Ποια ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ποια η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παράσταση του καλοκαιριού 2017; Ψηφίστε τώρα.

399 Views
Ποια ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ποια η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παράσταση του καλοκαιριού 2017; Ψηφίστε τώρα. Ποια ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ποια η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παράσταση του καλοκαιριού 2017; Ψηφίστε τώρα.

 Ποια ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ποια η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παράσταση του καλοκαιριού 2017; Ψηφίστε τώρα.

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη παράσταση που παρουσιάστηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2017; Ο Τρυγαίος Πανούσης στην «Ειρήνη»; Η ξανθιά με τα κατακόκκινα χείλια «Λυσιστράτη» του Φιλιππίδη; Μπας και οι «Βάκχες»; Μήπως «Πέρσες»; «Εκκλησιάζουσες» με την Νέλλη Γκίνη; Η προτιμάτε τη «Μήδεια»; Υπάρχουν όμως και άλλες 10 νέες παραστάσεις. Και αν δεν το καταλάβατε (;) η Κουλτουρόσουπα επιστρέφει διοργανώνοντας έναν «ωραίο» –ανοιχτό- διαγωνισμό, απο αυτούς που όλοι εμείς οι θεατρόφιλοι παθιαζόμαστε να ψηφίσουμε ξεκινώντας και αναδεικνύοντας την καλύτερη και χειρότερη παράσταση του καλοκαιριού 2017.
 
ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ:
Βλέπετε παρακάτω πρώτα τη λίστα όπου ψηφίζετε τις καλύτερες και πιο παρακάτω τη λίστα με τις χειρότερες. Ψηφίζετε και στις δύο ή μια απο τις δύο.
 
ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ από το σύνολο ΤΣΕΚΑΡΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στο ΛΕΥΚΟ ΚΟΥΤΑΚΙ, έως 3 παραστάσεις της αρεσκείας σας, [ΞΕΤΣΕΚΑΡΕΤΕ αν κάνατε λάθος επιλογή και ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ εκ νέου] και κατεβαίνετε στο τέλος της λίστας πατώντας VOTE. Αυτόματα έχουν προστεθεί οι ψήφοι σας, όπως αυτόματα, δείτε ποιες παραστάσεις και με πόσους ψήφους προηγούνται μέχρι στιγμής.
 
Διάρκεια ψηφοφορίας: Δευτέρα 11 έως Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.
Πληροφορίες για ΟΛΕΣ τις παραστάσεις, δείτε εδώ
border: 0px; vertical-align: baseline;" />

.


Φωτογραφικό υλικό
Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή