Φρίκη! Από χοιρινό δέρμα και κόκαλα φτιάχνονται τα «ζελεδάκια» (γι αυτό δεν θα ξαναφάμε)

1237 Views
Φρίκη! Από χοιρινό δέρμα και κόκαλα φτιάχνονται τα «ζελεδάκια» (γι αυτό δεν θα ξαναφάμε) Φρίκη! Από χοιρινό δέρμα και κόκαλα φτιάχνονται τα «ζελεδάκια» (γι αυτό δεν θα ξαναφάμε)

 

Σας αρέσουν τα γλυκά ζελεδάκια; Και σε ποιον δεν αρέσουν. Λιώνουν στο στόμα και αφήνουν μια γλύκα ανεπανάληπτη. Γνωρίζετε όμως πως φτιάχνονται; Γνωρίζετε ότι η βάση τους είναι το χοιρινό δέρμα και κόκαλα; Όλα αυτά τεμαχίζονται και βράζονται ώστε να δημιουργηθεί ζελατίνη.


Το βίντεο της Alina Kneepkens, δείχνει τη διαδικασία παρασκευής γλυκών ζελέ προς τα πίσω. Ξεκινάει δηλαδή από το έτοιμο ζελεδάκι και φτάνει μέχρι το γουρούνι.

Η ζελατίνη χρησιμοποιείται σε ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων. Από γλυκά, ορισμένες βιταμίνες, τυριά, γιαούρτια, σούπες, ζελέ και σάλτσες σαλάτας. Βοηθάει να σταθεροποιεί και να «πυκνώνει» τα συστατικά...
.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Φωτογραφικό υλικό






Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις
Ο Σπύρος Σαραφιανός και η Ελένη Σκάρπου παρουσιάζουν τα 10α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης.
Ο Σπύρος Σαραφιανός και η Ελένη Σκάρπου παρουσιάζουν τα 10α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης.
με 0 Σχόλια 1272 Views

Παρουσιαστές της απονομής 10ων Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης, ο επιτυχημένος και αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός και η καταξιωμένη και πολύπειρη δημοσιογράφος Ελένη Σκάρπου.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή