Εργαζόμενοι στον πολιτισμό: Αποζημίωση ειδικού σκοπού για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

1245 Views
Εργαζόμενοι στον πολιτισμό: Αποζημίωση ειδικού σκοπού για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο Εργαζόμενοι στον πολιτισμό: Αποζημίωση ειδικού σκοπού για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

 

Οι νέες προθεσμίες και οι προυποθέσεις για  την υποβπλή μονομερούς δήλωσης


Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα έχουν την δυνατότητα οι εργαζόμενοι στον χώρο του Πολιτισμού, μαζί με τους ξεναγούς και τους τουριστικούς συνοδούς, να υποβάλουν μονομερή δήλωση για αποζημίωση ειδικού σκοπού που αφορά στους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Προϋπόθεση είναι να έχουν εγγραφεί εμπρόθεσμα στο Μητρώο.

Όπως αναφέρει η επίσημη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «οι Επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έως και τις 20/10/2020,
καθώς και οι ξεναγοί και  τουριστικοί συνοδοί, οι οποίοι είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σύμφωνα με το άρθρο 20 του ν. 4722/2020 (Α’ 177) και την υπ. αριθμ. πρωτ. οικ. 43110/1078/21-10-2020 (Β’ 4702) 
κοινή υπουργική απόφαση, μπορούν να προβούν σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αποκλειστικά από τις 07/1/2021 – 15/1/2021».


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή