Άνω Πόλη: Συναυλίες σε όλες τις γραφικές πλατείες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

661 Views
 Άνω Πόλη: Συναυλίες σε όλες τις γραφικές πλατείες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Άνω Πόλη: Συναυλίες σε όλες τις γραφικές πλατείες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 
 
Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19.00 και κάθε Δευτέρα του Σεπτέμβρη, το Ωδείο Άνω Πόλης σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζει μια νέα σειρά υπαίθριων συναυλιών στις γραφικές πλατείες της Άνω Πόλης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόκειται για συναυλίες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στις πλατείες της Άνω Πόλης» με τη συμμετοχήτης Παραδοσιακής και Λαϊκής Ορχήστρας του Ωδείου και τη στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Σμυρνέϊκα τραγούδια και γνωστά λαϊκά ακούσματα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση του αρχιμουσικού και διευθυντή του Ωδείου Παναγιώτη Διαμαντή.


Η πρώτη συναυλία θα δοθεί τη 5/9 στις 19.30 στον εμβληματικό χώρο του Πύργου του Τριγωνίου με τη μοναδική θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τον συμβολικό του χαρακτήρα στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
 
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου: Πύργος Τριγωνίου
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου: Πλατεία Βασ. Ρομφέη (Κουλέ Καφέ)
Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου: Πλατεία Καλλιθέας
Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου: Πολυχώρος Πολιτισμού ΙΣΛΑΧΑΝΕ (Αίθριο)
 
 
Το Ωδείο Άνω Πόληςαπό το 2012 άρχισε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στον διεθνή κύκλο μουσικής δωματίου και σε πολλές άλλες συναυλίες του καλλιτεχνικού του προγράμματος. Επίσης διοργανώνει και παρουσιάζει μουσικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με το ΚΘΒΕ, την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής δωματίου “MagnaGraecia” της πόλης Tropea της Ιταλίας, την Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας καθώς και σε πολλά ελληνικά φεστιβάλ. Χάρη στην προσφορά και την εξαιρετική δουλειά του διδακτικού προσωπικού, το Ωδείο Άνω Πόλης  έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα Ωδεία της χώρας.
 

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Άνω Πόλη

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Η Σωφέρ Θεάτρου συζητά με τους συντελεστές της παράστασης Μολυβένιος Στρατιώτης (+βίντεο)
Η Σωφέρ Θεάτρου συζητά με τους συντελεστές της παράστασης Μολυβένιος Στρατιώτης (+βίντεο)
με 0 Σχόλια 1514 Views

Η Σωφέρ Θεάτρου Ζωή Ταυλαρίδου συνομιλεί με τους ηθοποιούς Άγγελο Κουρέπη και Λευτέρη Κωνσταντίνου για τον Μολυβένιο Στρατιώτη τους. 

 
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο