Τιμητική Βεβαίωση σε όλους του Υποψήφιους από τα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης.

1637 Views
Τιμητική Βεβαίωση σε όλους του Υποψήφιους από τα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης. Τιμητική Βεβαίωση σε όλους του Υποψήφιους από τα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης.

 

 
Τα φετινά 10α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2020, σε συνέχεια των προσπαθειών τους για κάποιες «καινοτομίες» στη διοργάνωση, που θέλουμε να πιστεύουμε πως αναβαθμίζουν και εξελίσσουν έναν θεσμό, ο οποίος κάθε χρονιά κερδίζει σταθερά ένα επιπλέον επίπεδο καταξίωσης, συνεχίζουν και φέτος στη συμβολική κίνηση, που ωστόσο για κάποιους πιθανόν να έχει ουσιαστικό χαρακτήρα ως σημαντικό στοιχείο του βιογραφικού τους.
 
 
Πρόκειται για την παροχή «Τιμητικής Βεβαίωσης Υποψηφιότητας» σε όλους τους καλλιτέχνες  που διακρίθηκαν και κατέλαβαν μια θέση στην πεντάδα των υποψηφίων κάθε κατηγορίας, διεκδικώντας επί ίσοις όροις το βραβείο του νικητή στα 10α ΘΒΘ.  Το γεγονός ότι οι τέσσερεις κάθε κατηγορίας μοιραία δεν το κέρδισαν, ουδόλως μειώνει την τιμητική θέση για την οποία άξια επιλέχθηκαν, έχοντας ξεχωρίσει με καλλιτεχνικά κριτήρια μέσα από πληθώρα παραστάσεων κι έχοντας κερδίσει ένεκα τούτου την αδιάβλητη ψήφο των κριτών.
.

 
Που σημαίνει ότι όταν συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες με την ιδιότητα του «υποψήφιου προς βράβευση» και επιμένουμε ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι μεταξύ καλλιτεχνών εξίσου άξιων να βραβευτούν, το εννοούμε πλήρως και πλέον το πιστοποιούμε! Παρέχοντας με το κύρος του θεατρικού θεσμού την εν λόγω Τιμητική Βεβαίωση, είτε σε έντυπη μορφή ως έγγραφο, είτε σε ηλεκτρονική, για όσους θα ήθελαν να την αποκτήσουν. Αρκεί να δηλώσουν την πρόθεσή τους στον διοργανωτή (στο e-mail kulturovravia@gmail.com ) πως επιθυμούν και σύντομα θα λάβουν ονομαστικά την Τιμητική Βεβαίωση Υποψηφιότητας και την κατηγορία που ήταν υποψήφιοι για τη φετινή χρονιά.
 
Και με την ευκαιρία, ας το επαναλάβουμε: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους υποψήφιους, γιατί η τιμητική τους θέση στη λίστα είναι μια ουσιαστική νίκη, κερδισμένη με το σπαθί τους και μια επιβράβευση που στο εξής θα διαθέτει πειστήρια!
.
Δείτε ρεπορτάζ + φωτογραφικό υλικό εδώ
.
Δείτε την Τελετή Απονομής από το Βασιλικό Θέατρο, εδώ
.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Αξίζει άραγε ο ντόρος για μια θεατρική υπόκλιση; Πίτσα Στασινοπούλου | «Στον παλμό των φουαγιέ»
Αξίζει άραγε ο ντόρος για μια θεατρική υπόκλιση; Πίτσα Στασινοπούλου | «Στον παλμό των φουαγιέ»
με 0 Σχόλια 2791 Views

Πρόκειται άραγε για αδιάφορη, τυπική χαιρετούρα κλεισίματος; Ποιοι λόγοι επιβάλλουν «πρωτόκολλο ιεραρχίας» στην υπόκλιση; Κατά πόσο δικαιούται κάποιος να το παραβιάζει «τιμής ένεκεν»; Από τη στήλη «Στον παλμό των φουαγιέ» της Πίτσας Στασινοπούλου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή