Θεατρικό εργαστήρι στον Δήμο Παύλου Μελά, δωρεάν

644 Views
Θεατρικό εργαστήρι στον Δήμο Παύλου Μελά, δωρεάν Θεατρικό εργαστήρι στον Δήμο Παύλου Μελά, δωρεάν

  

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του Δήμου Παύλου Μελά και η Εντεταλμένη σε θέματα Πολιτισμού Ευαγγελία Καρακούτα ενημερώνουν ότι ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στις καλλιτεχνικές ομάδες του Δήμου Παύλου Μελά για την περίοδο 2020 -2021.
 
Τα μαθήματα των τμημάτων θα πραγματοποιούνται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον COVID-19.
 
Επιπλέον θα γίνονται και διαδικτυακά μαθήματα όταν κρίνεται απαραίτητο.
 
ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Η Θεατρική Ομάδα Δήμου Παύλου Μελά δημιουργήθηκε το 2015 από τη συνένωση δύο ιστορικών Θεατρικών Ομάδων: τη Θεατρική Ομάδα «ΚΑΠΝΟΜΑΓΑΖΟ» και το «Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Πολίχνης», σχήματα τα οποία λειτουργούσαν πριν την συνένωση, λόγω του νόμου Καλλικράτη, στους δήμους Σταυρούπολης και Πολίχνης αντίστοιχα από το 1980 και έχουν να επιδείξουν μακρόχρονη εμπειρία στα θεατρικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.
 
Με την ίδρυσή της, συγχωνεύτηκαν η πολύχρονη εμπειρία και γνώση ανθρώπων, που για περισσότερα από 25 χρόνια, υπηρέτησαν την τέχνη του θεάτρου που ελευθερώνει το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα και τον πολιτισμό ευρύτερα, παρέχοντας στο κοινό θεατρική παιδεία παράλληλα με τη ψυχαγωγία.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
2313 302835, -938, -913
 
Προτεραιότητα για εγγραφή στη θεατρική ομάδα και τα ΔΩΡΕΑΝ εργαστήριά της έχουν οι δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου Παύλου Μελά.
 
Η κατάρτιση των τμημάτων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων (30 Σεπτεμβρίου 2020) και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
 
ΟΙ αιτήσεις εγγραφών γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στους συνδέσμους ανά ενότητα που δημοσιεύονται στη σχετική ανάρτηση του Δήμου Παύλου Μελά  ΕΔΩ
 

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Δήμος Παύλου Μελά

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
ΘΒΘ 2020: Αποδόθηκαν τα βραβεία στη καλύτερη παράσταση της χρονιάς, «Ιστορία χωρίς Όνομα».
ΘΒΘ 2020: Αποδόθηκαν τα βραβεία στη καλύτερη παράσταση της χρονιάς, «Ιστορία χωρίς Όνομα».
με 0 Σχόλια 3124 Views

 Στα χέρια των νικητών της καλύτερης παράστασης της χρονιάς για το 2020 βρίσκονται τα 4 κορυφαία #βραβεία που κέρδισαν στα 10α θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης οι συντελεστές της εμπνευσμένης «Ιστορίας χωρίς όνομα». Φώτο και βίντεο από το Αριστοτέλειον


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή