Οι ηθοποιοί και οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου ενάντια στην Χρυσή Αυγή

1092 Views
Οι ηθοποιοί και οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου ενάντια στην Χρυσή Αυγή Οι ηθοποιοί και οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου ενάντια στην Χρυσή Αυγή

 

Δίνουν το δυναμικό «παρών» με πανό και συμμετοχή στην στάση εργασία εν όψει της ανακοίνωσης της δικαστικής απόφασης.

Ένα ηχηρό, δημόσιο αντιφασιστικό μήνυμα θέλησαν να περάσουν το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ένα μεγάλο πανό με το γνώριμο πλέον σύνθημα ««Δεν είναι αθώοι ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» έχει αναρτηθεί από το πρωί στην πρόσοψη του θεάτρου «REX» της οδού Πανεπιστημίου ενώ θα συμμετάσχουν στην τετράωρη στάση εργασίας που έχουν κηρύξει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. Παράλληλα, καλούν όλα τα μέλη τους να βρεθούν αύριο το πρωί έξω απότο Εφετείο όπου θα ανακοινωθεί η πολυαναμενόμενη δικαστική απόφασηΗ ανακοίνωση

«Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δίνουμε το δικό μας παρών με ένα πανό και με αυτό το σύνθημα στην πρόσοψη του Θεάτρου REX, συμμετέχοντας στην στάση εργασίας την ώρα της απόφασης στη δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου -παραμονή της απόφασης του δικαστηρίου- οι άνθρωποι της τέχνης αναρτήσαμε το πανό, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στην τετράωρη παναττική στάση εργασίας που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Π.Ο.Θ.Α. για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.
Προσυγκέντρωση στις 10:30 π.μ. έξω από το Εφετείο (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Θα είμαστε εκεί».


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Κάθε Τρίτη με τον Μόρι» στο θέατρο Αριστοτέλειον. Η επιτυχία συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο.
«Κάθε Τρίτη με τον Μόρι» στο θέατρο Αριστοτέλειον. Η επιτυχία συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο.
με 0 Σχόλια 1031 Views

 Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις και τον μήνα Δεκέμβριο το  «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι»  με τον ακαταμάχητο Γρηγόρη Βαλτινό σε ένα ρόλο ζωής.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή