Φιλαρέτη Κομνηνού: «Καλό είναι που ξεβρωμίζει το τοπίο γιατί η συγκάλυψη διαιωνίζει το κακό»

2449 Views
Φιλαρέτη Κομνηνού: «Καλό είναι που ξεβρωμίζει το τοπίο γιατί η συγκάλυψη διαιωνίζει το κακό» Φιλαρέτη Κομνηνού: «Καλό είναι που ξεβρωμίζει το τοπίο γιατί η συγκάλυψη διαιωνίζει το κακό»

 

Για τον καταιγισμό των καταγγελιών για ανάρμοστες συμπεριφορές στο χώρο του θέατρο και όχι μόνο μίλησε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό Gala η Φιλαρέτη Κομνηνού. 

«Θεωρώ ότι πιο σιχαμένο και ανήθικο και χωρίς καμία δικαιολογία είναι όλα αυτά τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις. 

Όλα αυτά που έχουν υποστεί νεαρά κορίτσια μέσα στον χώρο της εργασίας τους. Και είναι καλό που έχει αρχίσει και ξεβρωμίζει το τοπίο με τις αποκαλύψεις γιατί η συγκάλυψη τόσων χρόνων, αυτό που όλοι το ξέρουν αλλά κανένας δεν τολμάει να μιλήσει, διαιωνίζει όλο το κακό και επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές», ανέφερε η καταξιωμένη ηθοποιός. 

Ενώ σε ερώτηση για το αν υφίσταται σεξισμός απέναντι στις γυναίκες στο θέατρο και εν γένει στη showbiz απάντησε: «Φυσικά και υπάρχει και ξέρετε πού ποντάρουν αυτά τα σιχάματα;

Στην επιθυμία των νεαρών ηθοποιών να παίξουν ρόλους και να πετύχουν και αυτό είναι συνήθως και το δόλωμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου είπε δάσκαλός μου στη δραματική σχολή.

Ήθελε σαν “προαγωγός” μου κανονικά να με πάει πακέτο σε διάσημο πρωταγωνιστή και όταν βρήκα το θάρρος να τον αποκρούσω και να τον βρίσω γύρισε κυνικά και μου είπε “ταλέντο μπορεί να έχεις αλλά με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα στο θέατρο”».

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Φιλαρέτη Κομνηνού

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
με 0 Σχόλια 536 Views

Η στήλη αυτή θα προσπαθήσει να δείξει πτυχές θεατρικών κειμένων και θεατρικών τεχνικών που συνδέονται με τον άνθρωπο και την κοινωνία στην οποία ζει, βασανίζεται, αλλά συνεχίζει με τόλμη να αγαπά.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή