Πορεία από 6 Οχήματα Jeep τα οποία «πολέμησαν» για την πατρίδα, θα κυκλώσουν το επιβλητικό Νέο JEEP COMPASS στη Θεσσαλονίκη.

327 Views
Πορεία από 6 Οχήματα Jeep τα οποία «πολέμησαν» για την πατρίδα, θα κυκλώσουν το επιβλητικό Νέο JEEP COMPASS στη Θεσσαλονίκη. Πορεία από 6 Οχήματα Jeep τα οποία «πολέμησαν» για την πατρίδα, θα κυκλώσουν το επιβλητικό Νέο JEEP COMPASS στη Θεσσαλονίκη.

 Πορεία από 6 Οχήματα Jeep τα οποία «πολέμησαν» για την πατρίδα, θα κυκλώσουν το επιβλητικό Νέο JEEP COMPASS στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο Test Drive στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός!
 
Το Νέο JEEP COMPASS είναι πλέον εδώ και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, θα διασχίσει τους δρόμους της πόλης για πρώτη φορά.
 
Η συνοδεία 6 στρατιωτικών οχημάτων είναι η μόνη που αρμόζει στο νέο στολίδι της Jeep και γι αυτό, ο Σύλλογος Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων θα δημιουργήσει ένα συγκλονιστικό κομβόι αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την άγρια ομορφιά και την πολυτέλεια του Νέου JEEP COMPASS.
 
6 Οχήματα Jeep τα οποία «πολέμησαν» για την πατρίδα, θα κυκλώσουν το επιβλητικό Νέο JEEP COMPASS σε μια μοναδική πορεία στη Θεσσαλονίκη και στο Σέιχ-Σου.
 
Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το Νέο Jeep Compass και οι τυχεροί θα το συναντήσουν στους δρόμους της το απόγευμα της Τετάρτης.
 
AVC JEEP ΑΝΤΩΝΕΛΗΣ | Οδηγεί

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΘεσσαλονίκηΕκδηλώσεις

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή