Εξαιρετικά ευχάριστο και πολύτιμο το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τον Σωτήρη Χατζάκη.

249 Views
Εξαιρετικά ευχάριστο και πολύτιμο το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τον Σωτήρη Χατζάκη. Εξαιρετικά ευχάριστο και πολύτιμο το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τον Σωτήρη Χατζάκη.

Εξαιρετικά ευχάριστο και πολύτιμο το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τον Σωτήρη Χατζάκη.

 
Αθήνα, 20 Αυγούστου 2015
 
            Σήμερα, επιτέλους, πήρα αντίγραφο του Πορίσματος των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Ουδεμία έκπληξη. Το περιεχόμενό του είναι για μένα εξαιρετικά ευχάριστο και πολύτιμο.  
 
            Οφείλω να εξηγηθώ:
Πρώτον: Στις 04 Αυγούστου 2015 δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες περίληψη από το Δελτίου Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού στο οποίο, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρεται ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού διαβίβασε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών το Πόρισμα Διαχειριστικού ελέγχου που πραγματοποίησαν ελεγκτές της δημόσιας διοίκησης στο Εθνικό Θέατρο, για τις συμβάσεις που είχα υπογράψει. Εκτός κειμένου υπήρξε μία πρόσθετη διαρροή. Ότι δήθεν υπήρξαν οικονομικές ατασθαλίες από τη μεριά μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Ότι δήθεν τηρούνταν παράλληλα αρχεία, υπογράφονταν διπλές συμβάσεις και άλλα τέτοια απίθανα. Αυτά ο κ. Ξυδάκης και οι συνεργάτες του τα είχαν ισχυριστεί και απειλήσει από την πρώτη στιγμή.
 
Δεύτερον: Τίποτα από όλα αυτά δεν αναφέρεται στο πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Ούτε αυτεπάγγελτα διαβιβάζεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Ούτε μία δήθεν αξιόποινη πράξη μου περιγράφεται ή υποστηρίζεται. Οι ελάχιστες παρατυπίες που αναφέρονται, αφορούν τη Νομική Σύμβουλο του Εθνικού Θεάτρου που υπηρετεί σ’ αυτό από το 1997.
 
Τρίτον: Το Πόρισμα επιβεβαιώνει ότι στη συγκεκριμένη περίοδο εισέπραξα αμοιβή μόνο για δύο σκηνοθεσίες. Όπως ορίζει ο νόμος. Ουδέποτε εισέπραξα αμοιβή για το έργο που σκηνοθέτησα «Μυστικοί Αρραβώνες».
 
Τέταρτον: Στη 21 Απριλίου ο κύριος Ξυδάκης ανακάλεσε τον διορισμό μου, με επιλήψιμους ισχυρισμούς. Στις 4 Αυγούστου επιχείρησε να με σπιλώσει άλλη μία φορά. Οι ημερομηνίες που επιλέγει για τις εις βάρος μου ενέργειές του, δεν τον ευνοούν. Τον ευχαριστώ και για την τελευταία του ενέργεια. Τον περιμένω στο Συμβούλιο Επικρατείας - να μην επιχειρήσει να ζητήσει την αναβολή- και όπου αλλού κληθεί. Η ώρα της κρίσης έφτασε.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Κίνητρο για αλληλοβοήθεια οι «Μέρες Βροχής» στη διαδικτυακή τους free online πορεία.
Κίνητρο για αλληλοβοήθεια οι «Μέρες Βροχής» στη διαδικτυακή τους free online πορεία.
με 0 Σχόλια 681 Views

Στις αίθουσες και στις εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα όπου προβλήθηκε η ταινία, οι θεατές δεν πλήρωναν εισιτήριο, αλλά, αντ’ αυτού, έφερναν τρόφιμα για συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη. Ευχόμενοι να λειτουργήσει και διαδικτυακά η ταινία μας ως ευκαιρία και κίνητρο για αλληλοβοήθεια αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε, προτείνουμε, αφού την δείτε:


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή