Το ΣΕΗ καταγγέλλει την τρομοκρατία που λαμβάνει χώρα στο ΚΘΒΕ.

2760 Views
Το ΣΕΗ καταγγέλλει την τρομοκρατία που λαμβάνει χώρα στο ΚΘΒΕ. Το ΣΕΗ καταγγέλλει την τρομοκρατία που λαμβάνει χώρα στο ΚΘΒΕ.

 
Αν νομίζατε πως τα πράγματα ηρέμησαν και όλα πλέον βαίνουν καλώς, μια νέα σκληρή καταγγελία από το ΣΕΗ κατά της Διεύθυνσης του ΚΘΒΕ έρχεται να υπενθυμίσει πως τίποτα δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο.
.

Όπως αναφέρουν… 

.

 Η Διεύθυνση του ΚΘΒΕ προσπαθεί με κάθε τρόπο να τρομοκρατήσει τους ηθοποιούς που μάχονται για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τους, χρησιμοποιώντας πότε το καρότο και πότε το μαστίγιο. Μετά την  ανακοίνωση από τα μεγάφωνα στην πρόσφατη στάση εργασίας των ηθοποιών, ότι όποιος δεν θέλει να απεργήσει να το δηλώσει στο γραφείο Διοίκησης, μετά την Γενική Συνέλευση του ΣΕΗ στη Θεσσαλονίκη που τρομοκρατούσαν τους συναδέλφους για να μην υπογράψουν στο βιβλίο απαρτίας, έφτασαν και στο σημείο να μην ανανεώνουν συμβάσεις στοχευμένα σε συναδέλφους που πρωτοστατούν στον αγώνα και μάλιστα και σε εκλεγμένο μέλος της ΑΕ και του ΔΣ του ΣΕΗ και χωρίς να έχει προηγηθεί καμία κουβέντα μαζί του!
 
Μας είναι καθαρό, ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους για να σταματήσουν των αγώνα των ηθοποιών αλλά και όποιου κινείται σε αγωνιστική κατεύθυνση, όμως αυτή τη φόρα η “δημοκρατική και φιλεργατική διοίκηση” φτάνει στο απροχώρητο!
 
Καλούμε τους συναδέλφους να μην φοβηθούν και να αντιδράσουν στην τρομοκρατία διεκδικώντας ΣΣΕ, ενάντια στους σχεδιασμούς Διοίκησης και Κυβέρνησης.
 
Φοβούνται τις αντιδράσεις μας γι αυτό προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν!
 
Καλούμε τη Διοίκηση του ΚΘΒΕ να πάρει πίσω τις “απολύσεις” που καμία σχέση δεν έχουν με το ποιος χρειάζεται για τις παραγωγές του ΚΘΒΕ, αλλά με το ποιος πρωτοστατεί ή συμφωνεί με τους αγώνες του Σωματείου.
 
Καλούμε όποιον έχει τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσει αυτό το Δελτίο Τύπου, αναδεικνύοντας το για μια ακόμη φορά “καλό πρόσωπο” της εργοδοσίας στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος που η “εξυγίανση” καλά κρατεί!
 
         
Για το ΔΣ του ΣΕΗ
 
 
Ο Πρόεδρος                                       Η Γεν. Γραμματέας
 
 
Δημήτρης Αντωνιάδης                                  Ήρα Ρόκου
 .
.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή