Της επίσημης πρεμιέρας το κάγκελο!!! στον θεατρόκοσμο της Νταίζης Λεμπέση.

6724 Views
Της επίσημης πρεμιέρας το κάγκελο!!! στον θεατρόκοσμο της Νταίζης Λεμπέση. Της επίσημης πρεμιέρας το κάγκελο!!! στον θεατρόκοσμο της Νταίζης Λεμπέση.

 

Γράφει η Νταίζη Λεμπέση.
 
.
Της αρχής, του Οκτώβρη, του Ωνάση, της Παριζιάνας, της Βιρτζίνια, της Τζάσμιν, του Orient Express,  της Μάμα Ρόζας, του Βρε Καλώς τους, του Καλού ανθρώπου του Σε Τσουαν, του Terror, του Δαίδαλου και Ίκαρου... γιατί μου μπήκαν Ψύλλοι στ' αυτιά και θέλω να στα πω όλα!! 
 
(Φωτό + βίντεο)
 .
.

-Ηθοποιός σημαίνει σίγουρα ΦΩΣ και ο Πέτρος αναμφίβολα είναι γεμάτος από ΦΩΣ.
.
Κάτι ψύλλοι στ' αυτιά ήρθαν και μου είπαν ότι ξεκίνησε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Μουσούρη…
 
Απορία: Ανεβαίνει σκαλοπάτια, κατεβαίνει  σκαλοπάτια, χοροπηδάει, χορεύει, τρέχει πάνω κάτω και γύρω γύρω, σκύβει, χώνεται κάτω από τραπέζια κι ύστερα πάλι τρέχει... λέω θεέ μου πως θα βγάλει τις διπλές παραστάσεις; Και στην υπόκλιση ακόμα χορεύει. Παίζει με το κοινό, με τους άξιους και ταλαντούχους συναδέλφους του, με τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι απολαυστικός, εξαιρετικός και έχει μια αμεσότητα με το κοινό που μόνο εκείνος ξέρει πώς το κάνει.
 
.
Στις μέρες μας, που όλοι αναζητούμε το χαμένο μας χαμόγελο, καταφέρνει και μας κάνει να γελάμε ασταμάτητα. Γέλασα τόσο πολύ. Στο δεύτερο μέρος με έπιασα να χειροκροτώ μόνη  μου. Συνέχεια. Είχα καιρό να το κάνω. Σπουδαίο προσόν το να καταφέρνεις με τόση μαεστρία να κανείς ένα γεμάτο θέατρο να μην σταματά να γελάει. Στην σκηνή που κάθεται και ακούει τους υπόλοιπους και παίζει με το καπέλο που βρίσκεται πάνω στο τραπεζάκι... βλέπεις το πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι. Παίζει με ένα χέρι κόσμε στην συγκεκριμένη σκηνή και αρκεί για να πάρει χειροκρότημα. Γιατί ηθοποιός σημαίνει σίγουρα ΦΩΣ και ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμφίβολα είναι γεμάτος από ΦΩΣ.
Βραδάκι Πέμπτης, Ψύλλοι στ' αυτιά, θέατρο Μουσούρη
 
.
.
Ήμουν στην Καρέζη στον Καζάκο, στον Γρηγόρη στην Πέμη. Είδα με Μίρκα και Δάνη. Κάθε ανέβασμα και μια ανάμνηση. 
.
Ξέρεις τι είναι να παίζεις δυο φορές σε μια ημέρα αυτό το έργο; Και όμως το έπαιξαν εις διπλούν. Και ήταν εξαιρετικοί. Τα έδωσαν όλα. Δεν κράτησαν τίποτα. Δεν έκαναν καμιά έκπτωση. Μα καμιά. Τέσσερα ταλαντούχα πλάσματα σε ένα δύσκολο έργο. Με βαριά παρακαταθήκη.
 
Ήμουν εκεί στην Καρέζη και στον Κοζάκο... ήμουν εκεί στον Γρηγόρη και την Πέμη. Μετά το είδα με την Μίρκα και τον Δάνη. Κάθε ανέβασμα και μια ανάμνηση.
.
.
Νομίζω πως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης από εδώ και πέρα δεν θα σταματήσει να μεγαλουργεί και να χαράζει την δική του θεατρική πορεία βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου. Όλοι είσαστε τόσο καλοί. Υπέροχες ερμηνείες. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι εκεί στην πρώτη σας παράσταση ... ορισμένοι άνθρωποι είναι οι δικοί μας άνθρωποι... ο Κάρολος Παυλάκης είναι δικός μου άνθρωπος.
 
Ευχαριστώ παρά πολύ για αυτό που είδα. Μικρό το βίντεο γιατί τρέχει ο νους μου με αυτό το έργο και η συγκίνηση είναι μεγάλη. Ήθελα να αφήσω το κινητό και να χειροκροτήσω θερμά. Βέβαιο ότι θα το πάτε δυο χρονιά γιατί στην τελική δεν φοβάστε την Βιρτζίνια Γουλφ!!!
 
.
Βράδυ Σαββάτου...θέατρο Αθηνών... Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ του Αλμπη 
 
-Πληροφορίες για τη παράσταση, θα βρείτε εδώ
 
 
-Όταν πονάς πονάμε. Όταν χτυπιέσαι χτυπιόμαστε. Όταν είσαι ευτυχισμένη είμαστε και εμείς.

Δεν είναι πολύ όμορφο πράγμα το να σου "παίρνει" την κούραση μια ωραία ερμηνεία; Δεν γεμίζεις όταν βλέπεις μια άρτια παράσταση; Δεν φεύγει ο νους σου από τα δικά σου προβλήματα και έγνοιες όταν σε καθηλώνουν ταλαντούχα πλάσματα;
 
.
Πώς γίνεται μετά από μια ερμηνειάρα στην Φιλουμένα να καταφέρνεις να μας κάνεις να σου βγάζουμε το καπέλο και στην επόμενη δουλειά σου, που ευτυχώς πρόλαβα να δω φέτος πια, στον δεύτερο θεατρικό σου χρόνο Ελένη Ράντου παύλα Τζασμίν παύλα ό,τι θες. Ειναι πολλά τα χρόνια που σε ξέρω. Πόσο χαίρομαι που δεν επαναπαύεσαι σε ευκολίες και σε ο,τι πουλάει. Πόσο σε καμαρώσαμε όλοι σήμερα. Πόσο ταλαντούχο πλάσμα είσαι; Πόση ευαισθησία έβγαλες σήμερα που τα έδωσες ΟΛΑ εκεί επάνω στο σανίδι του σπιτιού σου, γιατί το Διάνα είναι το σπίτι σου. Πόσο πολύ έχεις ωριμάσει θεατρικά. Τι ρολάρες μπορείς να παίξεις από άδω και πέρα!!
.
Είσαι το ίδιο καλή στην κωμική σου ατάκα που μας κάνεις να γελάμε όσο και στην δραματική σου που κλαίμε. Όταν πονάς πονάμε. Όταν χτυπιέσαι χτυπιόμαστε. Όταν είσαι ευτυχισμένη είμαστε και εμείς. Μας το μεταφέρεις από πάνω κάτω. Η νύχτα σήμερα μύρισε γιασεμί μέσα στο Διάνα καλή μου Τζασμίν και θα μυρίζει κάθε νύχτα για όλη την θεατρική περίοδο.
 
.
Η φωτογραφία δεν είναι φιλτραρισμένη, η Ελένη δεν το παίζει όμορφη, είναι η μεγάλη της στιγμή πριν το φινάλε... τσαλακωμένη και άφτιαχτη κι όμως τόσο γοητευτική.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους πολύ πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς της παράστασης. Μπράβο στον Σταμάτη Φασουλή. Πέρασα πολύ όμορφα. Είδα θέατρο κόσμε. ΘΕΑΤΡΟ. Η Ελένη Ράντου δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας. Ελένη πολύ σε ευχαριστώ για αυτό που είδα. Γέμισε η ψύχη μου θέατρο.
 
Βράδυ Παρασκευής, Τζασμίν στο θέατρο Διάνα  #ΕλενηΡαντου 
-Πληροφορίες για τη παράσταση, θα βρείτε εδώ
-Όλοι έχουμε ένα φαναράκι με κεράκι που λάμπει τόσο δα... ΛΑΜΠΕΙ ΟΜΩΣ!!!
Τι χαρά... επιτέλους σας είδα!!! Και κανόνισα να μην το μάθετε... να σας κάνω έκπληξη!!! Όταν αγαπάς δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός λένε!! Μπούρδες!! Εξαιρετική δουλειά, συνόλου παύλα ομάδας, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.
 
.
Πόσο καμάρωσα... πόσο γέλασα... πόσο χόρεψα και εγώ μαζί σας. Πόσο χάρηκα που το κοινό ανταποκρινόταν στον μέγιστο βαθμό. Πόσο σας αγάπα σας το είπα;;;
 
Βραδάκι Πέμπτης. Ο Κάλος άνθρωπος του Σε Τσουάν του Μπρεχτ... σκηνοθεσία και μετάφραση του κου Νικορέστη Χανιωτάκη,  δεύτερος χρόνος επιτυχίας... για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων... γιατί όλοι έχουμε ένα φαναράκι με κεράκι που λάμπει τόσο δα... ΛΑΜΠΕΙ ΟΜΩΣ!!! Μπράβοοο 
 
Υστερόγραφο: Πεγκάκι μου τι θεατρινάρα είσαι κοριτσάκι μου!!!
.
 
.

-Οπωσδήποτε να πας!!!

 Ξεκίνησε το ταξίδι από την Πέμπτη 3 Οκτώβριου, για ακόμα μια θεατρική χρονιά.
 
Κόσμε: υπερπαραγωγή σκηνικών και κοστουμιών και φώτων, με μια dream team ηθοποιών και τον Αντώνη Καλογρίδη σε μεγάλα κέφια!!
 
Οπωσδήποτε να πας!!!

 

-Το κοινό αποφασίζει και δίνει την λύση.

 Αθώος ή Ένοχος; Ποιος μπορεί να καταδικάσει έναν άνθρωπο; Ποιος έχει το δικαίωμα να στερεί το δικαίωμα της ανθρώπινης ζωής; Τι είναι τελικά το σωστό και τι το λάθος; Και ποιος το ορίζει;
ΦΩΤΟ TERROR
.
.
Οι απαντήσεις δίνονται από το ίδιο το κοινό παύλα θεατές παύλα ενόρκους. Το κοινό αποφασίζει και δίνει την λύση.
 
Βραδάκι Τρίτης, TERROR σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, στο θέατρο Αθηνών με έναν πολύ ταλαντούχο θίασο και με μία απόδοση εξαιρετική και πώς θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο όταν γράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου;
 
Μπράβο παιδιά 
 
.

-Ο εξαιρετικός Δημήτρης Γούλιας!!

Πρώτο παιδικό για φέτος στην Θεσσαλονίκη!! Δαίδαλος και Ίκαρος!!!

 Γιατί είναι Κυριακή και γιατί ξέρεις πόσο αγαπάω τα παιδικά!!! Ωραία δουλειά.
Ωραία μουσική.
Εξαιρετικός ο Δημήτρης Γούλιας!!
 
.
Κατάμεστο το θέατρο. Καλή θεατρική σεζόν κόσμε!!
 
-Πληροφορίες για τη παράσταση, θα βρείτε εδώ
- Ο νέος ηθοποιός Δημήτρης Γούλιας, μιλά ζωντανά στην Κουλτουρόσουπα, δες εδώ
 

Η Παριζιάνα... Παιδιά βίρα τις άγκυρες 

Μπήκα και είδα πρόβα. Βασικά τεχνική πρόβα αλλά άμα έχεις εμπειρία καταλαβαίνεις. Κόσμε δεν το περίμενα αυτό που είδα...με εξέπληξε... δεν μου αρέσουν τα ψέματα.
 
Σκηνικό ωραίο της Μαρίας Φιλίππου, φώτα της Κατερίνας Μαραγκουδάκη που μαζί με τον Νίκο Καλατζή έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους... φρουροί άγρυπνοι δυο ημερών σταμπιλάρουν ακόμα... αλλά κάνουν μαγικά πράγματα. Κοστούμια υψηλής ραπτικής υπέροχα, η χαρά της παγιέτας.
 
Φως και χρώμα.
 
.
Η Μπέσσυ έχει αγωνία, φαίνεται στα μάτια της. Εκατσε στο φεγγάρι της φώτο, έβγαλε για ζέσταμα τρεις κορώνες και μείναμε να χαζεύουμε την μαγική στιγμή που το λαμπερό έξω με το λαμπερό μέσα της έγιναν ένα : είναι κούκλα, φοράει 15 κοστούμια ένα κι ένα, είναι Θεατρινάρα με κεφαλαίο το Θ, είναι Φωνάρα με κεφάλαιο το Φ, ειναι συγκινημένη που σκάσαμε μύτη γιατί είναι πολλά τα χρόνια.
 
Ο Αντώνης Λουδάρος άλλος άγρυπνος φρουρός, έχει μάτια και από πίσω του... προσπαθεί να τα φροντίσει όλα μέχρι λεπτομέρειας. Άλλη συγκίνηση από εκεί... στο τέλος καταλήξαμε να μιλάμε για τον Λεμπέση πάλι. Μας είπε το πόση αδυναμία έχει στον Χρόνη Εξαρχάκο από μικρό παιδί. Μέχρι και στην κηδεία του είχε πάει. Έβαλε την μάνα του να τον πάει.
 
Πέτρος Ξεκούκης σε μεγάλα κέφια παρ' ότι έπεσε πριν από μέρες και χτύπησε άσχημα το κεφάλι του και έφυγε με δική του ευθύνη από το νοσοκομείο...γιατί αυτό σημαίνει αγαπώ την δουλειά μου... αυτό σημαίνει πονάω την δουλειά μου.
 
Κώστας Μαρτάκης τι καλό παιδί, δικό μας παιδί πρωτοβγήκε σε εμάς στο Rent στο θέατρο. Όλο χαμόγελα, λάμψη και θετική ενεργεία.
 
Ευτυχία Φαναριώτη θεότητα στα φούξια με ένα εξαιρετικό ρούχο και Λένα Αλκαίου επίσης θεότητα με άλλο εξαιρετικό ρούχο. Παιδιά είναι υπέροχα τα ρούχα.
 
Ορχήστρα ζωντανή, χορός πλούσιος, μουσική του τεράστιου Μίμη Πλέσσα και φυσικά η Παριζιάνα του μέγιστου Γιάννη Δαλιανίδη.
 
Στο τέλος πήραμε τόσες αγκαλιές που ήταν σα να είμαστε σπίτι μας... ξέρεις, άμα τους ξέρεις σχεδόν όλους πάνω και κάτω από τη σκηνή συγκινείσαι διπλά όταν το αποτέλεσμα είναι αρτιότατο. Επαναλαμβάνω δεν το περίμενα το τι θα δω και χάρηκα πολύ για το αποτέλεσμα. Σου είπα το πόσο θεά είναι η Ερρικα Μπρόγιερ ε;;
 
Η Παριζιάνα... Παιδιά βίρα τις άγκυρες 
 

Άντε εσύ σε τρεις ώρες να μεταφέρεις την ζωή ενός ΜΥΘΟΥ.

Όταν ήμουν παιδί και μου έλεγαν περί γάμου απάνταγα δεν ξέρω ποιος θα είναι ο γαμπρός... ξέρω όμως τον κουμπάρο. Και εννοούσα τον Σταμάτη.
 
Κόσμε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική με ανθρώπους που έχω εικόνα από τα πέντε μου...τα δέκα μου... την εφηβεία... την ενηλικίωση... τα φοιτητικά μου χρόνια... ο Σταμάτης με τον Γιώργο (Ασημακόπουλο) μου βρήκαν το σπίτι στο Λονδίνο. Και μετά άρχισα να μεγαλώνω και εγώ. Πάντα Νταιζούλα η Νταιζάκι αλλά μας "μεγαλώνουν " οι καταστάσεις.
 
.
Βγήκε χθες στο Παλλάς και έτρεξε ο νους μου πίσω... σκέφτηκα τα χρόνια του τα θεατρικά... την πορεία του... και να τώρα πρωταγωνιστής στο Παλλάς. Οπότε συγχώρα με κόσμε, συγκινούμαι εύκολα με ανθρώπους που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Ήταν αγχωμένος χθες στο πρώτο μέρος, λογικό, είναι το στοίχημα του. Δύσκολο στοίχημα. Σε τριπλό ρόλο ηθοποιού, σκηνοθέτη και ελεύθερης απόδοσης.
 
Άντε εσύ σε τρεις ώρες να μεταφέρεις την ζωή ενός ΜΥΘΟΥ. Άντε να τον υποδυθείς. Άντε να τα περάσεις όλα. Άντε να βρεις ισορροπίες. Άντε να γεμίσεις τα κενά. Άντε να βγάλεις γέλιο και άντε να βγάλεις συγκίνηση. Είκοσι έξι ηθοποιοί επί σκηνής.
 
Κορυφαία στιγμή κατά την ταπεινή μου γνώμη η σκηνή που πέφτει το αεροπλάνο του Αλέξανδρου και όλοι στην σειρά πληροφορούνται το γεγονός. Εκεί κεντάει. Η σκηνή του τάνγκα με την Δήμητρα Ματσούκα… τι ωραία σκηνή... πόσο έξυπνα πετάνε τις ατάκες μεταξύ τους ανάμεσα στην θεϊκή χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού. Τι ωραία που το χορεύει η Δήμητρα.
 
Και δε νομίζω πως υπάρχει θεατής που να μην ξεχώρισε την ηθοποιό που παίζει την αδελφή του Ωνάση, την Τζένη Σκαρλάτου. Συγχώρα με δεν την γνωρίζω. Εξαιρετική.
 
.
Στην φώτο του Ακη Κυπραίου με βλέπεις τον έχω πάρει αγκαλιά... γιατί δεν κρύβομαι... γιατί τον αγαπώ...γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια... γιατί προσπαθεί σε κόντρα ρόλο που τον ιντριγκαρε και πως να μην σε ιντριγκάρει η ζωή τέτοιων μύθων!!!
 
Βραδάκι Δευτέρας, Ωνάσης: Τα θέλω όλα, θέατρο Παλλάς.
 
Υστερόγραφο : πήγα να πάρω την πρόσκληση το μεσημέρι από την Μαργαρίτα και τον Γιάννη για να αποφύγω την ουρά την απογευματινή. Μπροστά μου ουρά από πελάτες κι όχι προσκεκλημένους που ζήταγαν εισιτήρια. Μέχρι κι εγώ τους εξηγούσα ότι είναι επίσημη πρεμιέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους του θεάτρου και άρα δεν υπάρχουν εισιτήρια. Κάτι λέει αυτό κόσμε. Επιτυχία λέει. Δεν είναι όμορφο πολύ να γεμίζουν τα θέατρα σε δύσκολους καιρούς; 
  

-Στην πρώτη του Κώστα ΜΟΥ.

 Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαι στην πρώτη του Κώστα ΜΟΥ. Ο Κώστας Τσιάνος είναι για εμένα οικογένεια. Είναι ΘΕΑΤΡΑΝΘΡΩΠΟΣ. Είναι ταλαντούχο πλάσμα πολύ. Έχει γνώσεις. Αγαπάει το θέατρο. Σέβεται τον θεατή. Δεν κάνει ξεπέτες. Καμάρωνα σήμερα. Η Βίκυ Σταυροπούλου κυριολεκτικά σαρώνει εκεί επάνω στο σανίδι. Τα δίνει όλα. Δίπλα της ο Χρήστος ΜΟΥ Χατζηπαναγιώτης, ήρεμη δύναμη, βάζει το δικό του λιθαράκι στο ΜΑΜΑ ΡΟΖΑ του Ρουσέν.
Μέγας πρωταγωνιστής τα σκηνικά του Μανόλη ΜΟΥ Παντελιδάκη..τι έφτιαξε πάλι!!
 
.
Βραδάκι Πέμπτης, σε ένα χώρο που ήταν το σπίτι μου για πολλά πολλά χρόνια... έφυγε ο νους... και μαζί με τον Κώστα θυμόμασταν πολύ όμορφες εικόνες.
 
Καλοτάξιδο παιδιάαα 
ΦΩΤΟ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ
 

-Όταν είσαι με τους φίλους σου γελάς ακόμα περισσότερο


Δεν σταμάτησα να γελάω κόσμε. Και δεν γελάω εύκολα!! Η χημεία του Λάκη Λαζόπουλου με τον Παύλο Χαικάλη κρατάει χρόνια πολλά. Έχουν δικούς τους κώδικες. Συνεννοούνται με τα μάτια και κεντάνε. Βράχνιασε η φωνή μου επειδή γέλαγα συνέχεια. Πολύ καλή και η Μαρία Σολωμού. Εξαιρετική η μουσική του Γιώργου Ανδρέου ... εξαιρετική και η παρέα μου Νινεττούλα, Βασίλης, Αντρέας, Γωγώ.

Όταν είσαι με τους φίλους σου γελάς ακόμα περισσότερο. Είχα δύσκολη μέρα. Μου έφτιαξε το κέφι η παράσταση. Αχ!! Να είστε καλά και να μας κάνετε να γελάμε πάντα.
.
Ευχαριστώωω!!!
 
Βραδάκι Παρασκευής, θέατρο Βρετάνια, Βρε Καλώς τους σε σκηνοθεσία του άλλου ταλαντούχου και ακούραστου Πέτρου Φιλιππίδη. Ε ναι, δικών μου ανθρώπων συνέχεια. 
.
.
Για το ΘΕΑΤΡΟ, για το ΘΕΑΤΡΟ, για το ΘΕΑΤΡΟ 

Δείτε αυτά:
/
Όλες οι νέες παραστάσεις (πρεμιέρες) που θα δοθούν από 15/5/2019 έως 14/05/2020 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αυτόματα συμμετέχουν για τα 3 Βραβεία Κοινού καθώς και για τα Βραβεία Κριτικής Επιτροπής στα 10α -επετειακά- Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2020.
Πληροφορίες για τα ΘΒΘ θα βρείτε ΕΔΩ  ΕΔΩ
.
& αυτά:
 
-Τι παίζουν τα θέατρα στη Θεσσαλονίκη τώρα, κλικ εδώ.
-Τι παίζουν οι κινηματογράφοι στη Θεσσαλονίκη, κλικ εδώ.
-Θέατρο: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Συναυλίες: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Σινεμά: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Βιβλίο: Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
.
-Κερδίστε προσκλήσεις - Βιβλία, κλικ εδώ.
 
Ακολουθήστε μας στα social media
       


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Νταίζη Λεμπέση
Νταίζη Λεμπέση

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή