Δυνατό χειροκρότημα στο «Γάμο σου» (φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο θέατρο Αυλαία)

1893 Views
Δυνατό χειροκρότημα στο «Γάμο σου» (φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο θέατρο Αυλαία) Δυνατό χειροκρότημα στο «Γάμο σου» (φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο θέατρο Αυλαία)

 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Με ένα δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι θεατές του θεάτρου «Αυλαία»  τη νέα θεατρική performance του Ανδρέα Μπαλαούρα.
 
Στην πρεμιέρα όλη η ατμόσφαιρα θύμιζε έναν… κλασικό γάμο. Μοιράστηκαν μπομπονιέρες ενώ η ξαφνική είσοδος της νύφης, του γαμπρού και των «καλεσμένων» από το «Γάμο σου» ενθουσίασε τον κόσμο.
 
Η συνέχεια της παράστασης όμως τίποτα… κλασικό δεν θύμιζε. Είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα το οποίο επιβράβευσε το κοινό. Ο Ανδρέας Μπαλαούρας πάντρεψε την εικαστική τέχνη με τον χορό και τη μουσική μέσα σε μια θεατρική ατμόσφαιρα. Πρόκειται για έναν άρτια ισορροπημένο συνδυασμό πολλών τεχνών.
 
Οι κινήσεις των πρωταγωνιστών και η μουσική του Χάρη Γκατζόφλια αφηγούνται με μοναδικό τρόπο ένα γάμο. Την ώρα της πλοκής αναδεικνύονται συναισθήματα, πόθοι, πάθη, απαγορευμένες σκέψεις, δυνατές σχέσεις και κρυφές επιθυμίες.
 
Όλα τα πρόσωπα υποφέρουν χαμογελαστά. Αυτοί οι ευδαίμονες άνθρωποι ποια μορφή θα έχουν όταν θα πέσει το… πέπλο; Τα πρέπει και τα θέλω χορεύουν αντικριστά. Το «φαίνομαι» και το «θέλω» υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν; Ερωτήματα που τίθενται στους θεατές με μια θεατρική performance που θα συζητηθεί.

.
.
.
.
.
.
ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
«Ο ΓΑΜΟΣ ΣΟΥ»  του Ανδρέα Μπαλαούρα.

 
Ημέρες & ώρες παραστάσεων:  7-11 Νοεμβρίου - Ωρα: 21.00
.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή