Άρχισαν τα όργανα! Το Θέατρο Αυλαία αναβάλλει Τζόρνταν και ακυρώνει Ραδίκια…

2844 Views
Άρχισαν τα όργανα! Το Θέατρο Αυλαία αναβάλλει Τζόρνταν και ακυρώνει Ραδίκια… Άρχισαν τα όργανα! Το Θέατρο Αυλαία αναβάλλει Τζόρνταν και ακυρώνει Ραδίκια…

 

.

 
Αναβολή & ακύρωση παραστάσεων Οκτωβρίου


Δεν έπιασε τόπο η ευχή μας η οποία πριν από ένα μήνα λέγαμε… τουλάχιστον η Θεσσαλονίκη να μείνει στο ΔΥΟ…. Όπου στον χάρτη υγειονομικής προστασίας με τον αριθμό δύο το επιτρεπτό όριο πληρότητας στα θέατρα είναι το 50%.
 
Όμως όλα αυτά μέχρι και σήμερα καθώς από αύριο Παρασκευή γινόμαστε χρώμα πορτοκαλί προικίζοντας μας (από τη Γενική Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας) με τον αριθμό ΤΡΙΑ που σημαίνει άντε να παίξει –και να βγουν τα έξοδα- από ένα θίασο που έχει στη διάθεσή του μόλις το 30% της πληρότητας..
 
Το προφανές είναι πως το θέατρο Αυλαία, συγκεκριμένα οι θίασοι, γιατί πρόκειται για μετακλήσεις και όχι παραγωγές του χώρου, δεν αντέχουν (οικονομικά) ακυρώνοντας τις προγραμματισμένες παραστάσεις του Οκτώβρη. Μη ξεχνάμε, η διεύθυνση έχει αναφέρει στην "Κ" πως θα έχει ανοιχτό το θέατρο ακόμη και με το 30%.
 
Για ακύρωση και αναβολή το θέατρο Αυλαία αναφέρει: «σας ενημερώσουμε, ότι λόγω των νέων μέτρων προστασίας και ασφάλειας των πολιτών της Θεσσαλονίκης, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναβάλλουμε τις προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «ΤΖΟΡΝΤΑΝ» και να ακυρώσουμε τις παραστάσεις του έργου «Τα ραδίκια ανάποδα». Σύντομα  θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες παραστάσεων για το έργο «ΤΖΟΡΝΤΑΝ.
 
Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας και ζητούμε την κατανόησή σας, με την ελπίδα να βρεθούμε κοντά σας το συντομότερο δυνατόν».
 

Ως τότε…. Θεσσαλονικείς μαζευτείτε, σοβαρευτείτε και προστατευτείτε, μη φτάσουμε στα χειρότερα.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Θέατρο Αυλαία

Αρθρογραφος

Γιάννης Τσιρόγλου
Γιάννης Τσιρόγλου
Επικεφαλής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa@yahoo.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
με 0 Σχόλια 1686 Views
...όταν λέμε Άνω Πόλη εννοούμε την περιοχή από Ολυμπιάδος και προς τα πάνω… Να ξεκινάμε δηλαδή λίγο πιο κάτω απ το Τσινάρι ή στην άλλη πλευρά απ’ το σπίτι του Πασά και ν αρχίσουμε  ν ανεβαίνουμε… Γράφει η Ελένη Γιαννακίδου για την Κουλτουρόσουπα
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο