Ημέρα Ενημέρωσης: Γνωρίστε το American College of Thessaloniki

491 Views
Ημέρα Ενημέρωσης: Γνωρίστε το American College of Thessaloniki Ημέρα Ενημέρωσης: Γνωρίστε το American College of Thessaloniki

Ημέρα Ενημέρωσης : Γνωρίστε το American College of Thessaloniki 

Ημέρα Ενημέρωσης με το American College of Thessaloniki (ACT), μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, διοργανώνεται την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου. από τις 7 έως τις 10 το βράδυ  στις εγκαταστάσεις του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
 
Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Ενημέρωσης οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το υψηλού επιπέδου πρόγραμμα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του ACT, τις ευκαιρίες σπουδών που προσφέρει μέσω της συνεργασίας του με κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ και τις δυνατότητες αξιοποίησης των αναγνωρισμένων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη πτυχίων του.
 
Παράλληλα θα δοθούν πληροφορίες για τα προγράμματα υποτροφιών του ACT, τα ισχύοντα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης όπως και τα νέα που προστίθενται από φέτος και απευθύνονται σε φοιτητές που διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης και αποφοίτους Λυκείου με βαθμό απολυτηρίου μεγαλύτερο του 17.
Η Ημέρα Ενημέρωσης θα ξεκινήσει με ξενάγηση στο campus που διακρίνεται από τη χαρακτηριστική ατμόσφαιρα των αμερικανικών πανεπιστημίων - σημειώνεται μάλιστα ότι το 50% των σπουδαστών του προέρχεται από το εξωτερικό, ενώ το ίδρυμα αποτελεί τον πιο δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό στην Ελλάδα για φοιτητές από τις ΗΠΑ μέσω του προγράμματος Study Abroad.
 
Οι ενδιαφερόμενοι στη συνέχεια θα πάρουν πληροφορίες για το ακαδημαϊκό πρόγραμμα, τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, τα προγράμματα Υποτροφιών και Επιδότησης Σπουδών, ενώ θα συναντηθούν με τους διευθυντές των προγραμμάτων και τους καθηγητές του ACT.
 
Το πρόγραμμα της Ημέρας Ενημέρωσης
19:00 Υποδοχή (Αμφιθέατρο ACT) 
19:30 – 20:30 Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ACT και ενημέρωση για τα ακαδημαϊκά προγράμματα, τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, τα προγράμματα Υποτροφιών και  Οικονομικής Ενίσχυσης
20:30 American BBQ & DJ    
 
Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή στο ACT Open Day στο www.act.edu/openday
Για περισσότερες πληροφορίες:
2310 398 398 (9:00- 17:00)
 
Την ίδια ημέρα στη βιβλιοθήκη Bissell του ACT, από τις 17:00 έως τις 19:00, θα διεξαχθεί διαγωνισμός για τη χορήγηση πλήρων υποτροφιών για πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο ACT. Αντίστοιχες εξετάσεις θα γίνουν στη Λάρισα (5/9), τον Βόλο (5/9), την Ξάνθη (6/9) και την Κοζάνη (7/9).
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
2310 398 398 (9:00- 17:00)
 
Το ACT
Το ACT είναι αναγνωρισμένο στις ΗΠΑ από την Επιτροπή για Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης του New England Association of Schools and Colleges (NEASC), τον οργανισμό που πιστοποιεί μερικά από τα καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια, όπως τα Harvard και Yale. Παράλληλα τα πτυχιακά προγράμματα του ACT έχουν και Ευρωπαϊκή πιστοποίηση μέσω του Open University της Μ. Βρετανίας.
 
To American College of Thessaloniki είναι επίσης αναγνωρισμένο ως «Κολλέγιο» από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς πληροί τους όρους του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ. 38/2010) που ρυθμίζει την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.
Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του οδηγεί σε πτυχία Bachelor's στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (4 ειδικότητες), στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (Business Computing), στις Διεθνείς Σχέσεις και στην Αγγλική Φιλολογία & Νέα Μέσα (2 ειδικότητες). Το ACT προσφέρει επίσης ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με κατευθύνσεις στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά, στην Επιχειρηματικότητα, τη Διοίκηση, το Μάρκετινγκ και το Digital (Ψηφιακό) Μάρκετινγκ.
www.act.edu

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
11α ΘΒΘ 2022: Αυτές είναι οι 118 παραστάσεις που διεκδικούν τα Βραβεία Κοινού και Υποψηφιότητες Κριτικής Επιτροπής.
11α ΘΒΘ 2022: Αυτές είναι οι 118 παραστάσεις που διεκδικούν τα Βραβεία Κοινού και Υποψηφιότητες Κριτικής Επιτροπής.
με 0 Σχόλια 1724 Views

Πλήρης κατάλογος θεατρικών παραστάσεων σεζόν 2020-2022 που διεκδικούν μια θέση στις υποψηφιότητες των 11ων Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης 2022 Κριτικής Επιτροπής και Κοινού.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή