Έντονα χειροκροτήματα και μπράβο για την «Οικογενειακή Γιορτή», πρεμιέρα στο φουαγιέ της ΕΜΣ.

1965 Views
Έντονα χειροκροτήματα και μπράβο για την «Οικογενειακή Γιορτή», πρεμιέρα στο φουαγιέ της ΕΜΣ. Έντονα χειροκροτήματα και μπράβο για την «Οικογενειακή Γιορτή», πρεμιέρα στο φουαγιέ της ΕΜΣ.

 
Τη περασμένη Κυριακή ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά η σπουδαία παράσταση «Οικογενειακή Γιορτή» που σκηνοθέτησε υποδειγματικά ο Γιάννης Παρασκευόπουλος στο φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
 
Η παράσταση δικαίως απέκτησε μυθικές για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης διαστάσεις:  κατάμεστες όλες οι παραστάσεις της περσινής χρονιάς, με λίστα αναμονής, ύμνοι κριτικών, ενθουσιώδης αντιδράσεις κοινού, μια βόλτα στο περασμένο φεστιβάλ Αθηνών όπου σπάνια παράσταση της πόλης μεταφέρεται στο αθηναϊκό κοινό και βέβαια 3 μεγάλα βραβεία στα περσινά θεατρικά Κουλτουροβραβεία, καλύτερη παράσταση της χρονιάς 2017μ Καλύτερη σκηνοθεσία και ανδρικού [Κ.Χατζησάββας].
 
Οπότε ήταν επιτακτική ανάγκη να ξαναπαρουσιαστεί και τη φετινή θεατρική περίοδο και που λόγω μικρής χωρητικότητας πάνω από 90 άτομα δεν χωράνε στο φουαγιέ, να δουν περισσότεροι θεατρόφιλοι.
 
Αυτή την εμβληματική παράσταση λοιπόν είδαμε τη Κυριακή  8 Οκτωβρίου 2017, νέα πρεμιέρα, στο κτήριο της ΕΜΣ όπου το κοινό καταχειροκρότησε (δείτε παρακάτω το βίντεο) την «Οικογενειακή Γιορτή» στο νέο της ξεκίνημα.
 
Θα επανελθουμε με νέα μας κριτική, ενώ από πέρσι, υπάρχει δημοσιευμένη η κριτική του αειμνήστου Αχιλλέα Ψαλτόπουλου, δείτε ΕΔΩ
Πληροφορίες για τη παράσταση, θα βρείτε ΕΔΩ.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Γιάννης Τσιρόγλου
Γιάννης Τσιρόγλου
Επικεφαλής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa@yahoo.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή