Τιμητική Βεβαίωση σε όλους του Υποψήφιους από τα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης (δείτε πως).

942 Views
Τιμητική Βεβαίωση σε όλους του Υποψήφιους από τα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης (δείτε πως). Τιμητική Βεβαίωση σε όλους του Υποψήφιους από τα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης (δείτε πως).


Τα φετινά 9α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων διακρίθηκαν και για κάποιες «καινοτομίες» στη διοργάνωση, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι αναβαθμίζουν και εξελίσσουν έναν θεσμό, ο οποίος κάθε χρονιά κερδίζει σταθερά ένα επιπλέον επίπεδο καταξίωσης. Μετά λοιπόν την καθιέρωση χρηματικού επάθλου για την νικήτρια τοπική ομάδα και την καθιέρωση νέας κατηγορίας βραβείου για ερασιτεχνικά σχήματα, προχωρούμε σε μια ακόμα συμβολική κίνηση, που ωστόσο για κάποιους πιθανόν να έχει ουσιαστικό χαρακτήρα ως σημαντικό στοιχείο του βιογραφικού τους.
 
Πρόκειται για την παροχή «Τιμητικής Βεβαίωσης Υποψηφιότητας» σε όλους τους καλλιτέχνες  που διακρίθηκαν και κατέλαβαν μια θέση στην πεντάδα των υποψηφίων κάθε κατηγορίας, διεκδικώντας επί ίσοις όροις το βραβείο του νικητή στα 9α ΘΒΘ.  Το γεγονός ότι οι τέσσερεις κάθε κατηγορίας μοιραία δεν το κέρδισαν, ουδόλως μειώνει την τιμητική θέση για την οποία άξια επιλέχθηκαν, έχοντας ξεχωρίσει με καλλιτεχνικά κριτήρια μέσα από πληθώρα παραστάσεων κι έχοντας κερδίσει ένεκα τούτου την αδιάβλητη ψήφο των κριτών.
 
Που σημαίνει ότι όταν συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες με την ιδιότητα του «υποψήφιου προς βράβευση» και επιμένουμε ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι μεταξύ καλλιτεχνών εξίσου άξιων να βραβευτούν, το εννοούμε πλήρως και πλέον το πιστοποιούμε! Παρέχοντας με το κύρος του θεατρικού θεσμού την εν λόγω Τιμητική Βεβαίωση, είτε σε έντυπη μορφή ως έγγραφο, είτε σε ηλεκτρονική, για όσους θα ήθελαν να την αποκτήσουν. Αρκεί να δηλώσουν την πρόθεσή τους στον διοργανωτή (στο e-mail kulturovravia@gmail.com ) πως επιθυμούν και σύντομα θα λάβουν ονομαστικά την Τιμητική Βεβαίωση Υποψηφιότητας και την κατηγορία που ήταν υποψήφιοι για τη φετινή χρονιά.
 
Και με την ευκαιρία, ας το επαναλάβουμε: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους υποψήφιους, γιατί η τιμητική τους θέση στη λίστα είναι μια ουσιαστική νίκη, κερδισμένη με το σπαθί τους και μια επιβράβευση που στο εξής θα διαθέτει πειστήρια!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Οι «Σκηνές από έναν γάμο» στο Θέατρο Σοφούλη, «Πέρα από αυτό που βλέπεις»… Από την ψυχοθεραπεύτρια Νέλη Βυζαντιάδου
Οι «Σκηνές από έναν γάμο» στο Θέατρο Σοφούλη, «Πέρα από αυτό που βλέπεις»… Από την ψυχοθεραπεύτρια Νέλη Βυζαντιάδου
με 0 Σχόλια 477 Views

Αφορμή είναι οι «Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου που παρουσιάζονται με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Σοφούλη, γιατί «Πέρα από αυτό που βλέπεις»... θα δοθούν όλες οι απαντήσεις με τη ματιά της Ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή