Μια θαυμάσια βραδιά Απονομής ένα στοίχημα πολλαπλά κερδισμένο! 7α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2017

1228 Views
Μια θαυμάσια  βραδιά Απονομής ένα στοίχημα πολλαπλά κερδισμένο! 7α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2017 Μια θαυμάσια βραδιά Απονομής ένα στοίχημα πολλαπλά κερδισμένο! 7α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2017

Μια θαυμάσια  βραδιά Απονομής… ένα στοίχημα πολλαπλά κερδισμένο! 7α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2017 (photos: Ευτυχία Πλαζουμίτη) 

Πλήρες ρεπορτάζ +photos από την βραδιά Απονομής των 7ων ΘΒΘ 2017

       Αυτό ήταν! Πέρασε και η τρίτη Τελετή Απονομής στην ιστορία… Στην ιστορία ενός «νηπιακού» θεατρικού θεσμού που μόλις πριν δυο χρόνια ξεκίνησε δειλά τα πρώτα βήματα στην πόλη…Αβέβαια και επιφυλακτικά στην αρχή. Με πολλούς ενδοιασμούς, με «άγνοια κινδύνου», αλλά με περίσσια τόλμη. Για να επιβεβαιώσει, μόλις τρία χρόνια μετά, τη διαχρονική ρήση «ο τολμών νικά»! Πολύ δε περισσότερο όταν συνδυάζει την τόλμη του με άδολη αγάπη γι αυτό που επιχειρεί, με πίστη σε έναν ωραίο, υψηλό στόχο, με πείσμα απέναντι στα εμπόδια των καιρών, με αμέριστη συμπαράσταση όσων- πολλών συμμερίζονται το όραμά του. Κι όταν η πρώτη «αβέβαιη» απόπειρα τυγχάνει συγκινητικής αποδοχής, πώς να μη δώσει τεράστια φτερά στις επόμενες «πτήσεις», φτάνοντας να μετράμε την τρίτη στη σειρά…
 
       Τη φετινή καλοκαιρινή,  που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/6 στο θέατρο Αθήναιον και το γεγονός ότι την μεταφράζουμε σε ένα «πολλαπλά κερδισμένο στοίχημα» δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι η αυθεντική ΟΥΣΙΑ, πέρα από τα λαμπερά, τα χαριτωμένα, τα ψυχαγωγικά της βραδιάς. Και όχι, δεν εννοούμε απλά το «χρονικό» στοίχημα που κερδήθηκε, καταφέρνοντας τον περιορισμό της διάρκειας στις 2,5 ώρες, παρότι πρόκειται για επίτευγμα του σκηνοθέτη Κώστα Αθυρίδη, που… τήρησε τον λόγο του στο ακέραιο, προσφέροντας μια ποιοτική εκδήλωση σφιχτοδεμένη στο ρυθμό της και με ιδανικές «δοσολογίες», χάρη στην οργανωτική του ικανότητα, την εμμονή στις λεπτομέρειες, την πολυήμερη κοπιώδη δουλειά, το διαρκές νοιάξιμο για τα πάντα! Όσοι έζησαν από λίγο πιο κοντά όλο αυτόν τον οργασμό (αφιλοκερδώς πάντα), μόνο ευχαριστίες και ένα μεγάλο «εύγε» οφείλουν να του απευθύνουν. Διότι επιπλέον, το σκηνοθετικό του στίγμα δεν περιορίστηκε στο στήσιμο και τον συντονισμό, αλλά επεκτάθηκε και στο άρτιο τεχνικό και μουσικό κομμάτι της βραδιάς.
 
(O Κωνσταντίνος Αθυρίδης απονέμει το βραβείο Μουσικής στο Χάρη Γκατζόφλια για τη παράσταση "Stringλα")
.
       Ωστόσο, το μεγάλο κερδισμένο στοίχημα ξεπερνά τα διαδικαστικά μιας τελετής και αγγίζει τη σπουδαία θεατρική ουσία… Διότι είναι σπουδαίο να βλέπεις μια αίθουσα κατάμεστη από ταλαντούχα νιάτα της πόλης, από νεανικές θεατρικές ομάδες σε αρμονική συνύπαρξη, από άξιους νεαρούς δημιουργούς, να περιμένουν με λαχτάρα την επιβράβευση… να μοιράζονται όλοι μαζί το ίδιο όνειρο για την τέχνη και την ίδια αγωνία για την απήχηση της δουλειά τους… να επικοινωνούν με τους δικούς τους κώδικες για το θέατρο που τους ενώνει… να επευφημούν ζωηρά στηρίζοντας την ομάδα τους και τους συναδέλφους… να χαίρονται σαν παιδιά το απρόσμενο βραβείο…  Είναι επίσης σπουδαίο να βλέπεις στην ίδια αίθουσα τη συγκινητική συνύπαρξη της παλιάς και νέας γενιάς θεατρίνων δίπλα- δίπλα και να νιώθεις αδιόρατα στον αέρα το πέρασμα της σκυτάλης, πάντα μαγικό και πάντα φορτισμένο. Μεταφρασμένο σε δέος, σεβασμό, λαχτάρα του νιόφερτου και σε περίσσια γενναιοδωρία του παλαίμαχου. Να ακούς από τα έμπειρα χείλη καταξιωμένων λόγια αγάπης, θαυμασμού και ενθάρρυνσης για την ταλαντούχα, νέα γενιά δημιουργών, για το νέο αίμα του θεάτρου…
 
(Η αρθρογράφος του Kulturosupa.gr κ Νάντια Νικολού στη σκηνή πριν ανακοινώσει το βραβείο Καλύτερου Θεατρικού κειμένου)
,
       Ούτε είναι λίγο να ακούς από τα ίδια χείλη σπουδαίων καλλιτεχνών, συγκινητικούς επαίνους για έναν καινούργιο θεσμό που «διάγει» μόλις το τρίτο έτος της ζωής του και να δηλώνουν την πλήρη συμπαράστασή τους για κάτι τόσο σημαντικό για το θέατρο που έλειπε από την πόλη. Ειδικά από καλλιτέχνες σαν τον Τάκη Χρυσικάκο ή την Σοφία Φιλιππίδου, που κάθε άλλο, παρά για τις… δημόσιές  σχέσεις τους φημίζονται ή για τον συμβατικό καθωσπρεπισμό τους. Αντίθετα, αν κάτι τους χαρακτηρίζει ως προσωπικότητες, πέραν του καλλιτεχνικού ταλέντου, είναι η αυθεντικότητα, οι αυστηρές επιλογές, το θάρρος της γνώμης, με συνέπεια τα λεγόμενά τους να αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα και κύρος. Κι όταν αυτής της ποιότητας οι καλλιτέχνες μιλούν για αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία που στηρίζει τη θεατρική τέχνη με αγνές προθέσεις, μακριά από σκοπιμότητες και συμφέροντα… δεν μπορείς ως εμπνευστής και διοργανωτής να μη νιώθεις δικαιωμένος για ένα δυσκολότατο στοίχημα.
 
(Ολος ο θίασος της παράστασης "Το Κλουβί με τις Τρελές" όπου κατέκτησαν το 1ο Βραβείο Κοινού 2017. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη)
.
      Όλα αυτά λοιπόν, τα τόσο ουσιώδη – παρότι λιγότερο θεαματικά, σημάδεψαν τον απόηχο της 3ης Τελετής Απονομής, η οποία ωστόσο ουδόλως υστέρησε σε… θέαμα και ακρόαμα! Για τα οποία φρόντισαν δεόντως, το εξαιρετικά προσεγμένο οπτικό υλικό, οι χαριτωμένες, δροσερές παρουσιάστριες, οι λαμπεροί καλεσμένοι, οι υπέροχες μουσικές της βραδιάς…Η οποία αφιερώθηκε εξαρχής από τον διευθυντή της «Κ» κ. Γιάννη Τσιρόγλου, στον αγαπημένο Αχιλλέα Ψαλτόπουλο, που μας αποχαιρέτησε οριστικά τον Απρίλη, και είχαμε την ευκαιρία μέσω τιμητικής προβολής να θυμηθούμε στιγμές από την πορεία του σπουδαίου θεατρανθρώπου με συγκίνηση και αυθόρμητο χειροκρότημα. Είπε όμως κι άλλα ο Γ. Τσιρόγλου για το στίγμα των βραβείων που δεν «ανήκουν» στη «Κ» ή στον ίδιο, αλλά στην πόλη και τη θεατρική τέχνη, τονίζοντας τη στήριξη στην αξιόλογη τοπική παραγωγή, που πέραν του σάιτ και της διοργάνωσης, όλοι οι άνθρωποι του χώρου οφείλουν να την παρέχουν.
 
       Για να παραδώσει τη σκηνή στον συντονιστή Γ. Νηρεός και στο γοητευτικό δίδυμο Χριστίνα Κανατάκη και Βανέσσα Μπαρρέ, που με μια ευφάνταστη έναρξη, προσομοίωσαν το «τίποτα» που προηγείται μιας παράστασης με το «εν αρχή ήν το χάος» της Γένεσης και πώς η πρωταρχική σύλληψη της ιδέας μεταλλάσσεται σταδιακά και με τη συμβολή πολλών- καθοριστικών συντελεστών στο «θαύμα» που λέγεται παράσταση! Εισάγοντας έτσι με τρόπο συμβολικό, στις βραβεύσεις όλων αυτών που με τη δουλειά τους συν - αποτελούν τον μαγικό κόσμο του θεάτρου… Από τον συγγραφέα ως θεμέλιο λίθο του οικοδομήματος, μέχρι τους αφανείς τεχνικούς, τους σκηνογράφους, ενδυματολόγους, μουσικούς και βεβαίως τους ενσαρκωτές- ηθοποιούς και τον μεγάλο τιμονιέρη- σκηνοθέτη. Όλοι στη συγκεκριμένη βραδιά είχαν την τιμητική τους και οι πλέον άξιοι σε κάθε κατηγορία σύμφωνα με τη γνωμοδότηση της κριτικής επιτροπής, παρέλαβαν το βραβείο τους εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων- κάτι που παράλληλα αποτύπωσε τη δικαίωση του «κοινού αισθήματος».
 
       Καθότι στις φετινές απονομές της κριτικής επιτροπής,  τα έπαθλα μοιράστηκαν σε πολλές παραστάσεις  και αποδόθηκαν σε εκείνες που δίκαια ξεχώρισαν κατά κοινή ομολογία και ήταν μάλλον αναμενόμενο παραστάσεις σαν την «Οικογενειακή γιορτή - Festen» ή «Ο Υπολοχαγός του Ίνισμορ», να συγκεντρώσουν πολλές υποψηφιότητες αλλά και βραβεία. Με σημαντική και δυναμική παρουσία φέτος του τοπικού θεατρικού δυναμικού, που… κοντραρίστηκε στα ίσια με τις ακριβές παραγωγές είτε του ΚΘΒΕ, είτε εξ Αθηνών, κερδίζοντας συχνά τις εντυπώσεις με προσεγμένες δουλειές ουσίας, κάτι συγκινητικά ελπιδοφόρο για το θεατρικό μέλλον της πόλης. Καθώς, πέρα από τον «Υπολοχαγό του Ίνισμορ» που κυριάρχησε, πολλές τοπικές παραστάσεις τροφοδότησαν σταθερά όλες τις κατηγορίες συντελεστών και αρκετοί εξ αυτών διακρίθηκαν. Ωστόσο οι Θεσσαλονικιοί δημιουργοί  είχαν την τιμητική τους στις δικές τους «τοπικές» κατηγορίες, όπου ο ενθουσιασμός των ομάδων για  υποψήφιους και βραβευθέντες, έδωσε παλμό και ηχηρό παρόν στην αίθουσα!
 
       Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή των Βραβείων Κοινού που παρουσίασε και παρέδωσε τα έπαθλα στους νικητές ο γοητευτικός και λαλίστατος Στράτος Τζώρτζογλου, συνοδευόμενος από εκπρόσωπο του κοινού, καθώς το πρώτο βραβείο απέσπασε η τελευταία παράσταση του εκλιπόντος Α. Ψαλτόπουλου, «Το κλουβί με τις τρελές». Με παρόντα επί σκηνής όλο τον θίασο και με πολλά μάτια δακρυσμένα, αφιέρωσαν το βραβείο στον αγαπημένο δάσκαλο και φίλο με λόγια από καρδιάς που άγγιξαν… Ενώ ξεχωριστή τιμή για την εκδήλωση υπήρξε η παρουσία του Προέδρου του ΚΘΒΕ κ, Στυλιανού, στηρίζοντας συμβολικά ως κορυφαίος πολιτιστικός παράγων της πόλης τον θεατρικό θεσμό και απονέμοντας τα δύο μεγάλα βραβεία: της καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερης παράστασης της χρονιάς, που συμπωματικά κέρδισε επάξια η παράσταση του ΚΘΒΕ «Οικογενειακή γιορτή - Festen» που τη φετινή σεζόν έκλεψε τις καρδιές των πολυπληθών θεατών.
 
       Από τους βραβευθέντες, ξεχώρισαν με τον τρόπο τους, ο Τ. Χρυσικάκος που παρέλαβε το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου και μίλησε συγκινητικά καταρχάς για το θεσμό που «δεν μοιάζει με αυτούς της Αθήνας όπου επικρατούν κλίκες και συμφέροντα» και γι αυτό θέλησε να στηρίξει με την παρουσία του - παρότι απέχει από βραβεύσεις. Το ίδιο συγκινητικά όμως μίλησε και για τη νέα ελπιδοφόρα γενιά των ηθοποιών, παροτρύνοντάς τους να μη εγκαταλείψουν ποτέ το όνειρο, παρά τα εμπόδια, γιατί «φτάσαμε να κυριαρχεί ως μέτρο στο θέατρο το μέτριο και δεν πρέπει…» Η γλυκύτατη κ. Δ. Μπεμπεδέλη, κάτοχος του βραβείου πρώτου γυναικείου ρόλου, μέσω βίντεο που απέστειλε διότι δεν μπορούσε να παραστεί, απηύθυνε άπειρες ζεστές ευχαριστίες σε συνεργάτες, στο κοινό για την αγάπη του και στους διοργανωτές για την σπουδαία τιμή. Στο μεταξύ η έκπληξη και χαρά της Βανέσσας Μπαρρέ που βραβεύτηκε ως «νέο πρόσωπο», ήταν τόση που έχασε τα λόγια της και έψαχνε τρόπο να εκφράσει τα ευχαριστώ της, «ξεχνώντας» προς στιγμήν τον ρόλο της παρουσιάστριας, ενώ αίσθηση επίσης προκάλεσαν τα υποστηρικτικά λόγια για τους νέους μουσικούς, δια στόματος Κ. Αθυρίδη που με την ιδιότητα του συνθέτη απένειμε το βραβείο μουσικής.
 
       Και βέβαια κορυφαία στιγμή της τελετής, το τιμητικό βραβείο  στην Σοφία Φιλιππίδου, η οποία για ακόμα μια φορά, όπως ήταν αναμενόμενο, κέρδισε ολοκληρωτικά το κοινό με την παρουσία της! Ένα «δρώμενο» από μόνη της, με χειμαρρώδη λόγο, αυθεντικό χιούμορ, καταπληκτικές ατάκες, συνδυάζοντας τη συγκίνηση της στιγμής με τη νοσταλγία των αναμνήσεων από τη γενέτειρα Θεσσαλονίκη και τα πρώτα θεατρικά βήματα, με αστεία στιγμιότυπα, αυτοσαρκασμό, πολλά όνειρα για το μέλλον… Ήδη ο παιδικός φίλος που η ίδια επέλεξε να την προλογίσει, μίλησε πολύ παραστατικά για μια αεικίνητη 20χρονη και πράγματι η ταλαντούχα Σοφία με την αστείρευτη ενέργεια και δημιουργικότητα, δίνει της εικόνα μιας έφηβης γεμάτης ενθουσιασμό για την τέχνη  και τη ζωή… Η οποία αφού έκανε μια απολαυστική αναδρομή στο παρελθόν και σε ιδιαίτερες  προσωπικές στιγμές- πάντα με το υπέροχο χιούμορ της, αυτό που μπορεί μια αναδείξει μια απλή λέξη, ένα επιφώνημα, μια έκφραση, σε ξεκαρδιστικό αστείο, κατέληξε στη μεγάλη επιθυμία της να στηρίξει με κάθε τρόπο τις θεατρικές πρωτοβουλίες στην πόλη που γεννήθηκε και πιστεύει ότι το αξίζει. Μια πραγματικά υπέροχη στιγμή, που το θερμό χειροκρότημα συνόδευσε ζωντανά την επιβράβευση ενός μεγάλου ταλέντου με σπουδαία διαδρομή και ήθος…
 
       Πέραν αυτών όμως, η βραδιά διανθίστηκε με ένα θεατρικό δρώμενο - τύπου «αναλόγιο», όπου ο σκηνοθέτης/δάσκαλος/ ηθοποιός Γ. Ροντίδης, με τον ηθοποιό Κ. Κιντάπογλου και τον συγγραφέα Τάσο Αγγελίδη- Γκέντζο, παρουσίασαν ένα απόσπασμα από βιβλίο- θεατρικό έργου του τελευταίου περί συγγραφέων, ενώ το μουσικό μέρος κάλυψαν ιδανικά  η Γεωργία Βεληβασάκη με την εξαιρετική φωνή και οι δύο μουσικοί «Υπερήρωες» με κιθάρα και ακορντεόν (μπαγιάν), που αποδείχθηκαν… όνομα και πράγμα! Καθώς πέραν των προσεκτικά επιλεγμένων κομματιών για μια θεατρική γιορτή, παρέμειναν επί σκηνής για 2,5 συνεχείς ώρες, συνοδεύοντας ζωντανά με υπέροχες μουσικές «ατάκες», όλες τις απονομές, και δημιουργώντας λυρική, μελωδική ατμόσφαιρα. Όπου επίσης είχε την ευκαιρία η πολυτάλαντη Βανέσσα Μπαρρέ, να αναδείξει και το τραγουδιστικό της ταλέντο, ερμηνεύοντας μια σύνθεση του Κ. Αθυρίδη από την παράσταση «Αφροδίτη με γούνα» που πρωταγωνιστούσε.
 
(Ο σκηνοθέτης Σπύρος Αθηναίου με ένα από τα 5 βραβεία που κέρδισε η παράσταση «Ο Υπολοχαγός του Ινισμορ»)
/
       12 παρά και… ω του θαύματος, ΛΗΞΗ! Αφού τσεκάραμε τα ρολόγια μας για να πεισθούμε περί της αλήθειας του πράγματος! Λήξη με πολλές ευχαριστίες προς όλους τους «ήρωες» και «υπερήρωες»… με ζεστό χειροκρότημα και γενναιόδωρους επαίνους… με ειλικρινή συγχαρητήρια σε υποψήφιους και βραβευμένους… με τη ΣΧΕΔΙΑ σταθερά παρούσα στο πόστο της… με άπειρα πηγαδάκια, χαμόγελα, αγκαλιές, φωτογραφίες, παραλειπόμενα… Α, και με έναν υπέροχο μπουφέ, μπόλικο κρασί και νοστιμότατους λουκουμάδες να συνοδεύουν γευστικά τον απόηχο μιας θαυμάσιας, ουσιαστικής βραδιάς…

ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ  ΑΠΟ  ΚΑΡΔΙΑΣ!

ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΔΩ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ:
-ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ
-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ
-ΆΝΘΗ – ΦΥΤΑ ΣΤΑΓΚΟΣ
EGNATIA PALLAS HOTEL
-DIMITRIS ELISSEOS
-NASSOS COUTURE 
-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΒΕΡΝΑΡΔΟΣ
-CATERING SAMIOTAKIS 
-FM100 &TV 100 
-ΣΤΟΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ
CITROEN AVC ΑΝTONELIS
&
Γεωργία Βεληβασάκη και Υπερήρωες [Ανδρέα Ζιάκα κ Δημήτρη Αραμπατζή 
Σκηνοθέτη μας Κωνσταντίνο Αθυρίδη!
Την κειμενογράφο Πίτσα Στασινοπούλου!
Τον Συντονιστή Γιώργο Νηρέο!
Τις παρουσιάστριές μας Χριστίνα Κανατάκη και Βανέσσα Μπαρρέ! 
Τους τεχνικούς και το προσωπικό του Αθήναιον!
Την εταιρία ΘΕΑΜΑ/Γισγάκη για τη φιλοξενία!
-Παλμύρα Αρσλάνογλου κ Φώτης Φερενίδης [Σπικάζ/Φωνές βίντεο κατηγοριών]
-Ανέστης Ατακτίδης [ηχολήπτης, φωτιστής].
-Την ομάδα Reviewer, Δημήτρη Φλωρή και Αντωνία Πτερνέα [βίντεο κατηγοριών και βιντεοσκόπηση βραδιάς.]
-Σάντρα Λεπτοκαροπούλου κεραμίστρια [Έπαθλο].
- Ευτυχία Πλαζουμίτη [φωτογράφος της βραδιάς και συνεργάτης του Kulturosupa.gr].
-Ελένη Ελπιζλή [Σχεδίαση Αφίσας]
-PR BIZZ - Νάνσυ Υφαντικού [δημόσιες σχέσεις/επικοινωνία]
-Γρηγόρη Γρηγορά, Κρίτωνα Ζαχαριάδη, Νίκο Γραμμένο.
.
-
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ:
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ημερ. δημ: 11/5/2017) -Αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ
-ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ (ημερ. δημ: 6/6/2017) –Αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ
-Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΥΡΙΔΗΣ σκηνοθετεί τη Τελετή Απονομής (ημερ. δημ: 8/6/2017)  -Αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ
-Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ημερ.δημ: 10/6/2017) -Αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ
-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΝΑΤΑΚΗ & ΒΑΝΕΣΣΑ ΜΠΑΡΡΕ κεντρικές παρουσιάστριες (ημερ.δημ:11/6/2017) -Αναλυτικά διβάστε EΔΩ
-Το Επαθλο (ημερ. δημ: 12/6/2017) -Αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ
-Τη σπουδαία ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ τιμούν τα 7α ΘΚΘ (ημερ. δημ: 16/6/2017) -Αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ
-Τα Θ.Κ.Θ στηρίζουν το περιοδικό δρόμου «ΣΧΕΔΙΑ». Πωλητές θα το διαθέτουν κατά τη διάρκειας της Απονομής, έναντι 3 ευρώ. (ημερ. δημ: 14/6/2017) -Αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ
-ΓEΩΡΓΙΑ ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ & «ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ» συνοδεύουν μελωδικά τα 7α ΘΚΘ (ημερ. δημ: 15/6/2017) Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Στασινοπούλου Π
Στασινοπούλου Π
Ο «εραστής» οποιασδήποτε τέχνης - εν προκειμένω της θεατρικής, θα κρατά πάντα μαζί της μια σχέση εξιδανικευμένη, ενίοτε παθιασμένη. Επενδύοντας κατά βάση σε συναίσθημα και ένστικτο δουλεμένα με γνώση και εμπειρία… Όταν ο ερασιτέχνης του θεάτρου με χρόνια ενασχόληση μαζί του, από τη θέση του «άρρωστα» θεατρόφιλου εκφέρει γνώμη, δεν χωρά ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ παρά μόνο η αγνή αγάπη του γι αυτό! Και κάποιες φορές, «όποιος αγαπάει παιδεύει»… πάντα με την καλή έννοια! Και απαντά και στο kal.stassinopoulou@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε της αριστουργηματικής σειράς
Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε της αριστουργηματικής σειράς
με 0 Σχόλια 5208 Views

Το Διαφάνι και οι ήρωές του ξεδίπλωσαν την ιστορία τους για 3 χρόνια και καθήλωσαν το τηλεοπτικό  κοινό - Δείτε όσα θα συμβούν στα τελευταία επεισόδια της σειράς

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή