Η βόλτα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τον σκύλο και τα μηνύματα αισιοδοξίας!

1913 Views
Η βόλτα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τον σκύλο και τα μηνύματα αισιοδοξίας! Η βόλτα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τον σκύλο και τα μηνύματα αισιοδοξίας!

 

.


Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι λόγω κορονοϊού και καραντίνας, οι καλλιτέχνες όμως δεν χάνουν το χιούμορ και την αισιοδοξία τους. Ο λόγος αυτήν τη φορά για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που φυσικά και έχει δει την καθημερινότητά του να αλλάζει ολοκληρωτικά, αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία του.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκη μένει φυσικά σπίτι, αλλά χθες βγήκε βόλτα με τον σκύλο του και ανέβασε μια φωτογραφία στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά: Κ»αλό μήνα! Μετακίνηση 6, με ηθικόν ακμαιότατον. (Μη βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα ούτε από την ταμπέλα, ούτε απ’ το πεσμένο 13, ούτε από το βλέμμα του τρελού.) Κρατάμε γερά!».

Ο ίδιος ωστόσο, έχει κάνει αντίστοιχες δημοσιεύσεις τις προηγούμενες μέρες γράφοντας χαρακτηριστικά: «(Σε πείσμα των καιρών, ενάντια στην πανδημία, αδιάφορες για κάθε κρίση των ανθρώπων, ό,τι κι αν γίνεται εδώ κάτω) οι αχλαδιές ανθίζουν».

Ενώ, προηγήθηκε και μια ακόμη φωτογραφία με την παρακάτω λεζάντα: «Υπό το πρίσμα των ημερών, αυτή δεν είναι η Γη. Είναι μια ομαδική, οικογενειακή φωτογραφία».
.
Πηγή: www.tlife.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ο Νίκος Κουρής διαβάζει το πεζογράφημα Ιογενής πνευμονία του Ζήσιμου Λορεντζάτου
Ο Νίκος Κουρής διαβάζει το πεζογράφημα Ιογενής πνευμονία του Ζήσιμου Λορεντζάτου
με 0 Σχόλια 736 Views

 Την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 19.00 συνεχίζεται η διαδικτυακή ηχητική σειρά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) Αναγνώσεις με το πεζογράφημα Ιογενής πνευμονία του Ζήσιμου Λορεντζάτου.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή