«Ανθισμένες Μανόλιες» από την Θεατρική Ομάδα Εξαιρέσεις στο Βαφοπούλειο.

397 Views
«Ανθισμένες Μανόλιες» από την Θεατρική Ομάδα Εξαιρέσεις στο Βαφοπούλειο. «Ανθισμένες Μανόλιες» από την Θεατρική Ομάδα Εξαιρέσεις στο Βαφοπούλειο.

«Ανθισμένες Μανόλιες» από την Θεατρική Ομάδα Εξαιρέσεις στο Βαφοπούλειο.

Η Θεατρική Ομάδα «Εξαιρέσεις» για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει το παρόν στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης με το έργο του Robert Harling «Ανθισμένες Μανόλιες», που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα θεάτρου του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου (Γ. Βαφόπουλου 3) για τρεις παραστάσεις, την Παρασκευή 30, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και το Σάββατο 7 Νοέμβρίου.

Το έργο επιχειρεί μια διακριτική προσέγγιση στην καθημερινότητα έξι γυναικών στο συμβολικό χώρο ενός κομμωτηρίου. Έτσι μέσα από την εναλλαγή των εποχών και των καταστάσεων αποτυπώνεται το μεγαλείο της γυναικείας υπόστασης από την απλοϊκή κοινωνική συναναστροφή, το χιούμορ και τους κώδικες που αναπτύσσονται μεταξύ πολύ διαφορετικών χαρακτήρων, μέχρι τη μεγάλη στιγμή που καθεμιά από αυτές καλείται να αντιμετωπίσει το προσωπικό της δράμα ή την προσωπική της επανάσταση.

Μοναδικοί χαρακτήρες, δυνατές ανθρώπινες σχέσεις, ένας ύμνος στη γυναικεία φιλία και στη Γυναίκα του χτες και του σήμερα.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν και οι παραστάσεις θα έχουν αποκλειστικά φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς σε συνεργασία με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και το Δήμο Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν είδη ανάγκης και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Οι πρωτοεμφανιζόμενες υποψήφιες ομάδες στα 10 ΘΒΘ μιλούν στην «Κ» - Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα.
Οι πρωτοεμφανιζόμενες υποψήφιες ομάδες στα 10 ΘΒΘ μιλούν στην «Κ» - Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα.
με 0 Σχόλια 438 Views
Στα πλαίσια προώθησης και προβολής των φετινών υποψηφίων των 10ων Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης, απευθυνθήκαμε στο πιο ζωντανό και ελπιδοφόρο θεατρικό δυναμικό, στο «αύριο» του θεάτρου μας. Οι θίασοι που διεκδικούνν το Βραβείο Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ομάδας της Χρονιάς 2020, μιλούν στην Κουλτουρόσουπα 

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή