«ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2015»: Πρεμιέρα με θερμό χειροκρότημα… και λίγους θεατές…

288 Views
«ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2015»: Πρεμιέρα με θερμό χειροκρότημα… και λίγους θεατές… «ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2015»: Πρεμιέρα με θερμό χειροκρότημα… και λίγους θεατές…

«ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2015»: Πρεμιέρα με θερμό χειροκρότημα… και λίγους θεατές… δυστυχώς.

Με το ζεστό χειροκρότημα του θεατρόφιλου κοινού, το οποίο υποδέχθηκε το πρώτο έργο «Βγερού Γλυκά Φανού», παράσταση που ανέβασε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βορείου Αιγαίου/Θέατρο Θερμαϊκός, έκαναν πρεμιέρα χθες τα «ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2015» που διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.
 
Την έναρξη της μεγάλης γιορτής του θεάτρου κήρυξε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, καλωσορίζοντας τους συντελεστές και τους καλλιτέχνες των θεατρικών σκηνών, όπως επίσης και τους πολίτες που βρέθηκαν στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης». Το θέατρο αυτό θα αποτελέσει επί δεκαήμερο, έως και το Σάββατο 29 Αυγούστου, το σημείο συνάντησης και επικοινωνίας των Δημοτικών Θεάτρων και του ΚΘΒΕ με το θεατρόφιλο κοινό σε μια κοινή προσπάθεια πολιτιστικής ανάπτυξης που σταθερά στηρίζει ο δήμος.
«Τα ‘‘Μερκούρεια’’ με τη σταθερή συμμετοχή των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων και του ΚΘΒΕ, αλλά και τη θερμή ανταπόκριση όλων των συμπολιτών μας που αγαπούν το θέατρο, συμπλήρωσαν ήδη 20 χρόνια ζωής και προσφοράς στην πολιτιστική και πνευματική ανάπτυξη κι εξέλιξη, για να εισέλθουν πλέον στην τρίτη τους δεκαετία. Είναι ένας μεγάλος πολιτιστικός και καλλιτεχνικός θεσμός που καταξιώθηκε στη συνείδηση των πάντων, και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με την ίδια πίστη και ενθουσιασμό», ανέφερε μεταξύ άλλων στο σύντομο μήνυμά του ο Σ.Δανιηλίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών Δημήτρης Απατσίδης.
.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΩΝ ΕΔΩ

- ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΔΩ


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Γιάννης Τσιρόγλου
Γιάννης Τσιρόγλου
Επικεφαλής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa@yahoo.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή