Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. (Video)

1133 Views
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. (Video) Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. (Video)

 


Δυο δεκαετίες μετά την ιστορία αγάπης του Τζακ και της Ρόουζ στον Τιτανικό, ένα άλλο ζευγάρι ετοιμάζεται να τους… κλέψει την παράσταση. Η μαύρη γάτα με τον ξανθούλη σκύλο και ο… έρωτάς τους έχουν γίνει το απόλυτο viral.

Η νέα αυτή ιστορία αγάπης η οποία έγινε το απόλυτο viral στο Τwitter τις προηγούμενες ημέρες βιντεοσκοπήθηκε από την Lisa Plummer και μοιράστηκε από το λογαριασμό Humor and Animals, συγκεντρώνοντας μέχρι τώρα σχεδόν 6 εκατ. views.

Το βίντεο με την ιστορία αγάπης ανάμεσα σε μια γάτα και έναν σκύλο, που προφανώς συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι, δείχνει την μαύρη γάτα να σκαρφαλώνει στη ράχη του καναπέ και να χαζεύει έξω από το παράθυρο. Ο σκύλος με ένα σάλτο παίρνει θέση δίπλα στη γάτα και αφου ακουμπά το χέρι του στων ώμο της, παίρνοντάς την μια… τρυφερή αγκαλιά, στέκεται μαζί της για να απολαύσει τη θέα από το παράθυρο. 

Οι ουρές που κουνιούνται πέρα δώθε στην προκειμένη περίπτωση καταρρίπτουν το μύθο για τις αιώνια κακές σχέσης σκύλου γάτας…


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΖΟΟμε μαζί τους

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Αρχείο Θεατρικών παραστάσεων Θεσσαλονίκης: Οι πρεμιέρες του καλοκαιριού 2022 (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος)
Αρχείο Θεατρικών παραστάσεων Θεσσαλονίκης: Οι πρεμιέρες του καλοκαιριού 2022 (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος)
με 0 Σχόλια 1507 Views
Η πιο χρήσιμη θεατρική ατζέντα για κάθε θεατρόφιλο: τι είδε, τι έχασε αλλά και να ξαναθυμηθεί με όλες τις θεατρικές πρεμιέρες που δόθηκαν τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2022 στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή