Ικανοποιημένος από τον «Πουπουλένιο» ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Νικόλας Γιατρομανωλάκης

1190 Views
Ικανοποιημένος από τον «Πουπουλένιο» ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Νικόλας Γιατρομανωλάκης Ικανοποιημένος από τον «Πουπουλένιο» ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Νικόλας Γιατρομανωλάκης

 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Την ικανοποίηση και τη χαρά του που επιτέλους μπορούμε να ξαναπάμε θέατρο και να δούμε παραστάσεις, δια ζώσης, εξέφρασε ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Νικόλας Γιατρομανωλάκης κατά την είσοδό του στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
 


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού συνομίλησε, λίγο πριν την έναρξη, με την Πρόεδρο του ΔΣ του ΚΘΒΕ κ. Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου και τον αναπληρωτή Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Νίκο Νικολάουκαι είπε ότι σύντομα θα παρακολουθήσει και άλλες παραστάσεις έργων του Κρατικού Θεάτρου.
 
Στο τέλος της παράστασης ο κ. Νικόλας Γιατρομανωλάκης συνεχάρη τους ηθοποιούς και συντελεστές δηλώνοντας ενθουσιασμένος με την αρτιότητα που είχε η παράσταση και μίλησαν για αρκετή ώρα για το ιδιαίτερο θέμα πουπραγματεύεται το έργο του Μάρτιν Μακ Ντόνα το οποίο κρατάει σε εγρήγορση τους θεατές.
 
Η παράσταση του Κρατικού Θεάτρου «Ο Πουπουλένιος», σε σκηνοθεσία Μαίρης Ανδρέου παρουσιάζεται έως τις 14 Νοεμβρίου στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών.
 
 
6740d564-3be8-4764-087c-b682a59d7528

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης μαζί με τους ηθοποιούς της παράστασης Ευαγγελία Καρυοφύλλη, Γρηγόρη Παπαδόπουλο, Χρίστο Στυλιανού, Γιάννη Τσεμπερλίδη, Σπύρο Σαραφιανό, την Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου, την  Μαίρη Ανδρέου, που υπογράφει την σκηνοθεσία της παράστασης και τον αναπληρωτή Καλλιτεχνικό Διευθυντή Νίκο Νικολάου.

 

c54e17d0-a99c-8d79-889e-62dc534cf266

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης συνομιλεί με τους ηθοποιούς της παράστασης Γρηγόρη Παπαδόπουλο, Χρίστο Στυλιανού, Γιάννη Τσεμπερλίδη και Σπύρο Σαραφιανό.

 

0d6eccf4-962d-9713-19ee-ce37298f76c3

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης μαζί με την Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου και τον αναπληρωτή Καλλιτεχνικό Διευθυντή Νίκο Νικολάου.
    
-k-
.
ΦΟΥΑΓΙΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

«Ο Πουπουλένιος» του Μάρτιν Μακ Ντόνα.

Είδαμε βαθμολογήσαμε με 7,1 και σχολιάζουμε εδώ

-Εντυπώσεις από την τελική πρόβα. Η σκηνοθέτις Μαίρη Ανδρέου μιλά στην «Κ» εδώ 

 
«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγοράκι που η μητέρα του και ο πατέρας του δεν του έδιναν παρά αγάπη…. Ήταν η ημέρα των γενεθλίων του, όταν ένα σημείωμα γλίστρησε κάτω από την πόρτα του κλειδωμένου δωματίου, ένα σημείωμα που έγραφε «Εσένα σε αγαπούν κι εμένα με βασανίζουν για επτά ολόκληρα χρόνια και ο μόνος λόγος ένα καλλιτεχνικό πείραμα που πέτυχε…». Το σημείωμα είχε υπογραφή «Ο αδερφός σου» και ήταν γραμμένο με αίμα…»
 
Σκηνοθεσία: Μαίρη Ανδρέου.
Ερμηνεύουν: Σπύρος Σαραφιανός, Γιάννης Τσεμπερλίδης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Χρίστος Στυλιανού.
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Κυριακή (19.00), Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο (21.00).
.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή