Το σεξ και το θέατρο... Από τον Ιάκωβο Μυλωνά.

230 Views
Το σεξ και το θέατρο... Από τον Ιάκωβο Μυλωνά. Το σεξ και το θέατρο... Από τον Ιάκωβο Μυλωνά.

 Το σεξ και το θέατρο... Από τη «Στήλη Άλατος» του Ιάκωβου Μυλωνά.

Να ένα άλλο μεγάλο θέμα που απασχολεί και τα παιδιά που ξεκινάνε να γίνουν ηθοποιοί αλλά και τους γονείς τους που έχουν ακούσει τα πάντα γι αυτό το επάγγελμα.
 
Το σεξ όταν γίνεται ανάμεσα σε δύο άτομα που θέλουν ο ένας τον άλλο είναι υπέροχο, είναι θεϊκό, είναι αυτό που πρέπει να είναι. Δυστυχώς στο χώρο του θεάτρου όπως και σε άλλους χώρους, υπάρχουν πάντα οι σιχαμένοι που θα εκβιάσουν κάποιο αγόρι ή κορίτσι να κοιμηθεί μαζί τους με αντάλλαγμα να του ανοίξουν κάποιες πόρτες. Και το κακό δεν είναι μόνο αυτό, είναι ότι αν το υποψήφιο θύμα δεν ενδώσει, μπορεί να του κλείσουν και κάποιες πόρτες στα μούτρα.
 
Οι σιχαμένοι συνήθως είναι παραγωγοί ή σκηνοθέτες, μερικές φορές κάποιοι σεναριογράφοι αλλά και κάποιοι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί. Είναι άνθρωποι που μάλλον τους φέρθηκαν άσχημα στην παιδική τους ηλικία ή απλά άσχημοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τις θέσεις εξουσίας για σεξουαλικό όφελος. Βασικά μιλάμε για κατακάθια που έχουν απωθημένα και τα ξεσπάνε στα νέα παιδιά.
 
Δυστυχώς υπάρχουν παιδιά που πέφτουν στην παγίδα και με την υπόσχεση ότι θα γίνουν φίρμες ξαπλώνουν σε διάφορα κρεβάτια. Ένα- δύο παιδιά απ’ αυτά μπορεί και να κάνουν κάτι. Πάντως το 98 τοις εκατό την άλλη μέρα ή την υπόλοιπη του ζωή απλά φτύνει τον εαυτό του όποτε τον βλέπει στον καθρέφτη και βέβαια δεν το κάνει για να μην τον ματιάσει.
 
Το να κάνουν σεξ δύο άτομα που θα βρεθούν στον ίδιο θίασο ή στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό είναι φυσιολογικό και αποδεκτό ανεξάρτητα την ιδιότητα που μπορεί να έχουν. Αρκεί αυτά τα άτομα να το κάνουν επειδή πραγματικά θέλουν ο ένας τον άλλον. Κάθε άλλη σχέση που ο ένας δε θέλει αλλά αναγκάζεται να το κάνει λόγω εκβιασμού, είναι απ’ τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε κάποιον.
 
Συνήθως η προσέγγιση του θύματος γίνεται σε οντισιόν. Εκεί αυτός που έχει εξουσία τάζει στο υποψήφιο θύμα τον ουρανό με τ’ άστρα με απώτερο σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση. Συγχρόνως όμως αφήνει να εννοηθεί πως χωρίς τη δική του εύνοια δεν πρόκειται να κάνει τίποτα στη ζωή του.
 
Δυστυχώς οι ηλικίες αυτών των σιχαμένων μπορεί να είναι και μικρές, εξαρτάται πάντα τι είδους εξουσία έχει ο καθένας και σε ποια ηλικία την απέκτησε. Επίσης τις περισσότερες φορές είναι κακάσχημοι και χρησιμοποιούν τη θέση τους για να πιέσουν το θύμα.
 
Μη μασάτε! Κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει να πετύχετε τα όνειρα σας. Ίσως να σας καθυστερήσουν κάποιοι, αλλά αυτός που πραγματικά θα σας σταματήσει, θα είστε εσείς οι ίδιοι. 
,
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε σε άλλους για την εμπειρία σας, ώστε όλοι να ξέρουν ποιοι είναι οι σιχαμένοι και να είναι ενήμεροι. Επίσης αν έχετε στοιχεία να τον ή την καταγγείλετε για σεξουαλική παρενόχληση. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την αθωότητα σας, να σας εκβιάζει και να φεύγει ατιμώρητος. Κάντε τους ρόμπα την ίδια στιγμή ή βάλτε τις φωνές. Αυτοί οι άνθρωποι είναι θρασύδειλοι θα τα κάνουν πάνω τους.
 
Μη φοβάστε ότι μπορούν να σας κάνουν κακό. Κακό θα κάνετε στον εαυτό σας, αν πάτε μαζί τους. Τα όνειρα σας, οι στόχοι σας, η αξιοπρέπεια σας, η υπερηφάνεια σας είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Αν κάποιος τα μολύνει, μετά, στη χειρότερη θα καταντήσετε σαν τους θύτες σας και στην καλύτερη θα τα παρατήσετε όλα και θα γυρίσετε στο σπιτάκι σας.
 
Υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέατρο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι καλοί οικογενειάρχες ή έχουν μια υγιή σχέση με το σύντροφό τους. Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι ελεύθεροι και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δημιουργία. Υπάρχουν άνθρωποι να σας βοηθήσουν και να αναδείξουν το ταλέντο σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας φλομώσει στα ψέματα.
 
Το θέατρο είναι κάτι μαγικό, ο έρωτας είναι κάτι μαγικό, μην επιτρέψετε σε κάποιους άθλιους να σας το χαλάσουν αυτό. Τίποτα δεν είναι κακό στον έρωτα αρκεί να είναι δική σας επιλογή.
 
Ξεκινάτε να γίνετε ηθοποιοί. Ξεκινάτε να κάνετε ένα επάγγελμα. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να το σπουδάσετε. Φτιάξτε τα προσόντα σας. Κάντε φωνητική, κάντε χορό, διαβάστε, δέστε πάρα πολύ θέατρο. Εξασκηθείτε, εξασκηθείτε πολύ. Σκεφτείτε πως αν πραγματικά θέλετε να είστε πρωταθλητές πρέπει να ασκείστε σαν πρωταθλητές. Μη φοβάστε, σε όλους έρχονται οι ευκαιρίες απλά οι περισσότεροι δεν είναι έτοιμοι γι αυτές. Ετοιμαστείτε, ετοιμαστείτε για τις ευκαιρίες, ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει.
 
Να είστε υπερήφανοι για τους εαυτούς σας. Είστε πολύ τυχεροί που κάνετε αυτό που αγαπάτε. Μην αφήσετε κανέναν να το ξεφτιλίσει.

Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή