4.500 ψήφοι. Μάχη για την πρωτιά ενώ «κονταροχτυπιούνται» 5 παραστάσεις για την 3άδα. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Ψηφίστε έως σήμερα 9/2

2145 Views
4.500 ψήφοι. Μάχη για την πρωτιά ενώ «κονταροχτυπιούνται» 5 παραστάσεις για την 3άδα. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Ψηφίστε έως σήμερα 9/2 4.500 ψήφοι. Μάχη για την πρωτιά ενώ «κονταροχτυπιούνται» 5 παραστάσεις για την 3άδα. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Ψηφίστε έως σήμερα 9/2

.

Ψηφίστε έως σήμερα 9/2

.

 

Ακάθεκτα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 9/2, ένα λεπτό πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, η πρώτη μεγάλη θεατρική ψηφοφορία για μια θέση στα Βραβεία Κοινοί που θα απονεμηθούν τέλη Μαΐου, με αρχές Ιουνίου.
 
Με καταγεγραμμένες έως και αυτή τη στιγμή, 4,5 χιλιάδες ψήφοι, ένας τεράστιος αριθμός αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για ψηφοφορία θεατρικών παραστάσεων, και με πολλές εκπλήξεις, ως είθισται, για την διασφάλιση των τριών πρώτων θέσεων.
 
Λίγο νωρίτερα σήμερα Κυριακή είχαμε ανακατατάξεις στις 2 πρώτες θέσεις, ενώ με αξιώσεις πλέον διεκδικούν το εισιτήριο 5 άλλες παραστάσεις που ήδη βρίσκονται στην 10άδα από προχθές.
 
Σημαντική σημείωση: Καθώς δημοσιεύονται μόνο ποσοστά και όχι αριθμοί ψήφων, η διαφορά κάποιων παραστάσεων είναι κυριολεκτικά ελάχιστη και με κάποια δυναμική όχι μόνο μπορούν να περάσουν μπροστά, αλλά και να εξασφαλίσουν θέση.
 
Ενώ προλαβαίνουν και λοιπές άλλες που είτε δεν πήραν ακόμη χαμπάρι αλλά προλαβαίνουν να αναδείξουν τις παραγωγές τους.
 
Οπότε και μέχρι να κλείσει η «κάλπη» καμία παράσταση δεν έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο και τη βεβαιότητα πως θα βρίσκετε στην τελική ψηφοφορία του Μαΐου διεκδικώντας εκ νέου από το κοινό, ένα από τα 3 μεγάλα Βραβεία Κοινού, τα οποία και το αναφέρουμε για πρώτη φορά, θα συνοδεύουν πολύ σημαντικά δώρα.
 
------
Οι 3 πρώτες παραστάσεις που θα υπερψηφιστούν στην 1η ψηφοφορία, αυτομάτως παίρνουν το εισιτήριο για την τελική 10άδα. Το ίδιο και με τη 2η ψηφοφορία, Μαΐου. Οι υπόλοιπες 4 θέσεις (6-10) θα καλυφθούν από τις επικρατέστερες βαθμολογικά των δυο ψηφοφοριών.
-----

Για να συμμετάσχει μια παράσταση στην ψηφοφορία των 10ων Θ.Β.Θ. οφείλει να έχει δώσει έστω μια κανονική παράσταση για θεατές τη τρέχουσα σεζόν και να μην είναι επανάληψη.
------
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ την ανοιχτή ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ να ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ την ΘΕΑΤΡΙΚΗ σας ΟΜΑΔΑ και την ΘΕΑΤΡΙΚΗ σας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ σε φίλους και θαυμαστές σας.
------
ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ στους ΦΙΛΟΥΣ σας την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με κοινοποιήσεις στα προφίλ σας.
------
ΜΟΝΟ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, αναδεικνύει καθαρή ΝΙΚΗ του ΒΡΑΒΕΙΟΥ.
------
2η ψηφοφορία: Μέσα Μαΐου που αφορά παραστάσεις μηνών: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος και Μάιος 2020 καθώς και όλες από Μαίο - Αυγουστο 2019.
------
3η και τελευταία ψηφοφορία: Μέσα Μαίου που θα αφορά την ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ όσων παραστάσεων υπερψηφίστηκαν στις 2 προηγούμενες ψηφοφορίες. Από το σύνολο των 2 πρώτων ψηφοφοριών καταρτίζεται η τελική 10άδα για τα 3 βραβεία κοινού.
Στην τρίτη και τελευταία ψηφοφορία το κοινό από την τελική λίστα, ψηφίζει τους 3 νικητές
------
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τελικής 10άδας υποψηφίων παραστάσεων ΒΡΑΒΕIΩΝ ΚΟΙΝΟΥ, καθώς και ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, τέλη Μαίου 2020.
------
Τελετή Απονομής 10ων Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης 2020, αρχές Ιουνίου 2020.
------
Ο μαραθώνιος ψηφοφοριών για τα 10α θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

Μείνετε συντονισμένοι, συχνές αναφορές στο 
www.kulturosupa.gr

.

.
Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα: 23:59.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή