Δήλωση προς πάσα κατεύθυνση του τέως διευθυντή του ΚΘΒΕ κ. Νίκου Κολοβού

1649 Views
Δήλωση προς πάσα κατεύθυνση του τέως διευθυντή του ΚΘΒΕ κ. Νίκου Κολοβού Δήλωση προς πάσα κατεύθυνση του τέως διευθυντή του ΚΘΒΕ κ. Νίκου Κολοβού

 

 


Δήλωση Νίκου Κολοβού

 
Ο τέως διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Νίκος Κολοβός δηλώνει, ότι έχει καταθέσει την υποψηφιότητά του αρμοδίως στο ΚΘΒΕ, προκειμένου να διεκδικήσει την νόμιμη ανανέωση της θητείας του δια της γνωστής διαδικασίας επιλογής καλλιτεχνικών διευθυντών, την οποία διαδικασία επικροτεί και στηρίζει απόλυτα.
 
Προς τούτο όπλα του αποτελούν το βιογραφικό του, η 45ετής και πλέον θητεία του ως ηθοποιού του εν λόγω σπουδαίου καλλιτεχνικού οργανισμού, καθώς και το καλλιτεχνικό του έργο ως διευθυντού του Κρατικού Θεάτρου. Το τελευταίο δε θεωρεί ότι έχει χρείαν υπερασπίσεως με δεδομένη τη σε αρκετές περιπτώσεις πρόσφατη πανελλήνια αποδοχή του....
 


Καθώς και τη βεβαιότητα ότι ο οργανισμός τόσο διοικητικά όσο και καλλιτεχνικά βρίσκεται μετά από δύο δύσκολα χρόνια στην καλύτερη στιγμή του.
 
Συνεπώς κάθε εμπλοκή του ονόματός του δια περιέργων δημοσιευμάτων υποβολιμαίων ή ατυχών, αστήρικτων πληροφοριών, θρασύτατων υπονοιών που αφορούν στο όνομά του, στην υποψηφιότητα του κοκ, αποτελούν πολύπλευρο δημοσιογραφικό ατόπημα. Του οποίου μέλλεται να εξακριβωθεί η πηγή και η νομιμότητα του.
 
Nίκος Κολοβός


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Νίκος Κολοβός

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα',
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα', "Πέρα από αυτό που βλέπεις" | Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 3406 Views

Η Άννα, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, δεν ξέρουν να είναι τίποτα άλλο πέρα από νοικοκυρές, σύζυγοι και μητέρες. Αν βγουν από τη ζώνη ασφαλείας που είναι το σπίτι τους, θα τα χάσουν. Θα τα χάσουν και θα χαθούν. Γράφει η Νέλη Βυζαντιάδου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη