28.500 επισκέπτες στη SPORTEXPO MARATHON

134 Views
  28.500 επισκέπτες στη SPORTEXPO MARATHON 28.500 επισκέπτες στη SPORTEXPO MARATHON

 28.500 επισκέπτες στη SPORTEXPO MARATHON

Δριμύτερη και δυναμική επέστρεψε η Sportexpo Marathon, που μετά από 12 χρόνια έκανε ένα νέο ξεκίνημα, προσελκύοντας σε ένα τριήμερο, από την 31η Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, 28.500 επισκέπτες. Με σύσσωμο τον κόσμο του αθλητισμού να δίνει το «παρών», από ιστορικά αθλητικά σωματεία μέχρι επιχειρήσεις αθλητικού εξοπλισμού και υπηρεσιών, η φετινή επανεκκίνηση της Sportexpo Marathon έβαλε τις βάσεις για μια ακόμα πιο δυναμική διοργάνωση την επόμενη χρονιά, με περισσότερες συμμετοχές και ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.
 
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, το περίπτερο 13 κινήθηκε κατά τη διάρκεια του τριημέρου στους ρυθμούς της zumba και του Αργεντίνικου Τάνγκο, ενώ πολλές ήταν οι επιδείξεις και τα μαθήματα αθλημάτων, γυμναστικής και χορού.
 
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, ο οποίος διοργάνωσε, χθες, 3 Απριλίου, τον διεθνή μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα η Sportexpo Marathon «έτρεξε» παράλληλα με την προετοιμασία του μαραθωνίου, αφού οι δρομείς παρέλαβαν τον εξοπλισμό τους από τις εγκαταστάσεις της. Μεταξύ των δρομέων βρέθηκε και η ομάδα της ΔΕΘ-Helexpo, που για μια ακόμη χρονιά συμμετείχε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση. 
 
Η Sportexpo Marathon πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία και με την εταιρεία Be Best, η οποία διοργανώνει την έκθεση Marathon Expo στην Αθήνα.
 
Η ΔΕΘ-Helexpo ευχαριστεί τον κόσμο για την ανταπόκρισή του στη νέα αυτή προσπάθεια και υπόσχεται μια ακόμα μεγαλύτερη αθλητική «γιορτή», που θα καθιερωθεί στη συνείδηση του αθλητικού κόσμου, την επόμενη χρονιά.   

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Αναμενόμενη παράταση για το «Παγκάκι» ή αλλιώς, σκίζει και συνεχίζει στο θέατρο Αμαλία
Αναμενόμενη παράταση για το «Παγκάκι» ή αλλιώς, σκίζει και συνεχίζει στο θέατρο Αμαλία
με 0 Σχόλια 742 Views

Δύο άγνωστοι συναντιούνται σε ένα πάρκο και κάθονται στο ίδιο παγκάκι. Είναι όμως πραγματικά άγνωστοι; Μπορεί κάποτε να ήσαν κάτι άλλο; Είναι τυχαία αυτή η συνάντηση ή όχι; Μήπως έχουν επινοήσει μία ζωή που δεν μπόρεσαν ποτέ να ζήσουν;


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή