Σκύλος παγιδευμένος σε κουφάλα δέντρου, μια ώρα πριόνιζαν για να τον απεγκλωβίσουν

907 Views
Σκύλος παγιδευμένος σε κουφάλα δέντρου, μια ώρα πριόνιζαν για να τον απεγκλωβίσουν Σκύλος παγιδευμένος σε κουφάλα δέντρου, μια ώρα πριόνιζαν για να τον απεγκλωβίσουν

 


Ο Τιζλ είναι ένα συμπαθέστατο πανέξυπνο μαύρο σκυλί 8 ετών. Η μεγάλη του αγάπη είναι όταν τα αφεντικά του τον πηγαίνουν βόλτα στο δάσος και τον αφήνουν ελεύθερο να κυνηγάει πεταλούδες. Αν καμιά φορά βρεθεί και κανένας σκίουρος στο δρόμο του, τον κυνηγάει και αυτόν. Ο Τιζλ και τα αφεντικά του έζησαν μια περιπέτεια τις προηγούμενες ημέρες που θα την θυμούνται για πάντα. Έλυσαν το λουρί του σκύλου για να τρέξει μέσα στο δάσος. Όμως εκείνος συνάντησε κάποια σκιουράκια τα οποία άρχισε να κυνηγά και να μην ακούει καθόλου τις φωνές του αφεντικού που τον καλούσε να γυρίσει γιατί βράδιαζε. Πράγματι ο Τιζλ είχε απομακρυνθεί πολύ και όσο και εάν έψαξαν τα αφεντικά του μέχρι να βραδιάσει δεν τον βρήκαν. Το αγαπημένο τους σκυλί είχε χαθεί. Για την ακρίβεια είχε παγιδευτεί σε μια στενή κουφάλα στις ρίζες ενός δέντρου βαθιά μέσα στο δάσος. Αξημέρωτα την επόμενη μέρα οι ιδιοκτήτες του βγήκαν πάλι και άρχισαν να τον ψάχνουν. Εκεί που είχαν μπει βαθιά στο δάσος και είχαν απογοητευτεί ξαφνικά η κόρη του ιδιοκτήτη είδε δυο μεγάλα μάτια να την κοιτούν με αγωνία μέσα από την κουφάλα ενός δέντρου. Ήταν ο Τιζλ.Δεν μπορούσαν όμως με τίποτε να τον βγάλουν έξω. Το σκυλί είχε εγκλωβιστεί. Χρειάστηκε να φέρουν από το σπίτι ένα πριόνι και να πριονίσουν επί μια ώρα τις χοντρές ρίζες του δέντρου για να τον βγάλουν έξω. 
,
Πηγή: Το Ποντίκι

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΖΟΟμε μαζί τους

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Κοινωνικό Πλυντήριο: Χείρα βοηθείας σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες και φοιτητές από το Δήμο Θεσσαλονίκης
Κοινωνικό Πλυντήριο: Χείρα βοηθείας σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες και φοιτητές από το Δήμο Θεσσαλονίκης
με 0 Σχόλια 913 Views
Στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο οποίο έχουν εγκατασταθεί τρία πλυντήρια και ισάριθμα στεγνωτήρια επαγγελματικής χρήσης, υπολογίζεται ότι θα εξυπηρετούνται περίπου 60 οικογένειες ανά εβδομάδα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή