Ποια ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ποια η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παράσταση του καλοκαιριού 2017; Ψηφίστε τώρα.

263 Views
Ποια ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ποια η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παράσταση του καλοκαιριού 2017; Ψηφίστε τώρα. Ποια ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ποια η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παράσταση του καλοκαιριού 2017; Ψηφίστε τώρα.

 Ποια ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ποια η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παράσταση του καλοκαιριού 2017; Ψηφίστε τώρα.

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη παράσταση που παρουσιάστηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2017; Ο Τρυγαίος Πανούσης στην «Ειρήνη»; Η ξανθιά με τα κατακόκκινα χείλια «Λυσιστράτη» του Φιλιππίδη; Μπας και οι «Βάκχες»; Μήπως «Πέρσες»; «Εκκλησιάζουσες» με την Νέλλη Γκίνη; Η προτιμάτε τη «Μήδεια»; Υπάρχουν όμως και άλλες 10 νέες παραστάσεις. Και αν δεν το καταλάβατε (;) η Κουλτουρόσουπα επιστρέφει διοργανώνοντας έναν «ωραίο» –ανοιχτό- διαγωνισμό, απο αυτούς που όλοι εμείς οι θεατρόφιλοι παθιαζόμαστε να ψηφίσουμε ξεκινώντας και αναδεικνύοντας την καλύτερη και χειρότερη παράσταση του καλοκαιριού 2017.
 
ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ:
Βλέπετε παρακάτω πρώτα τη λίστα όπου ψηφίζετε τις καλύτερες και πιο παρακάτω τη λίστα με τις χειρότερες. Ψηφίζετε και στις δύο ή μια απο τις δύο.
 
ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ από το σύνολο ΤΣΕΚΑΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στο ΛΕΥΚΟ ΚΟΥΤΑΚΙ, έως 3 παραστάσεις της αρεσκείας σας, [ΞΕΤΣΕΚΑΡΕΤΕ αν κάνατε λάθος επιλογή και ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ εκ νέου] και κατεβαίνετε στο τέλος της λίστας πατώντας VOTE. Αυτόματα έχουν προστεθεί οι ψήφοι σας, όπως αυτόματα, δείτε ποιες παραστάσεις και με πόσους ψήφους προηγούνται μέχρι στιγμής.
 
Διάρκεια ψηφοφορίας: Δευτέρα 11 έως Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.
Πληροφορίες για ΟΛΕΣ τις παραστάσεις, δείτε εδώ
border: 0px; vertical-align: baseline;" />

.


Φωτογραφικό υλικό
Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Δείτε & ακούστε το νέο τραγούδι των Manu Chao- Κλέλιας Ρένεση στο οποίο συμμετέχει ο Σ. Μάλαμας.
Δείτε & ακούστε το νέο τραγούδι των Manu Chao- Κλέλιας Ρένεση στο οποίο συμμετέχει ο Σ. Μάλαμας.
με 0 Σχόλια 257 Views

 Είναι η πρώτη συνεργασία του συγκροτήματος με Έλληνα καλλιτέχνη. Ο Manu από τις μακρινές πλαγιές της Γαλικίας, η Κλέλια από το γαλάζιο νησί της Ζακύνθου και ο Σωκράτης από τους ανέμους της Χαλκιδικής, ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν για την ανατολή ενός ήλιου ενώ ονειρεύονται της ομορφιάς τη γειτονιά που χτίζεται μόνο με αγάπη και ζεστασιά.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή