• Η κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα «Μια σφαίρα για την Τζέην» επιστρέφει στο Θέατρο Άρατος.
  με 0 Σχόλια 1320 Views
  Η κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα «Μια σφαίρα για την Τζέην» επιστρέφει στο Θέατρο Άρατος.

  Αθήνα. Αρχές δεκαετίας του ?60. Μια νύχτα, με καταρρακτώδη βροχή και πλημμυρισμένους τους δρόμους, τέσσερα άτομα βρίσκουν καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Στην προσπάθειά τους να βρουν λύση και να γυρίσουν στα σπίτια τους, τα πράγματα περιπλέκονται και αποκαλύπτονται οι μυστικές και βαθύτερες σχέσεις τους. Το μυστήριο μπλέκει με το παράλογο και τελικά, οι ανατροπές αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο του καθενός του.

  Περισσότερα ...
 • Δύο Θεοί» με ευφυέστατο, απολαυστικό σουρεαλισμό! Είδαμε & σχολιάζουμε.
  με 0 Σχόλια 2783 Views
  Δύο Θεοί» με ευφυέστατο, απολαυστικό σουρεαλισμό! Είδαμε & σχολιάζουμε.

  Θαυμάσαμε μια έξυπνη, πρωτότυπη ιδέα με ουσία και ευρηματικό χιούμορ, που η απολαυστική σκηνική της απόδοση πρόσφερε 100 λεπτά ευφορίας… Δύο Θεοί»  με ευφυέστατο, απολαυστικό σουρεαλισμό! Είδε και σχολιάζει η Πίτσα Στασινοπούλου.

  Περισσότερα ...
 • «Λευκές Σελίδες στο θέατρο Αυλαία. Μια κωμωδία με συγκίνηση και ένα δράμα με πολύ γέλιο!
  με 0 Σχόλια 1692 Views
  «Λευκές Σελίδες στο θέατρο Αυλαία. Μια κωμωδία με συγκίνηση και ένα δράμα με πολύ γέλιο!

   Γέλιο και δάκρυ, χιούμορ και συγκίνηση εναλλάσσονται με μια άψογη αρμονία στην παράσταση «Λευκές Σελίδες». Το κείμενο του Βαγγέλη Δουκουτσέλη είναι ισορροπημένο και βάζει το κοινό σε μια λυτρωτική διάθεση. Ευαισθησία, αποφασιστικότητα, αγωνία. Όλα τα συναισθήματα «ντυμένα» με εξαιρετικές μουσικές επιλογές. 

  Περισσότερα ...
 • Ο «Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στο θέατρο «ΡΟ».
  με 0 Σχόλια 7346 Views
  Ο «Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στο θέατρο «ΡΟ».

   Ο Μολιέρος, με την άπιαστη φαντασία και την εκπληκτική μεγαλοφυΐα του έπλαθε χαρακτήρες τόσο τέλειους, που πολλοί από αυτούς έμειναν παροιμιώδεις, κάνοντας τον δημιουργό τους, έναν από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς του καιρού του και της χώρας του, αλλά κάθε καιρού και κάθε χώρας.Στον ¨Κατά Φαντασίαν Ασθενή¨ ο Μολιέρος σατιρίζει και ταυτόχρονα κηρύττει τον πόλεμο εναντίον των γιατρών.     


  Περισσότερα ...
 • Δημήτρης Χατζηθεοδοσίου: Όλα όσα θα ήθελα να ακούσω για την Μακεδονία στην Βουλή (βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα)
  με 1 Σχόλια 3632 Views
  Δημήτρης Χατζηθεοδοσίου: Όλα όσα θα ήθελα να ακούσω για την Μακεδονία στην Βουλή (βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα)

  Όλα όσα ψύχραιμα θα ήθελα να ακουστούν στην βουλή από το στόμα ενός αστέγου.. –Πραγματική ιστορία-«Είναι πρόδηλο, ότι από στρατηγικής και ψυχρά ορθολογικής απόψεως η συμφωνία δεν εξυπηρετεί σε τίποτα άλλο από το να αποδυναμώσει περαιτέρω την ήθη καμφθείσα συνοχή της εικόνας πυγμής της ελληνικής κοινωνίας στην διεθνή σκακιέρα, εν όσο οι φωνές βροντούν έξω από την βουλή και οι γαλανόλευκες ανεμίζουν. Θα προσπαθήσω αυτά τα τελευταία λεπτά, προσπαθώντας να καθυστερήσω το αναπόφευκτο, ελπίζοντας πως ίσως το φωτισμένο πλήθος θα με διακόψει με την λυτρωτική είσοδο του στο κοινοβούλιο σαν κυρίαρχος λαός που δεν ανέχεται την καταστρατήγηση των διαδικασιών του, θα προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω μια για πάντα τα μυθεύματα περί εθνοπαραληρηματικών αντιδράσεων.» Από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Χατζηθεοδοσίου.

  Περισσότερα ...
τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή