ΑΝΘΩΠΙΝΑ ΤΕΡΑΤΑ – Υιοθέτησαν αδέσποτο σκύλο από καταφύγιο, σκότωσαν, τηγάνισαν και έφαγαν.

2277 Views
ΑΝΘΩΠΙΝΑ ΤΕΡΑΤΑ – Υιοθέτησαν αδέσποτο σκύλο από καταφύγιο, σκότωσαν, τηγάνισαν και έφαγαν. ΑΝΘΩΠΙΝΑ ΤΕΡΑΤΑ – Υιοθέτησαν αδέσποτο σκύλο από καταφύγιο, σκότωσαν, τηγάνισαν και έφαγαν.

 

Το ζευγάρι που επισκέφτηκε το καταφύγιο περίθαλψης αδέσποτων, δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι ήθελε να υιοθετήσει τη Νίκα. Ένα πανέμορφο, πανέξυπνο ασπρόμαυρο αδέσποτο.

Πήγαν πολλές φορές στο καταφύγιο και κάθε φορά έλεγαν στους υπεύθυνους ότι ήθελαν να πάρουν τη Νίκα σπίτι και να της προσφέρουν την αγάπη και τη θαλπωρή που δεν βρήκε στους παγωμένους δρόμους της πόλη Σαχίλιν της Ρωσίας.


Το κακόμοιρο το σκυλί μόλις τους έβλεπε μέσα από το κλουβί του σαν να είχε προαίσθημα, δεν έκανε χαρές ούτε κουνούσε την ουρά του.

Τελικά το ζευγάρι κατάφερε να πείσει τους υπεύθυνους του κέντρου και αφού υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα, υιοθέτησε το σκυλί.

Ύστερα από μέρες ήταν η ώρα να επισκεφτεί στο σπίτι όπου έμεναν, ένας άνθρωπος του καταφυγίου για μια τυπική επίσκεψη να δει πως συμβιώνουν με το σκυλί. Όταν η Εκατερίνα Βάλιους μπήκε στο σπίτι εκείνο που της έκανε εντύπωση ήταν η έντονη μυρωδιά τηγανιτού.
.

Το ζευγάρι την υποδέχτηκε κάπως ψυχρά και απροετοίμαστο για μια τέτοια επίσκεψη. Όταν η Εκατερίνα ζήτησε να δει το σκυλί το ζευγάρι της είπε ότι βρίσκεται στον κήπο. Τότε ήταν που έπεσε το μάτι της σε ένα ματωμένο σιδερένιο σωλήνα που επάνω του είχαν κολλήσει λευκές και μαύρες τρίχες από σκύλο.
.

Η γυναίκα του καταφυγίου δεν χρειάστηκε περισσότερα. Ευχαρίστησε το ζευγάρι και έφυγε. 

Πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε τη δολοφονία. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι διαπίστωσαν - ύστερα και από την ομολογία των υπόπτων- ότι το σκυλί είχε δολοφονηθεί με τη σιδερένια σωλήνα. 

Το ζευγάρι ομολόγησε επίσης ότι λίγο πριν τους επισκεφτεί η Εκατερίνα, είχαν κόψει, τηγανίσει και φάει τη Νίκα.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ρέκβιεμ για την Σμύρνη: Kορυφαία επετειακή εκδήλωση του Κέντρο Πολιτισμού ΠΚΜ για την Μικρασιατική Καταστροφή
Ρέκβιεμ για την Σμύρνη: Kορυφαία επετειακή εκδήλωση του Κέντρο Πολιτισμού ΠΚΜ για την Μικρασιατική Καταστροφή
με 0 Σχόλια 908 Views
Το “Ρέκβιεμ για την Σμύρνη” αποτελεί ανάθεση του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον συνθέτη και θα παρουσιαστεί, σε παγκόσμια πρώτη, στο Φεστιβάλ Επταπυργίου  2022.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή