Κρίτωνας Ζαχαριάδης: Τιμή στο «Παλτό» και θλίψη για τη διακοπή παραστάσεων.

2435 Views
Κρίτωνας Ζαχαριάδης: Τιμή στο «Παλτό» και θλίψη για τη διακοπή παραστάσεων. Κρίτωνας Ζαχαριάδης: Τιμή στο «Παλτό» και θλίψη για τη διακοπή παραστάσεων.

 

.

 
Τα πάνω κάτω έφερε η αλλαγή του υγειονομικού χάρτη, με την Θεσσαλονίκη στο επίπεδο 4 να βρίσκεται κυριολεκτικά και μεταφορικά στα …κόκκινα.
 
 
Ένα από τα μεγάλα  -αναμφισβήτητα- θύματα και το θέατρο με παραστάσεις που ήδη παίζονταν ή είχαν προγραμματίσει να ξεκινήσουν αυτή τη βδομάδα. Ετσι μια ανάσα πριν την πρεμιέρα ανέστειλαν με βαριά καρδιά, τι θα μπορούσαν να κάνουν άλλωστε, τις έναρξης τους.
 
Όπως και με «Το Παλτό» που πέρα από τη μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική, επιτυχία, την παράσταση κυνηγά και η ατυχία… Ήταν από τα τελευταία που έκλεισαν τον περασμένο Μάρτη, ακυρώνοντας μια μεγάλη δυναμική που είχε, ενώ ταλαντεύτηκε στην έναρξη του Σεπτέμβρη, κυρίως όμως, έχασε μια τελευταία βδομάδα όπου πήγαινε φουλαριστό. Με τα νέα μέτρα, ήρθε και έδεσε η "γκαντεμιά" αναβάλοντας και όλες οι νέες παραστάσεις του Νοεμβρίου που θα έπαιζε Δευτερότριτα...
 
Για την αναστολή των παραστάσεων ο δημιουργός έγραψε στο ΦΜ
 
 
 
Όμως υπάρχουν και τα καλά νέα…
 
Που οφείλουμε να ενημερώνουμε και να μην περνάνε στο ντούκου. Πρόκειται για μια θεατρική είδηση που την κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστή και δεν συνηθίζεται στην Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας –παράλληλα- ακόμη μεγαλύτερη αξία στην σύνθεση της παράστασης καθώς ο θίασος προσεκλήθη από το Κέντρο Ρώσικης Γλώσσας και Πολιτισμού.
 
Η αρχή ξεκίνησε όταν μέλη του ινστιτούτου παρακολούθησαν και ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ από το περιεχόμενο καλώντας τους επισήμως να επισκεφτούν τον χώρο τους.
 
 
Το ευχάριστο γεγονός συνέβη την περασμένη Δευτέρα όπου παραβρέθηκαν οι συντελεστές του «Παλτό», ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες και με τις καλύτερες εντυπώσεις, «έδωσαν τα χέρια» για μελλοντική συνεργασία με κύριο σκοπό τη διάδοση της ρωσικής γλώσσας μέσω του πολιτισμού.
 
Δείτε και τη σχετική ανάρτηση:

Πέραν όλων, το βέβαιο είναι πως με κάθε τρόπο θα επανέλθει γιατί το απαιτεί το κοινό.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Κρίτωνας Ζαχαριάδης

Αρθρογραφος

Γιάννης Τσιρόγλου
Γιάννης Τσιρόγλου
Επικεφαλής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa@yahoo.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

1 Comments

  1. <strong>Αναγνώστης</strong>
    Αναγνώστης
    Ερώτηση στον αγαπητό συντάκτη και αρχισυντάκτη... Αν δεν έγραφε στο site ο κύριος Ζαχαριάδης θα έπαιρνε τόσα βραβεία; Δείξτε λίγη αντικειμενικότητα για τα μάτια του κόσμου. Που απέμεινε να σας διαβάζει...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή