Αντισυμβατικές συμπεριφορές «κατεβάζουν» τη παράσταση «Φάλτσο Σοπράνο» - Τι καταγγέλλει το θέατρο Αμαλία.

4694 Views
Αντισυμβατικές συμπεριφορές «κατεβάζουν» τη παράσταση «Φάλτσο Σοπράνο» - Τι καταγγέλλει το θέατρο Αμαλία. Αντισυμβατικές συμπεριφορές «κατεβάζουν» τη παράσταση «Φάλτσο Σοπράνο» - Τι καταγγέλλει το θέατρο Αμαλία.

 

.

Το να ακυρώνονται ξάφνου παραστάσεις κατά την εορταστική χριστουγεννιάτικη περίοδο αποτελεί για το θέατρο, αναμφισβήτητα ένα απροσδόκητο δυσάρεστο γεγονός με μεγάλες συνέπειες (καλλιτεχνικές και οικονομικές).
 
Η «Φάλτσο Σοπράνο» που ξεκίνησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα παραστάσεις στο θέατρο Αμαλία και ενώ είχε προγραμματισμό έως και τις 7 Ιανουαρίου 2020, ρίχνει αυλαία λόγω αντισυμβατικής συμπεριφοράς της εταιρείας παραγωγής, όπως αναφέρει η διεύθυνση του θεάτρου.
 
Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της αναφέρει…
 
Το Θέατρο Αμαλία βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσει τη ματαίωση των προγραμματισμένων παραστάσεων του «Φάλτσο Σοπράνο» λόγω της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της εταιρείας παραγωγής «ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΣΕΠ» η οποία αθέτησε το σύνολο των οικονομικών της υποχρεώσεων τόσο προς τους συντελεστές της παράστασης (ηθοποιούς, τεχνικούς κτλ) όσο και προς το θέατρο.
 .
.
Παρακαλούμε πολύ όσους είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από το ταμείο του θεάτρου να επιστρέψουν τα αποκόμματα για να λάβουν πίσω το αντίστοιχο αντίτιμο, ενώ όσοι είχαν πραγματοποιήσει ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων να επικοινωνήσουν με την αντίστοιχη ηλεκτρονική πλατφόρμα για να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους.
 
Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και αναστάτωση.
.

Για το Θέατρο Αμαλία

 

Ακολουθήστε μας στα social media
      

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή