[ΑΠΟ 25/5] ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΣ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Φεβρουαρίου– Μαίου 2017 για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ - 7α Θεατρικά Κουλτουροβραβεία Θεσσαλονίκης 2017.

217 Views
[ΑΠΟ 25/5] ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΣ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Φεβρουαρίου– Μαίου 2017 για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ - 7α Θεατρικά Κουλτουροβραβεία Θεσσαλονίκης 2017. [ΑΠΟ 25/5] ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΣ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Φεβρουαρίου– Μαίου 2017 για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ - 7α Θεατρικά Κουλτουροβραβεία Θεσσαλονίκης 2017.

 [ΑΠΟ 25/5] ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΣ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Φεβρουαρίου– Μαίου 2017 για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ

7α Θεατρικά Κουλτουροβραβεία Θεσσαλονίκης 2017.

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΈΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2017
.
Τα Θεατρικά Κουλτουροβραβεία Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν τη δεύτερη μεγάλη ηλεκτρονική ψηφοφορία κοινού για τα 3 ΜΕΓΑΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ που θα διεκδικήσουν μια θέση στις υποψηφιότητες των 7ων θεατρικών Κουλτουροβραβείων Θεσσαλονίκης 2017.
------
Η μεγάλη ανοιχτή ψηφοφορία δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους θεατρόφιλους να διαμορφώσουν με την δική του ψήφο τα 3 ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ χωρίς καμία εμπλοκή παραγόντων και επιτροπής σε μια μεγάλη γιορτή για το θέατρο που θα διεξαχθεί 19 Ιουνίου 2017 στο θέατρο Αθήναιον της Θεσσαλονίκης, όπως λαμπρά βιώσαμε τις δυο προηγούμενες χρονιές.
------
Θυμίζουμε πως η πρώτη ψηφοφορία που αφορούσε παραστάσεις Σεπτεμβρίου 2016 - Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε και τα αποτελέσματα έχουν δημοσιευθεί, δείτε ΕΔΩ. Μετά τη λήξη της 2ης ψηφοφορίας, θα ακολουθήσει 3η και τελική που σε αυτή την ψηφοφορία [1- 4 Ιουνίου], το θεατρόφιλο κοινό θα ψηφίσει τον ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ. Οι 3 πρώτες παραστάσεις με τους περισσότερους ψήφους κατακτούν τα 3 ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ.
-----
Μέχρι τότε από ΠΕΜΠΤΗ 25 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2017 ΨΗΦΙΖΕΤΕ σε ειδική φόρμα συμμετοχής [ΟΧΙ στο Facebookπου θα δημοσιευτεί 25/5 στο Kulturosupa.gr ΚΛΙΚ ΕΔΩ ή ψηφίζετε μέσω e-mail τις 5 [ΠΕΝΤΕ] ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ της προτίμησης σας δεύτερου 4μηνου θεατρικής χειμερινής περιόδου 2016/17: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ, ΜΑΡΤΙΟΣ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ & ΜΑΙΟΣ 2017.
.
ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ:
2 απλοί τρόποι συμμετοχής στη ψηφοφορία:
.
Μπαίνετε στη σελίδα της ψηφοφορίας ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ OΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ που παρουσιάστηκαν το συγκεκριμένο διάστημα και ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ από το σύνολο ΤΣΕΚΑΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στο ΛΕΥΚΟ ΚΟΥΤΑΚΙ, έως 5 παραστάσεις της αρεσκείας σας, [ΞΕΤΣΕΚΑΡΕΤΕ αν κάνατε λάθος επιλογή παράστασης, και ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ εκ νέου] και κατεβαίνετε στο τέλος της λίστας πατώντας VOTE. Αυτόματα έχουν προστεθεί οι ψήφοι σας. Ανατρέχετε στην αρχή και βλέπετε ποιες παραστάσεις και με πόσους ψήφους προηγούνται μέχρι στιγμής.

ή

Στέλεντε e-mail στο Kulturosupasite@yahoo.gr, σημειώνοντας σε τίτλους, έως 5 παραστάσεις, θέμα «ΒΡΑΒΕΙΑ» και το ονοματεπώνυμό σας
------

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΙΑ και ΜΟΝΟ φορά τις 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ. Πολλαπλοί ψήφοι AKΥΡΩΝΟΥΝ τη συμμετοχή σας στον ψηφοφορία και τις επιλογές σας συνολικά.

------
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ: 
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΈΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2017
------
Για να συμμετάσχει μια παράσταση στην ψηφοφορία των 7ων Θ.Κ.Θ. οφείλει να έχει δώσει έστω μια κανονική παράσταση για θεατές τη τρέχουσα σεζόν και να μην είναι επανάληψη.
-----
Όσοι συμμετέχουν με την ψήφο τους στην ψηφοφορία θα διεκδικήσουν ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, οι οποίες θα κληρωθούν αυτόματα για τη Τελετή Απονομής των Θεατρικών Κουλτουροβραβείων Δευτέρα 19 Ιουνίου στο θέατρο Αθήναιον καθώς και για θεατρικές και μουσικές παραστάσεις της επόμενης εβδομάδας.
------
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ την ανοιχτή ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ να ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ την ΘΕΑΤΡΙΚΗ σας ΟΜΑΔΑ και την ΘΕΑΤΡΙΚΗ σας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ σε φίλους και θαυμαστές σας.
------
ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ στους ΦΙΛΟΥΣ σας την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με κοινοποιήσεις στα προφίλ σας.
------
ΜΟΝΟ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, αναδεικνύει καθαρή ΝΙΚΗ του ΒΡΑΒΕΙΟΥ.
------

3η και τελευταία ψηφοφορία: 
από Πέμπτη 1 έως Κυριακή 4 Ιουνίου που θα αφορά την ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ όσων παραστάσεων υπερψηφίστηκαν στις 3 προηγούμενες ψηφοφορίες. ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΙΚΗΤΗ.
------
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τελικής 10άδας υποψηφίων παραστάσεων ΒΡΑΒΕIΩΝ ΚΟΙΝΟΥ καθώς και ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΤΡΙΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ
------
Από το σύνολο των 2 ηλεκρονικών ψηφοφοριών και ψηφοδελτίων καταρτίζεται η τελική 10άδα για τα 3 βραβεία κοινού. Στην τρίτη και τελευταία ψηφοφορία το κοινό από την τελική λίστα, ψηφίζει τους 3 νικητές. 
-----
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016/17.
ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΔΩ
------
ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΒΡΑΒΕΙΑ = FACEBOOK PAGES ΕΔΩ
------
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΤΟ  FACEBOOK ΕΔΩ
------
Θ.Κ.Θ: ΣΕΛΙΔΑ KULTUROSUPA.GR - ΙΣΤΟΡΙΚΟ - ΠΑΛΙΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΟΚ ΕΔΩ

------ 

Tα βραβεία θα απονεμηθούν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο θέατρο Αθήναιον της Θεσσαλονίκης. όπου τα … τρία Κ «Κοινό - Καλλιτέχνες - Κουλτουρόσουπα» θα δεθούν αρμονικά και γιορτινά!

Αναφορές, άρθρα, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, προσκλήσεις κ.α. για τα 7α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟβραβεία Θεσσαλονίκης 206/17, θα «προλογίσουν»  όλο αυτό το διάστημα στην «Κ» τη σημαντική βραδιά. Δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι : ΕΔΩ

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ότι πρέπει να ξέρεις για τον κορωνοϊό. Οδηγός ενημέρωσης και όχι πανικού. Με λόγια απλά και σταράτα.
Ότι πρέπει να ξέρεις για τον κορωνοϊό. Οδηγός ενημέρωσης και όχι πανικού. Με λόγια απλά και σταράτα.
2397 Views

 Οι πιο απαραίτητες πληροφορίες από το πώς να προφυλαχτείς, ποιος μπορεί να μολυνθεί, πόσο επικίνδυνος είναι, μέχρι αν μπορούν να σας το μεταδώσουν τα κατοικίδια ζώα σας.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή