Τρίτο Πρόγραμμα: Παρατείνεται η προθεσμία προτάσεων για νέες ραδιοφωνικές παραστάσεις

400 Views
Τρίτο Πρόγραμμα: Παρατείνεται η προθεσμία προτάσεων για νέες ραδιοφωνικές παραστάσεις Τρίτο Πρόγραμμα: Παρατείνεται η προθεσμία προτάσεων για νέες ραδιοφωνικές παραστάσεις

 


Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων για νέες ραδιοφωνικές παραστάσεις στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Δεκάδες προτάσεων έχουν κατατεθεί ηλεκτρονικά μέσω της σχετικής φόρμας. Καθώς το ενδιαφέρον εμφανίζεται συνεχώς αυξανόμενο, αποφασίστηκε να παραταθεί κατά μία εβδομάδα η προθεσμία υποβολής προτάσεων, η οποία έληγε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τις προθεσμιες:

Έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων για την παραγωγή ραδιοφωνικών θεατρικών έργων για το Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα.

Και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες ξεπερνά η ανταπόκριση του θεατρικού κόσμου στην ανακοίνωση ότι η ΕΡΤ προχωρεί σε μια νέα πρωτοβουλία, με την οποία επιδιώκει να ανανεώσει τη μεγάλη παράδοσή της στο ραδιοφωνικό θέατρο. Δεκάδες προτάσεων έχουν κατατεθεί ηλεκτρονικά μέσω της σχετικής φόρμας. Καθώς το ενδιαφέρον εμφανίζεται συνεχώς αυξανόμενο, αποφασίστηκε να παραταθεί κατά μία εβδομάδα η προθεσμία υποβολής προτάσεων, η οποία έληγε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, ανακοινώνονται διευκρινίσεις πάνω σε συχνές ερωτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση των προτάσεων, οι οποίες αναφέρονται στο είδος, στη διάρκεια, στον προϋπολογισμό και σε άλλα θέματα σχετικά με τις ραδιοφωνικές παραστάσεις.

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας της ΕΡΤ είναι να προσφέρει την απόλαυση του θεάτρου στο ραδιόφωνο στις γενιές που την έχουν γνωρίσει, και, ασφαλώς, να γαλουχήσει νέες γενιές θεατρόφιλων ακροατών. Συγχρόνως, η ΕΡΤ επιδιώκει να στηρίξει δημιουργικά τους σύγχρονους λειτουργούς του θεάτρου και να καταγράψει τις άξιες φωνές ανάμεσά τους. Στο πλαίσιο αυτό, ενθαρρύνει επαγγελματίες σκηνοθέτες, ηθοποιούς, συνθέτες και άλλους δημιουργούς, με αποδεδειγμένη καλλιτεχνική πορεία, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, που αφορά όλο το εύρος της ελληνικής και ξένης δραματουργίας.

Μπορείτε να δείτε την εν λόγω πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον διαδικτυακό τόπο:

Οι ενδιαφερόμενοι εκτελεστές παραγωγής καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον κεντρικό διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ Α.Ε. Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα αξιολογηθούν σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στον Κανονισμό Υλοποίησης Εσωτερικών Παραγωγών και Προμήθειας Περιεχομένου Προγράμματος, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ.

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: era@ert.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Το ΦΝΘ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με 3 συναρπαστικά ντοκιμαντέρ σε πανελλήνια πρεμιέρα.
Το ΦΝΘ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με 3 συναρπαστικά ντοκιμαντέρ σε πανελλήνια πρεμιέρα.
με 0 Σχόλια 761 Views

 Ταξίδια θάρρους, ελπίδας, γενναιοδωρίας με πρωταγωνιστές νέους ανθρώπους που παλεύουν και καταφέρνουν να φέρουν την αλλαγή στη ζωή τους και φόντο το γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή