Αντί να ακυρωθεί, η ΕΕΘ ζητά αναστολή της Black Friday

946 Views
Αντί να ακυρωθεί, η ΕΕΘ ζητά αναστολή της Black Friday Αντί να ακυρωθεί, η ΕΕΘ ζητά αναστολή της Black Friday

 

Την αναστολή της Black Friday, η οποία έχει καθιερωθεί την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, και τη μεταφορά της την πρώτη Παρασκευή που θα ανοίξουν τα καταστήματα, θα ζητήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Συλλόγου, Παντελής Φιλιππίδης, μιλώντας στο Radio North 98.

Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά, «η συγκεκριμένη ημέρα σε όλο τον κόσμο είναι μια καταπληκτική ημέρα, κι εμείς καταφέραμε να την ξεφτιλίσουμε τελείως και να μη γίνεται τίποτα».

Ο πρόεδρος του εμπορικού κόσμου της πόλης της Θεσσαλονίκης εξέφρασε φόβους τα αποτελέσματα της πανδημίας στα καταστήματα να είναι δυσάρεστα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να ληφθούν γρήγορα μέτρα» και, μάλιστα, «σοβαρά μέτρα, όχι μέτρα επικοινωνίας» όπως σημείωσε ο κ Φιλιππίδης.

Ο πρόεδρος του ΕΣΘ χαρακτήρισε την περίοδο του lock down ως μια περίοδο κατά την οποία κυριαρχεί «μια πλήρης απογοήτευση κι αυτό γιατί επί επτά μήνες παλεύαμε να φτάσουμε σε κάποιο αξιοπρεπές σημείο τον τζίρο μας. Δε συνέβη αυτό, φτάσαμε μέχρι το 50% της προηγούμενης χρονιάς. Ξαφνικά ξεκινάμε από το απόλυτο μηδέν. Όλοι φοβούνται την επόμενη μέρα».

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή