Η Πελότα του Κ. Ζαχαριάδη μεταμορφώνει τον Δ. Χατζηθεοδοσίου σε 17 χαρακτήρες που θα συζητηθούν.

2962 Views
Η Πελότα του Κ. Ζαχαριάδη μεταμορφώνει τον Δ. Χατζηθεοδοσίου σε 17 χαρακτήρες που θα συζητηθούν. Η Πελότα του Κ. Ζαχαριάδη μεταμορφώνει τον Δ. Χατζηθεοδοσίου σε 17 χαρακτήρες που θα συζητηθούν.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 
 
 
Εξασφαλίσαμε τους 17 χαρακτήρες της νέας θεατρικής παράστασης - πρότασης  “Πελότα” του σκηνοθέτη - θεατρικού συγγραφέα Κρίτωνα Ζαχαριάδη, που παρουσιάζεται στον Ιανό Θεσσαλονίκης έως και της 6 Οκτωβρίου και από 10 Οκτωβρίου η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Σοφούλη
 
Μια γεύση γνωριμίας με τους 6 “ντυμένους” αντρικούς και 11 “ντυμένους” γυναικείους ρόλους, όπως δε θα μας φανερωθούν ποτέ ξανά όλοι μαζί στη διάρκεια της παράστασης γιατί μία και μοναδική φορά το να κοιτάς από την κλειδαρότρυπα επιτρέπεται!
 
Ο ήρωας του μονολόγου… ο Στεφάν.
 
Ο ‘μοναδικός’ ηθοποιός του έργου… ο Δημήτρης Χατζηθεοδοσίου που υποδύεται τα 17 πρόσωπα της παράστασης.
 
17 πορτρέτα για μία έκθεση…
17 πορτρέτα για μια παράσταση…
17 κλικ για μια Πελότα…
.
Βικτώρια: Ετών 28. Την πάντρεψαν μικρή με τον πιο πλούσιο άραβα επιχειρηματία. Έχει τα πάντα στη ζωή της και πλήττει.. Εδώ και τρεις μήνες , κρυφά από τους πάντες, κάνει δεύτερη ζωή χορεύοντας στο Moulin Bleu. Όνειρό της, να κατεβεί υποψήφια δήμαρχος με το κόμμα των συντηρητικών στην Τουλούζ.
.
Μπούρας Γιώργος: Φίλος και συνεργάτης του Μαύρου. Νταλικέρης ψυγείου κρεάτων από τη Ραφήνα. Συνοδοιπόρος στη δουλειά μα και στη ... ζωή. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του φίλο πάνω απ’ όλα.
 
Emilian del Venga : Ισπανός πρόξενος, σύζυγος της Μαρίας della Nave del Venga, ετών 47. Απεσταλμένος διπλωματικός εκπρόσωπος της χώρας του στην Τουλούζ, άντρας, ποθητός, δίκαιος, σαγηνευτικός. με κρυφούς αλλά δυνατούς μύχιους πόθους....
 
Μαύρος: 42 χρονών νταλικέρης ψυγείου κρεάτων από τον Πειραιά. Παντρεμένος με δύο παιδιά. Η Ευρώπη του έδωσε επαγγελματικά περισσότερη οικονομική ικανοποίηση από τις εσωτερικές  μεταφορές και όχι μόνο….. Το ταξίδι του στη Γαλλία και η στάση του στην Τουλούζ του ανοίγουν νέα κεφάλαια στη ζωή του.
 
Αcqua Forte: O φόβος και ο τρόμος της νύχτας. Ιδιοκτήτης του καμπαρέ Μοulin Bleu! 50αρης ανοιχτομάτης και ... άγριος!!! Θα σου πει καθαρές κουβέντες…. ξηγημένες κουβέντες..!
 
Angelo: Η πέτρα του σκανδάλου! 28 χρονών από την Τουλούζ. Φοιτητής Νομικής που αναγκάστηκε λόγω οικονομικών δυσκολιών να δουλέψει στο σέρβις του Moulin bleu αλλά και στη υποδοχή του πιο κοσμοπολίτικου cafe bar Brulerie de Saveur. Ονειρεύεται να γίνει διάσημο μοντέλο στην Ιταλία!!
 
Στεφαν : 40 χρονών από το Τσοτίλι της Κοζάνης. Σχεδιαστής και ράφτης. Το όνειρό του τον οδηγεί στην Τουλούζ όπου καταφέρνει με τις δημιουργίες και το ταλέντο του  να γίνει διάσημος στην υψηλή κοινωνία όχι μόνο της Γαλλίας αλλά ολόκληρης σχεδόν της Ευρώπης
 
Μπέρθα: Ετών 24. Καταγωγή από την Ισπανία, δουλεύει οικονόμος στην οικογένεια του Ισπανού πρόξενου στη Γαλλία Emilian Del Venga. Κοπέλα εργατική, συνεσταλμένη, ερωτευμένη, με ήθος…….. μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
Maria Della Nave Del Venga: Ετών 45. Πρωτότοκη κόρη του Ιδρυτή της Ισπανικής Φάλαγγας Fet-jons . Ζει ήρεμα πλάι στο σύζυγό της Emilian Del Venga, γνωρίζει τη δύναμή της και καταναλώνει τις ώρες της ημέρας σε διοργανώσεις δεξιώσεων και φιλανθρωπικά Gala
 
Ντιμόν: Γαλλίδα χορεύτρια ετών 36 η κορυφαία του Moulin Bleu. Γνωρίζει τα μυστικά όλων των κοριτσιών είναι αποφασιστική, δυναμική και δείχνει να ξέρει τι θέλει από τη ζωή…….. Μοναδικός αληθινός της φίλος ο Στεφάν
.
 
Χατιφέ: 33 ετών. Μεγάλωσε στην Πόλη και από τα 24 της χρόνια εργάζεται σαν τραγουδίστρια και χορεύτρια σε Καφέ Αμάν. Βρέθηκε στην Τουλούζ για να εργαστεί και να κερδίσει κάποια χρήματα ώστε να ανοίξει το δικό της Καφέ Αμάν.
 
Ούρσουλα Πελόνι: Καταγωγή από την Ιταλία, ετών 54. Ισχυρίζεται ότι είναι η ετεροθαλής αδερφή της Ραφαέλα Καρά. Το μόνο που ήθελε πάντα στη ζωή της αυτό. Να κάνει καριέρα σε καμπαρέ και να γίνει διάσημη ώστε κάποια ημέρα να καταφέρει να αμαυρώσει την εικόνα της σφετερίστριας αδερφής της.

Τατιαλένα: ετών 22. Η μικρότερη χορεύτρια του Moulin Blue Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο όπου ξεκίνησε να ασχολείται, εκτός από το χορό που ήταν πάντα η μεγάλη της αγάπη, με σφαίρα, στίβο και λίγα βάρη για να δείχνει δυνατή και να μην τη λυπούνται. Στα 17 της που έφυγε από το ίδρυμα, την ανέλαβε ο Acqua Forte και… την έβαλε στο σωστό δρόμο. Δεν ξέρει ακόμη αν πρέπει να νιώθει ενοχές για τις επιλογές της η να τις χαίρεται…
 
Πετράντα: ετών 26 από το Βέλγιο. Πριν τέσσερα χρόνια έφτασε στο Παρίσι για μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στο μάτι στον καλύτερο οφθαλμίατρο της Ευρώπης. Η εγχείριση απέτυχε αλλά δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Έτσι όλοι πιστεύουν ότι είναι ατζαμού και αδέξια από αφέλεια. Στο Moulin Blue, όπου χορεύει για τα χρήματα της επόμενης επέμβασης,  την βάζουν τελευταία θέση στους σχηματισμούς. Μέχρι μια μέρα να τα δει όλα καθαρά… χαίρεται που οι άντρες προτιμούν τις ξανθές.
 
Κλειώ Ζεάμι Ματοκίγιο Ασικάγκα: ετών 29. Γυρνάει στο Κλειώ.Από μητέρα ρωσίδα και πατέρα τον πιο γνωστό ηθοποιό του Θεάτρου Νο στην Ιαπωνία. Της έκανε ιδιαίτερα και ήρθε στη Γαλλία να ανοίξει το δικό της θέατρο Νογκάκου……. Μα… του κάκου! Όλα της ήρθαν ανάποδα, οπότε αρκείται στο τρίλεπτο show της στο Moulin Bleu.
 
Σάρα: 27 ετών από την Κολωνία. Η πιο γνωστή Gamer της Γερμανίας, κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα LOL και πολλά χρήματα… Ήρθε με το αγόρι της στη Γαλλία ώστε να ανοίξουν μαζί αλυσίδα internet café , αλλά της άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε. Βρέθηκε να εργάζεται τυχαία στο Moulin Bleu
 
Λάρα: Ετών 41. Χωρισμένη με δυο παιδιά 18 και 22 ετών αντίστοιχα. Αφήνει τον ευκατάστατο σύζυγο ώστε να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. Άκουσε για μια οντισιόν και πλέον χορεύει στο Moulin Bleu. Το αγαπημένο της νούμερο κάθε βράδυ το εκτελεί με το τραγούδι ΄΄Is this love΄΄ των Whitesnake.  Είδωλό της, η σύζυγος του Αλ Μπάντι, Πέγκι από το «Παντρεμένοι με παιδιά»
 
Τα υπόλοιπα στον σουρεαλιστικό κωμικό μονόλογο ρεαλιστικών καταστάσεων, στο θέατρο Σοφούλη.
 
Πρεμιέρα Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 20.00
 
ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
-Ο Κρίτωνας Ζαχαριάδης, ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας στα 7α ΘΒΘ 2017 έχει τιμηθεί με το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης θεατρικής Ομάδας για την παράσταση "Πώς από δω, αλλά και γιατί όχι".
 

-Ο  Δημήτρης Χατζηθεοδοσίου, ηθοποιός και σκηνοθέτης στα 8α ΘΒΘ 2018 έχει τιμηθεί με 3 μεγάλα βραβεία: Σκηνοθεσίας, Α’ Ανδρικού ρόλου και καλύτερου Τοπικού θιάσου (Διόσκουρος Φοίνιξ) για την παράσταση «Μπράντ» του Ιψεν.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ  η απώλεια εσόδων στο Μουσείο του Λούβρου λόγω κορωνοϊού
Ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ η απώλεια εσόδων στο Μουσείο του Λούβρου λόγω κορωνοϊού
με 0 Σχόλια 425 Views

 Το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για τους επισκέπτες την Δευτέρα, αλλά με περιορισμούς εξαιτίας του κορωνοϊού και με τμήματά του κλειστά για το κοινό.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή