Nέα Σεμινάρια στη Balkan Heart από τον Απρίλιο

1125 Views
Nέα Σεμινάρια στη Balkan Heart από τον Απρίλιο Nέα Σεμινάρια στη Balkan Heart από τον Απρίλιο

 Nέα Σεμινάρια στη Balkan Heart


Ο Απρίλιος ξεκινά μαζί με τα σεμινάρια και τις εκπαιδευτικές δράσεις της Balkan Heart

Ξένες γλώσσες, σεμινάρια για τις ιστοσελίδες και το Διαδίκτυο, αλλά και τεχνικά σημεία, όπως το μοντάζ θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο της οργάνωσης.
 

Πρόγραμμα

4/4: ΙΣΠΑΝΙΚΑ
Ένα σεμινάριο ισπανικής γλώσσας, συνολικής διάρκειας τριών μηνών, θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Απριλίου με τον Χρήστο Βασιλειάδη, απόφοιτο του Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και με πολυετή εμπειρία στην εκμάθηση των ισπανικών ως ξένη γλώσσα, θα λάβει μέρος στον πολυχώρο της Balkan Heart.

To σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη και απευθύνεται σε αρχάριους, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να εξοικειωθούν με τα βασικά και όχι μόνο στοιχεία της ισπανικής γλώσσας.
 

Info

Κάθε Πέμπτη (Έναρξη στις 4 Απριλίου 2019)
Ώρες σεμιναρίου: 17:00 – 19:00
Κόστος Συμμετοχής: 25 ευρώ/μήνα
 

5/4: ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ο Βαγγέλης Τσαγγαλάς, γραφίστας και web designer, θα πραγματοποιήσει στο χώρο της Balkan Heart ένα τρίωρο σεμινάριο σχετικά με τα βασικά στοιχεία ενός ορθού σχεδιασμού ιστοσελίδας.
 
Όντας ειδικός στον τομέα αυτό, με σημαντική εκπαιδευτική κατάρτιση και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, ο Βαγγέλης Τσαγγαλάς θα μυήσει τους συμμετέχοντες στη δημιουργία ιστοσελίδων και σε όσα ενυπάρχουν στη διαδικασία.
 

Ιnfo

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019
Ώρα σεμιναρίου: 19:00 – 22:00
Κόστος Συμμετοχής: 15 ευρώ
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΚΟΝΟΛΗΨΙΑΣ – ΜΟΝΤΑΖ
Έξι δίωρες συναντήσεις με τον Αστέριο Γούσιο θα συνθέσουν μία ολοκληρωμένη εκμάθηση βασικών αρχών εικονοληψίας και μοντάζ. 
Οι συμμετέχοντες αυτού του σεμιναρίου θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν και μία νέα ενότητα σε κάθε συνάντηση με λειτουργική συνοχή.
Ξεκινώντας από μία γνωριμία με την κάμερα και τις βασικές λειτουργίες της, θα προχωρήσουν στις βασικές αρχές εικονοληψίας θεωρητικά αλλά και με πρακτική εξάσκηση, ενώ στη συνέχεια θα μάθουν εξαρχής το πρόγραμμα Premiere Pro, τα διαφορετικά είδη μοντάζ με κατάληξη και πάλι την πρακτική εφαρμογή όλων των παραπάνω. Η ολοκλήρωση όλων των σταδίων θα ισοδυναμεί με μία ολοκληρωμένη γνώση των βασικών στοιχείων εικονοληψίας και μοντάζ, δύο τομέων, ιδιαίτερα χρήσιμων και λειτουργικών.
 

Ιnfo

Κάθε Τρίτη (Ημερομηνία έναρξης)
Ώρες σεμιναρίου: 19:00 – 21:00
Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ / 6 συναντήσεις
 

08/04: IELTS

Για όσους ενδιαφέρονται για την απόκτηση IELTS, ένα νέο σεμινάριο με τη Βίκυ Παπαγεωργίου, η οποία διαθέτει σημαντική εμπειρία στην προετοιμασία στο συγκεκριμένο τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα είναι εδώ, για να προετοιμάσει τον κάθε υποψήφιο! 

Με δίωρα σεμινάρια, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να προετοιμαστούν κατάλληλα και να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις εξετάσεις τους  και συγκεκριμένα στα: IELTS Reading, IELTS writing task 1, IELTS writing task 2, IELTS speaking χωρίς αμφιβολία.
 

Ιnfo

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (Έναρξη στις 8 Απριλίου 2019)
Ώρες σεμιναρίου: 18:00 – 20:00
Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ/2 μήνες

Ο χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίου του Απριλίου δεν είναι άλλος από τον πλήρως εξοπλισμένο πολυχώρο της Balkan Heart, που στεγάζεται στην οδό Αλ. Δελμούζου 8.
.
United Societies of Balkans (U.S.B.) 
Tel.  +30 2310 215 629
Fax. +30 2310 215 629 
.
social media
    
 

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Balkan Heart

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Εντυπώσεις από τα 10α ΘΒΘ: Ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός με πολλαπλές όψεις…
Εντυπώσεις από τα 10α ΘΒΘ: Ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός με πολλαπλές όψεις…
με 0 Σχόλια 2758 Views

Ποιες οι εντυπώσεις από την χθεσινή παρουσίαση; Τι γεύση μας άφησαν τα αποτελέσματα; Ποιες εκπλήξεις επεφύλασσε η απονομή;

Γράφει ο Γιώργος Μπαστουνάς
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή