2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Δρόμος Υγείας 5χλμ.

599 Views
2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Δρόμος Υγείας 5χλμ. 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Δρόμος Υγείας 5χλμ.

Ο ΔΕΣΜΟΣ σας προσκαλεί να τρέξετε μαζί του το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2013 στον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο & Δρόμο Υγείας στη Θεσσαλονίκη!!

Ελάτε να τρέξουμε μαζί, στηρίξτε το έργο του ΔΕΣΜΟΥ και κερδίστε με τη συμμετοχή σας μπλούζα του ΔΕΣΜΟΥ και άλλα αναμνηστικά της διοργάνωσης. Ο Δεσμός συμμετέχει στον Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ. με σημείο εκκίνησης το Δημαρχιακό Μέγαρο και σημείο τερματισμού τον Λευκό Πύργο. Μέρος κάθε συμμετοχής στα 5 ή τα 21 χλμ. με την ομάδα μας ενισχύει το ΔΕΣΜΟ με 5 ευρώ για κάθε συμμετοχή.

Οι εγγραφές κλείνουν στις 2 Οκτωβρίου. Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής ΕΔΩ. Εναλλακτικά μπορείτε να εγγραφείτε αυτοπροσώπως στο γραφείο μας, Δωδεκανήσου 23 στο Μέγαρο Μιχαηλίδη με τη βοήθεια εκπροσώπου του Δεσμού.

Για να είναι έγκυρη η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει κατατεθεί το αντίτιμο της συμμετοχής σας έως τις 2 Οκτωβρίου. Η υποβολή του αντιτίμου μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΔΕΣΜΟΥ, είτε ηλεκτρονικά με ασφάλεια μέσω Paypal / πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα του Δεσμού. Πληροφορίες για τις διαδρομές και τις ώρες εκκίνησης είναι διαθέσιμες στο www.thesshalfmarathon.org Κόστος εγγραφής/άτομο (με την ομάδα του ΔΕΣΜΟΥ)

Ημιμαραθώνιος: Ατομικό 15 ευρώ

5 χλμ.: Ατομικό 10 ευρώ

Αριθμός Λογαριασμού:

  • ALPHA BANK 124002002007172
  • IBAN: GR19 0140 1240 1240 0200 2007 172

Προσθέστε το επίθετο σας και την λέξη «Μαραθώνιος» στην αιτιολογία κατάθεσης, για να ταυτοποιηθεί η κατάθεσή σας.

Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε και επιπρόσθετη προσφορά στο ΔΕΣΜΟ, για να στηρίξετε το έργο μας ή να γίνετε φίλοι του Δεσμού μέσω της ιστοσελίδας μας!

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το ίδιο βράδυ θα ακολουθήσει συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΣΜΟ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη