ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. Κατέρρευσε ο ταβερνιάρης της Εύβοιας που σκότωσε με καρέκλα την σκυλίτσα. 30 χιλ η ποινή.

423 Views
ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. Κατέρρευσε ο ταβερνιάρης της Εύβοιας που σκότωσε με καρέκλα την σκυλίτσα. 30 χιλ η ποινή. ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. Κατέρρευσε ο ταβερνιάρης της Εύβοιας που σκότωσε με καρέκλα την σκυλίτσα. 30 χιλ η ποινή.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. Κατέρρευσε ο ταβερνιάρης της Εύβοιας που σκότωσε με καρέκλα την σκυλίτσα. Πρέπει να καταβάλει 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ και όχι να τα πάρει το ΚΡΑΤΟΣ.

O δράστης αφού δελέασε με ένα κόκκαλο το θηλυκό κουταβάκι μόλις 3,5 μηνών, το χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινη καρέκλα...

Σε νίκη του φιλοζωικού κινήματος, εξελίχθηκε η υπόθεση της αδέσποτης «Μάγκυ», την οποία σκότωσε ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στα Νέα Στύρα, την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επικύρωσε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ στον ταβερνιάρη, ο οποίος κατέθεσε ένσταση, αλλά απορρίφθηκε και θα κληθεί να το καταβάλει.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Διαύγειας. Πλέον ανεμένεται η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης, μετά τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του από το Λιμεναρχείο της περιοχής.

Η κτηνωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου το βράδυ, στο λιμάνι Νέων Στύρων στην Νότια Εύβοια, με δράστη τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, ο οποίος αφού δελέασε με ένα κόκκαλο το θηλυκό κουταβάκι μόλις 3,5 μηνών, στη συνέχεια το χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινη καρέκλα, παραμορφώνοντας όλο του το κρανίο.

Ο φόνος της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε όλη την χώρα, ενώ μεγάλη συγκέντρωση είχε πραγματοποιηθεί έξω από την ταβέρνα του δράστη.
ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom


Πηγή: eviazoom


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή