ΒΙΝΤΕΟ. Δεσμεύτηκε η Ντενίση να φέρει την «Σμύρνη μου αγαπημένη», παράσταση που έσπασε ταμεία στη Θεσσαλονίκη. Χθες βράδυ στην Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

203 Views
ΒΙΝΤΕΟ. Δεσμεύτηκε η Ντενίση να φέρει την «Σμύρνη μου αγαπημένη», παράσταση που έσπασε ταμεία στη Θεσσαλονίκη. Χθες βράδυ στην Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. ΒΙΝΤΕΟ. Δεσμεύτηκε η Ντενίση να φέρει την «Σμύρνη μου αγαπημένη», παράσταση που έσπασε ταμεία στη Θεσσαλονίκη. Χθες βράδυ στην Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

ΒΙΝΤΕΟ. Δεσμεύτηκε η Ντενίση να φέρει την «Σμύρνη μου αγαπημένη», παράσταση που έσπασε ταμεία στη Θεσσαλονίκη. Χθες βράδυ στην Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Από τον ερχόμενο Οκτώβρη η «Σμύρνη μου αγαπημένη», η παράσταση που έσπασε κυριολεκτικά ταμεία στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Αυτό δεσμεύτηκε η Μιμή Ντενίση στη χθεσινοβραδινή -9/5/2015- παρουσίαση του βιβλίου της, -τρίτη έκδοση παρακαλώ- «Σμύρνη μου αγαπημένη», μπροστά σε μεγάλο πλήθος στο περίπτερο 13,  της  Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Για το βιβλίο μίλησαν η Αντιπρύτανης της Σχολής Καλών Τεχνών του Ε.Μ.Π., φιλόλογος, ερευνήτρια και βραβευμένη συγγραφέας Σοφία Ντενίση και η Προϊσταμένη των Γενικών Αρχείων του Κράτους – Αρχείων Νομού Μαγνησίας, Διδάκτωρ Ιστορίας και συγγραφέας Αννίτα Πρασσά.
Η Μιμή Ντενίση στο τέλος της ωριαίας παρουσίασης, μαζί με τον Μιχάλη Μητρούση διάβασαν σκηνές απο το έργο.
 
Ακολούθησαν ερωτήσεις κοινού ενώ την παρουσίαση είχε ο δημοσιογράφος –και πρώην σύζυγος, να μη ξεχνιόμαστε- Σωτήρης Πολύζος
 
Η βραδιά έκλεισε με υπογραφή βιβλίων στο περίπτερο των εκδόσεων Πατάκη.
 
Βιντεοαποσπάσματα μεταξύ άλλων:


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Γιάννης Τσιρόγλου
Γιάννης Τσιρόγλου
Επικεφαλής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa@yahoo.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή