Δεν κακοποιήθηκε ο πρωταγωνιστής σκύλος της ταινίας «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ» - Ανακοίνωση Εταιρεία Παραγωγής & Διανομής.

278 Views
Δεν κακοποιήθηκε ο πρωταγωνιστής σκύλος της ταινίας «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ» - Ανακοίνωση Εταιρεία Παραγωγής & Διανομής. Δεν κακοποιήθηκε ο πρωταγωνιστής σκύλος της ταινίας «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ» - Ανακοίνωση Εταιρεία Παραγωγής & Διανομής.

Δεν κακοποιήθηκε ο πρωταγωνιστής σκύλος της ταινίας «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ» - Ανακοίνωση Εταιρεία Παραγωγής & Διανομής.

Η ταινία «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ» - “A DOGS PURPOSEπέρασε από μία δυσφημιστική θύελλα τις τελευταίες μέρες. Η αιτία ήταν η δημοσίευση ενός video που έδειχνε ένα από τα σκυλιά-πρωταγωνιστές της ταινίας, τον Ηρακλή (Hercules), να προσπαθεί να εκτελέσει ένα stunt μέσα στην πισίνα, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή του.

Ευτυχώς, το τοπίο άρχισε πολύ γρήγορα να ξεκαθαρίζει σχετικά με τις προθέσεις του εν λόγω video και είμαστε, πλέον, στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, τόσο η ίδια η εταιρία παραγωγής της ταινίας, η Amblin Entertainment, όσο και οι βασικοί συντελεστές της, έχουν πάρει επίσημη θέση σχετικά με το θέμα.

Παρακάτω, παραθέτουμε την επίσημη τοποθέτηση των εταιριών παραγωγής και διανομής,  καθώς και τηλεοπτικά αποσπάσματα από δύο έγκυρες αμερικάνικες εκπομπές, προς υπεράσπιση της ταινίας:

Δηλώσεις εταιρίας παραγωγής, Amblin Entertainment & της εταιρίας διανομής, Universal:

«Η ταινία «Ο Καλύτερος Φίλος Μου», σε παραγωγή της Amblin Entertainment και διανομή της Universal, είναι ένας εορτασμός της ξεχωριστής σχέσης μεταξύ των ανθρώπων και των σκύλων τους. Στο πνεύμα αυτής της σχέσης, η ομάδα παραγωγής της Amblin, ακολούθησε αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας ώστε να καλλιεργήσει ένα ηθικό και ασφαλές περιβάλλον για τα ζώα.

Ενόσω συνεχίζουμε να εξετάζουμε τα συμβάντα που αποτυπώνονται στο μονταρισμένο υλικό, η Amblin είναι βέβαιη πως υπήρξε τεράστια φροντίδα και ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Γερμανικού Ποιμενικού, Ηρακλή, όπως και σε όλους τους άλλους σκύλους. Υπήρξαν πολλές ημέρες πρόβας των σκηνών στο νερό, ώστε να διασφαλιστεί πως ο Ηρακλής θα ήταν άνετος με όλα τα stunts. Την ημέρα του γυρίσματος, ο Ηρακλής δεν ήθελε να πραγματοποιήσει το stunt που είδαμε στο βίντεο, έτσι, η ομάδα παραγωγής της Amblin δεν γύρισε αυτό το πλάνο. Ο Ηρακλής είναι χαρούμενος και υγιής». 

Η ταινία κυκλοφορεί την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, από την ODEON. Αναλυτικές πληροφορίες για τη ταινία θα βρείτε ΕΔΩ

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Σκύλος

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή