Με 25 χιλ. αναγνώσεις, ο τραγελαφικός «Ορέστης» του ΚΘΒΕ, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό χιτ της «Κ»

2064 Views
Με 25 χιλ. αναγνώσεις, ο τραγελαφικός «Ορέστης» του ΚΘΒΕ, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό χιτ της «Κ» Με 25 χιλ. αναγνώσεις, ο τραγελαφικός «Ορέστης» του ΚΘΒΕ, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό χιτ της «Κ»

 

Με 25 χιλ. αναγνώσεις, ο τραγελαφικός «Ορέστης» του ΚΘΒΕ, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό θεατρικό χιτ του Kulturosupa.gr

Σύμφωνα με τα στατιστικά που λαμβάνουμε καθημερινά από την google analytics, η θεατρική κριτική της συνεργάτισσας μας Νάντιας Νικολού για την παράσταση «Ορέστης» που σκηνοθέτησε το μεγάλο αφεντικό του ΚΘΒΕ, Γιάννης Αναστασάκης, ξεπέρασε τις 25 χιλιάδες αναγνώσεις.
.
Συγκεκριμένα, έως και αυτή την στιγμή, είναι 25.001.  
 
Η απερίγραπτη κακή αυτή παράσταση σάρωσε σε αναγνώσεις, αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα χιτ επισκεψιμότητας άρθρων του καλοκαιριού για την Κουλτουρόσουπα και διαβάστηκε στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και όχι μόνο από αναγνώστες περιοχής Θεσσαλονίκης. Με δεύτερη την Αθήνα και τρίτη την Κρήτη. Ακολουθούν: Πάτρα και Λάρισα. 
 
Η επισκεψιμότητα στον τραγελαφικό Ορέστη του Αναστασάκη, ήταν κυρίως γυναικεία υπόθεση, καθόσον το 61% των αναγνώσεων ήταν γένους θηλυκού, ενώ η ηλικιακή ταυτότητα κυμαίνονταν μεταξύ 20 – 35 χρόνων.
 
Οι κοινοποιήσεις σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα πλησιάζουν τις 2 χιλιάδες, ενώ η κριτική του «Ορέστη» περιλαμβάνεται στην πρώτη σελίδα της google, όταν συμπληρώσετε στο ψαχτήρι «Ορέστης», «ΚΘΒΕ»..
 
Και καθώς επαναλαμβάνεται στο κλειστό Βασιλικό τούτες τις μέρες (καλή δύναμη, μιάμιση ώρα είναι θα περάσει...), επαναδημοσιεύουμε και φυσικά ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.
 
Και μην ξεχνάτε, στην Κουλτουρόσουπα δεν μασάμε τα λόγια μας, δεν έχουμε κολλητιλίκια και δεν γλείφουμε κανέναν. Αρέσει δεν αρέσει.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα δωρεάν βιβλίων - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να υποβάλλεις αίτηση.
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα δωρεάν βιβλίων - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να υποβάλλεις αίτηση.
με 0 Σχόλια 1718 Views

 Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων του ΟΑΕΔ. Ημερομηνίες για την υποβολή αιτήσεων, ποιοι είναι δικαιούχοι.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή