10α ΘBΘ: Η Ψηφοφορία ξεκίνησε. Ψηφίστε ΤΩΡΑ τις 5 καλύτερες θεατρικές παραστάσεις Σεπ. 19–Ιαν. 20 για τα Βραβεία Κοινού.

27048 Views
10α ΘBΘ: Η Ψηφοφορία ξεκίνησε. Ψηφίστε ΤΩΡΑ τις 5 καλύτερες θεατρικές παραστάσεις Σεπ. 19–Ιαν. 20 για τα Βραβεία Κοινού. 10α ΘBΘ: Η Ψηφοφορία ξεκίνησε. Ψηφίστε ΤΩΡΑ τις 5 καλύτερες θεατρικές παραστάσεις Σεπ. 19–Ιαν. 20 για τα Βραβεία Κοινού.

 

Η ψηφοφορία για τις Καλύτερες παραστάσεις Σεπ. 2019 –Ιαν. 2020, των Βραβείων Κοινού, έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ στις 23:59 της Κυριακής 09/02/2020.

Οι έως και εκείνη την στιγμή ψήφοι έχουν καταμετρηθεί και δεν προσμετρούνται άλλοι παρά του ότι παραμένει για αρχειακούς λόγους, ανοιχτή.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου. Ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη συμμετοχή.

-----------

10α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2020.

Από Πέμπτη 6 έως Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Η Ψηφοφορία ξεκίνησε - Ψήφισε ΤΩΡΑ [όλη η λίστα, δείτε παρακάτω].

.
Τα Θεατρικά Bραβεία Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν την πρώτη μεγάλη ηλεκτρονική ψηφοφορία κοινού (από τις συνολικά τρεις) για τα 3 ΜΕΓΑΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ που θα διεκδικήσουν μια θέση στις υποψηφιότητες των 10ων Θεατρικών Bραβείων Θεσσαλονίκης 2020
------
Η μεγάλη ανοιχτή ψηφοφορία δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους θεατρόφιλους να διαμορφώσουν με την δική τους ψήφο τα 3 ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ
χωρίς καμία εμπλοκή παραγόντων και επιτροπής σε μια μεγάλη γιορτή για το θέατρο που θα διεξαχθεί αρχές Ιουνίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπως λαμπρά βιώσαμε τις 5  προηγούμενες χρονιές.  
------
Από ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΨΗΦΙΖΕΤΕ τις 5 [ΠΕΝΤΕ] ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ που είδατε το πρώτο 5μηνο της θεατρικής χειμερινής περιόδου 2019/20: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018  & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ  2020.
,

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ:
2 απλοί τρόποι συμμετοχής στη ψηφοφορία:
.
.
1. ΒΛΕΠΕΤΕ παρακάτω τη ΛΙΣΤΑ ΜΕ OΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ που παρουσιάστηκαν το συγκεκριμένο διάστημα.
2. Επιλέγετε τσεκάροντας αριστερά στο λευκό κουτάκι έως 5 παραστάσεις της αρεσκείας σας.
3. Στο τέλος της λίστας πατάτε ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ . 
Αυτόματα έχουν προστεθεί οι ψήφοι σας.
 
Υγ: αν έχετε κάνει λάθος επιλογή, ξετσεκάρετε και τσεκάρετε εκ νέου.
ΥΓ: Μετα την κατοχύρωση των ψήφων σας, η σελίδα αυτόματα μεταφέρετε στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα (ποσοστά), μετακινώντας λίγο προς τα πάνω τη φόρμα ψηφοφορίας.
.
ή
.
Στέλεντε e-mail στο Kulturosupasite@yahoo.gr, σημειώνοντας σε τίτλους, έως 5 παραστάσεις, θέμα «ΒΡΑΒΕΙΑ» και το ονοματεπώνυμό σας
.
.
------
Οι 3 πρώτες παραστάσεις που θα υπερψηφιστούν στην 1η ψηφοφορία, αυτομάτως παίρνουν το εισιτήριο για την τελική 10άδα. Το ίδιο και με τη 2η ψηφοφορία, Μαΐου. Οι υπόλοιπες 4 θέσεις θα καλυφθούν από τις επικρατέστερες βαθμολογικά.
-----

Για να συμμετάσχει μια παράσταση στην ψηφοφορία των 10ων Θ.Β.Θ. οφείλει να έχει δώσει έστω μια κανονική παράσταση για θεατές τη τρέχουσα σεζόν και να μην είναι επανάληψη.
------
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ την ανοιχτή ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ να ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ την ΘΕΑΤΡΙΚΗ σας ΟΜΑΔΑ και την ΘΕΑΤΡΙΚΗ σας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ σε φίλους και θαυμαστές σας.
------
ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ στους ΦΙΛΟΥΣ σας την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με κοινοποιήσεις στα προφίλ σας.
------
ΜΟΝΟ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, αναδεικνύει καθαρή ΝΙΚΗ του ΒΡΑΒΕΙΟΥ.
------
2η ψηφοφορία: Μέσα Μαΐου που αφορά παραστάσεις μηνών: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος και Μάιος 2020 καθώς και όλες από Μαίο - Αυγουστο 2019.
------
3η και τελευταία ψηφοφορία: Μέσα Μαίου που θα αφορά την ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ όσων παραστάσεων υπερψηφίστηκαν στις 2 προηγούμενες ψηφοφορίες. Από το σύνολο των 2 πρώτων ψηφοφοριών καταρτίζεται η τελική 10άδα για τα 3 βραβεία κοινού.
Στην τρίτη και τελευταία ψηφοφορία το κοινό από την τελική λίστα, ψηφίζει τους 3 νικητές
------
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τελικής 10άδας υποψηφίων παραστάσεων ΒΡΑΒΕIΩΝ ΚΟΙΝΟΥ, καθώς και ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, τέλη Μαίου 2020.
------
Τελετή Απονομής 10ων Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης 2020, αρχές Ιουνίου 2020.
------
Ο μαραθώνιος ψηφοφοριών για τα 10α θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

Μείνετε συντονισμένοι, συχνές αναφορές στο 
www.kulturosupa.gr

111111

Ακολουθήστε μας στα social media

      

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή