Φρίκη! Από χοιρινό δέρμα και κόκαλα φτιάχνονται τα «ζελεδάκια» (γι αυτό δεν θα ξαναφάμε)

1650 Views
Φρίκη! Από χοιρινό δέρμα και κόκαλα φτιάχνονται τα «ζελεδάκια» (γι αυτό δεν θα ξαναφάμε) Φρίκη! Από χοιρινό δέρμα και κόκαλα φτιάχνονται τα «ζελεδάκια» (γι αυτό δεν θα ξαναφάμε)

 

Σας αρέσουν τα γλυκά ζελεδάκια; Και σε ποιον δεν αρέσουν. Λιώνουν στο στόμα και αφήνουν μια γλύκα ανεπανάληπτη. Γνωρίζετε όμως πως φτιάχνονται; Γνωρίζετε ότι η βάση τους είναι το χοιρινό δέρμα και κόκαλα; Όλα αυτά τεμαχίζονται και βράζονται ώστε να δημιουργηθεί ζελατίνη.


Το βίντεο της Alina Kneepkens, δείχνει τη διαδικασία παρασκευής γλυκών ζελέ προς τα πίσω. Ξεκινάει δηλαδή από το έτοιμο ζελεδάκι και φτάνει μέχρι το γουρούνι.

Η ζελατίνη χρησιμοποιείται σε ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων. Από γλυκά, ορισμένες βιταμίνες, τυριά, γιαούρτια, σούπες, ζελέ και σάλτσες σαλάτας. Βοηθάει να σταθεροποιεί και να «πυκνώνει» τα συστατικά...
.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Φωτογραφικό υλικό






Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις
«Πέρσες» του Αισχύλου από την Ομάδα Σημείο Μηδέν σε καλοκαιρινή περιοδεία.
«Πέρσες» του Αισχύλου από την Ομάδα Σημείο Μηδέν σε καλοκαιρινή περιοδεία.
με 0 Σχόλια 2175 Views

H Ομάδα Σημείο Μηδέν συνεχίζει την έρευνά της στα θεμελιώδη κείμενα της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας παρουσιάζοντας αυτή τη φορά τους «Πέρσες» του Αισχύλου.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή