Στις 28 Δεκεμβρίου φτάνουν τα πρώτα εμβόλια στην Θεσσαλονίκη- Την Τρίτη ξεκινούν οι εμβολιασμοί

1557 Views
Στις 28 Δεκεμβρίου φτάνουν τα πρώτα εμβόλια στην Θεσσαλονίκη- Την Τρίτη ξεκινούν οι εμβολιασμοί Στις 28 Δεκεμβρίου φτάνουν τα πρώτα εμβόλια στην Θεσσαλονίκη- Την Τρίτη ξεκινούν οι εμβολιασμοί

 

.

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου θα φτάσουν τα πρώτα εμβόλια των Pfizer/BioΝTech στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν την επομένη, δηλαδή την Τρίτη 29 του μηνός, με πρώτους τους υγειονομικούς και το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τα μέτρα στα σημεία φύλαξης των εμβολίων είναι δρακόντεια, ενώ ανάλογα μέτρα λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία και στη διαδικασία μεταφοράς.

Αμέσως μετά, θα αρχίσει ο εμβολιασμός σε γηροκομεία, δομές χρόνιων παθήσεων, καθώς και στα 1018 εμβολιαστικά κέντρα, ανά την επικράτεια. Θα ακολουθήσουν τα άτομα άνω των 85 ετών. Η πλατφόρμα για ραντεβού, για τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού, θα ανοίξει το 2ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο που έχει εφημερία, η εικόνα είναι βελτιωμένη σε ό,τι αφορά τις εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό, ενώ στα λύματα της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται η πτώση του ιικού φορτίου.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο