ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΣ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 1ου 4μήνου ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ 2015/16 για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ στα 6α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

362 Views
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΣ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 1ου 4μήνου ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ 2015/16 για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ στα 6α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΣ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 1ου 4μήνου ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ 2015/16 για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ στα 6α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΣ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ πρώτου 4μήνου ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ 2015/16 για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ στα 6α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ: Από ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ έως ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016.

Τα Θεατρικά Κουλτουροβραβεία Θεσσαλονίκης επέστρεψαν και προκηρύσσουν την πρώτη από τις 3 ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ στα 6α θεατρικά Κουλτουροβραβεία Θεσσαλονίκης, χειμερινής και καλοκαιρινής περιόδου 2015/16.

Η ανοιχτή ψηφοφορία δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους θεατρόφιλους να διαμορφώσουν τα 3 ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ χωρίς καμία εμπλοκή παραγόντων και επιτροπής σε μια μεγάλη γιορτή για το θέατρο που θα διεξαχθεί τέλος Σεπτεμβρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπως λαμπρά ζήσαμε
στα 5α ΘΚΘ, 19 Οκτωβρίου 2015  στο θέατρο Αριστοτέλειον.

Από Δεύτερα 1 Φεβρουαρίου 2016 ΨΗΦΙΖΕΤΕ στο FACE BOOK ή με  e-mail τις 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ που είδατε το πρώτο 4μηνο της θεατρικής σεζόν 2015/16: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015.

2 απλοί τρόποι συμμετοχής στη ψηφοφορία:

Α. Μπαίνετε στη σελίδα της ψηφοφορίας στο Facebook [κλικ ΕΔΩ] ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ OΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ που παρουσιάστηκαν και ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ από το σύνολο ΤΣΕΚΑΡΟΝΤΑΣ από ΑΡΙΣΤΕΡΑ στο ΛΕΥΚΟ ΚΟΥΤΑΚΙ,  τις  3 παραστάσεις της αρεσκείας σας,  [αν κάνατε λάθος ΞΕΤΣΕΚΑΡΕΤΕ και ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ εκ νέου].

Ή

Β. Στέλεντε e-mail στο Kulturosupasite@yahoo.gr, σημειώνοντας σε τίτλους, έως 3 παραστάσεις,  θέμα «ΒΡΑΒΕΙΑ» και το ονοματεπώνυμό σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΙΑ και ΜΟΝΟ φορά τις 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ. Πολλαπλοί ψήφοι AKΥΡΩΝΟΥΝ τη συμμετοχή σας στον ψηφοφορία και τις επιλογές σας συνολικά.

------
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ: Από ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ έως ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016.
.------
Για να συμμετάσχει παράσταση στην ψηφοφορία των 6ων Θ.Κ.Θ. οφείλει να έχει δώσει έστω μια κανονική παράσταση για θεατές την τρέχουσα σεζόν και να μην είναι σε επανάληψη.
------
Όσοι συμμετέχουν με την ψήφο τους στις ψηφοφορίες ανα τακτά διαστήματα θα ΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ και άλλες εκδηλώσεις.
------
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ την ανοιχτή ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ να ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ την ΘΕΑΤΡΙΚΗ σας ΟΜΑΔΑ και την ΘΕΑΤΡΙΚΗ σας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ σε φίλους και θαυμαστές σας.
------
ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ για τους ΦΙΛΟΥΣ σας την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με κοινοποιήσεις στα προφίλ σας.

-ΜΟΝΟ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, αναδεικνύει καθαρή ΝΙΚΗ του ΒΡΑΒΕΙΟΥ.
------
2η ψηφοφορία: Αρχές Μαΐου που θα αφορά τους μήνες: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος,  Απρίλιος
και Μάιος.
------
3η και τελευταία ψηφοφορία: Αρχές Σεπτεμβρίου που θα αφορά τους μήνες: Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος.

------
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τελικής 10άδας υποψηφίων παραστάσεων ΒΡΑΒΕIΩΝ ΚΟΙΝΟΥ, καθώς και ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ μέσα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
------
ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ 6α θεατρικά Κουλτουροβραβεία Θεσσαλονίκης σεζόν 2015/16, τέλος Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.
------
Ο μαραθώνιος για τα 6α θεατρικά Κουλτουροβραβεία Θεσσαλονίκης μόλις ξεκίνησε. Μείνετε συντονισμένοι, συχνές αναφορές στο www.kulturosupa.gr
------
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ  2015/16. ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΔΩ:

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή