Και λίγα είναι - Πρόστιμο 3,500€ σε κτηνοτρόφο που κακοποιούσε μουλάρια.

455 Views
Και λίγα είναι - Πρόστιμο 3,500€ σε κτηνοτρόφο που κακοποιούσε μουλάρια. Και λίγα είναι - Πρόστιμο 3,500€ σε κτηνοτρόφο που κακοποιούσε μουλάρια.

Για κακοποίηση μουλαριών κατηγορείται 40χρονος κτηνοτρόφος ορεινού χωριού του Δήμου Αγιάς. Μετά από έρευνα αστυνομικών του Α.Τ. Αγιάς, κατόπιν καταγγελίας πολίτη, διαπιστώθηκε πως επτά μουλάρια, που έχει στην κατοχή του, είχαν τα πόδια τους δεμένα με σχοινί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», πρόκειται για το γνωστό σε αρκετούς παστούρωμα, μια πρακτική βάρβαρη και αρκετά συνηθισμένη στην ελληνική επαρχία.

Σε βάρος του κτηνοτρόφου σχηματίσθηκε δικογραφία, του επιβλήθηκε ήδη το διοικη­τικό πρόστιμο των 500 ευρώ για κάθε ζώο (σύνολο 3.500 ευρώ), η υπόθεση μεταβιβά­στηκε στον Εισαγγελέα Λάρισας, ενώ ενη­μερώθηκε και η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία σήμερα θα προβεί σε αυτοψία.

*Το παστούρωμα (ή μπαστούρωμα ή περδούκλωμα ή πεδίκλωμα ή περδούκλι) είναι το δέσιμο των ποδιών του ζώου μεταξύ τους, συνήθως ένα μπροστινό και ένα πίσω της ίδιας πλευράς ή τα πόδια ανά δύο δεμένα. Ακόμα πιο επώδυνη πρακτική είναι το δέσιμο των ποδιών του ζώου με το κεφάλι, κάτι που ορισμένοι συνηθίζουν σε βοοειδή.

 Σύμφωνα με φιλοζωικές οργανώσεις, το πα­στούρωμα αποτελεί βαρύτατη μορφή κακο­ποίησης, καθώς τα ζώα δένονται από πολύ μικρές ηλικίες -υπάρχουν, όπως υποστηρί­ζουν, κτηνοτρόφοι που δένουν τα πόδια των ζώων εκτροφής αμέσως μετά τον απογαλα­κτισμό τους- και περνούν όλη τους τη ζωή έχοντας μεγάλες δυσκολίες στην παραμικρή τους κίνηση. Πολλές φορές δεν μπορούν καν να περπατήσουν, πέφτουν και δεν είναι λίγες φορές που -ειδικά τα κατσίκια- σπάνε τα πόδια τους στην προσπάθεια να πηδήξουν ή να τρέξουν.

Τα εξαρθρώματα και τα κατάγματα είναι ιδι­αίτερα συχνά. Τα «παστουρωμένα», μάλι­στα, άλογα και γαϊδούρια, όταν πέσουν, πολλές φορές δεν μπορούν να ξανασηκωθούν και πεθαίνουν από κολικούς λόγω ακι­νησίας. Αλλά δεν είναι μόνο η κίνηση που εμποδίζεται. Παράλληλα, τα ζώα δεν μπο­ρούν να ξαπλώσουν ή να χαλαρώσουν στον ύπνο τους. Ειδικά τα ζώα που έχουν τα πόδια δεμένα με το κεφάλι, ζουν μια ζωή σκυμμέ­να, χωρίς κανένα περιθώριο να τεντώσουν το σώμα τους και να υψώσουν το κεφάλι τους. Εκτός των παραπάνω, το δέσιμο των ποδιών προκαλεί τενοντίτιδες ή αποκοπή τένοντα και βαθιές πληγές του δέρματος λόγω της τριβής με το σκοινί, οι οποίες μπορούν να καταλήξουν και σε ακρωτηριασμό του ζώου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη μετέπειτα ζωή του.

Το παστούρωμα, σύμφωνα με την Πανελ­λαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομο­σπονδία, που κάνει τεράστιο αγώνα να εξαλειφθει η πολύ παλιά αυτή πρακτική, συνη­θίζεται κατά κόρον στα νησιά, κυρίως στις Κυκλάδες (Πάρο, Νάξο, Φολέγανδρο, Ανά­φη, Σέριφο, Κίμωλο), αλλά και σε Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα κι αλλού. Σε μικρότερη έκταση συναντάται στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Η εν λόγω Ομοσπονδία, μέσω των κατά και­ρούς ανακοινώσεών της, αλλά και επιστο­λών στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, στις Κτηνιατρικές και Αστυνομικές Διευθύνσεις και στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, πιστεύει πως η πρακτική αυτή αποτελεί κα­τάφωρη παραβίαση των κανόνων ευζωίας των ζώων, προκαλεί τραυματισμούς αλλά και ακρωτηριασμούς, είναι δε μια από τις χειρότερες μορφές διαρκούς κακοποίησης. Επισημαίνει, επίσης, πως το φαινόμενο αυτό αν και φαίνεται παράλογο στον κάθε νοήμονα άνθρωπο, θεωρείται μια συνηθισμένη πρακτική για να μην πηδήξουν τα ζώα τις ατελείς ή ανύπαρκτες περιφράξεις, να μην απομακρυνθούν από το σημείο βοσκής ή να παχύνουν λόγω του περιορισμού των κι­νήσεων.

Ουσιαστικά τα ζώα υπόκεινται σ’ όλη τη ζωή τους σ’ ένα αδιάκοπο μαρτύριο στον βωμό του εύκολου κέρδους, αλλά και της ευκολίας των ιδιοκτητών, που δεν θέ­λουν να κάνουν σωστές περιφράξεις ή να επιτηρούν τα ζώα τους ως οφείλουν.

 Photo:Pixabay

Πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων Θεσσαλονίκης. 

.
Όλες οι προγραμματισμένες πρεμιέρες, αυτές που συνεχίζουν αλλά και αυτές που ετοιμάζουν βαλίτσες... να μας έρθουν...  
.
ΌΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. 
.
Η πιο έγκυρη θεατρική ατζέντα της πόλης με συνεχή online ενημέρωση

Αποστολή δελτίων Τύπου προς ενημέρωση κοινού στο  kulturosupa@yahoo.gr

Νούμερο 1 στη μηχανή αναζήτησης της Google. 

Τελευταία ενημέρωση 05/08/2020

.


,
Θεατρική κορωνο-ενημέρωση: Τελικά πολλές παραστάσεις θα κάνουν περιοδεία και θα ρθουν Θεσσαλονίκη τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Υπολογίζουμε περισσότερες από 25 παραστάσεις μαζί με τις παιδικές. Ωστόσο δημοσιεύουμε μόνο τις παραστάσεις που έχουν ανακοινώσει ημερομηνίες. Δηλαδή το πότε και σε ποιο θεατρικό χώρο θα παίξουν.
.
Για μια καλή εικόνα, δείτε την παρακάτω δημοσίευση:
Όλες οι θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού 2020
– Πρόγραμμα παραστάσεων – Περιοδείες, εδώ
.
Με ημερολογιακή σειρά:
. 
Εβδομάδα 3 - 9 Αυγούστου 2020
.
-k-
.
ΤΕΤΑΡΤΗ 5, ΠΕΜΠΤΗ 6, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Θέατρο Δάσους  
«Γκόλφω» του Σπύρου Περεσιάδη.
Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος.
 
 
Είναι η Γκόλφω μια ακόμη ιστορία έρωτα και προδοσίας ή μια διαχρονική αλήθεια που μαρτυρά ότι το τέλος της αγάπης σημαίνει θάνατο; Σε ένα ορεινό χωριό της ελληνικής υπαίθρου ξεκινά ένα βουκολικό παραμύθι, ένα «δράμα ειδυλλιακόν», μια ιστορία έρωτα, λαχτάρας για ζωή, για μοιρασιά, για ένωση. Η πλοκή του ξεδιπλώνεται με σύμμαχο τη φύση και ακροβατεί ανάμεσα σε ευχές και σε κατάρες, σε υποσχέσεις και προδοσίες, σε αποφάσεις της καρδιάς και σε άλλες πιο «μυαλωμένες».
 
Σκηνοθεσία: Χρήστος Παπαδημητρίου.
Ερμηνεύουν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Δημήτρης Μορφακίδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Χρύσα Τουμανίδου, Θάνος Φερετζέλης. 
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Τετάρτη 5, Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 Αυγούστου, στις 21.00.
 
Εβδομάδα 10 - 16 Αυγούστου 2020
.
-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
.
.
.
.
Εβδομάδα 17- 23 Αυγούστου 2020
.
-k-
.
ΠΕΜΠΤΗ  20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21, ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Θέατρο Δάσους
«Τρωάδες» του Ευριπίδη.
Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΠΠΚ Μακεδονίας.
Πρεμιέρα: Πέμπτη 20 Αυγούστου
Με φόντο την κατεστραμμένη Τροία, οι γυναίκες Τρωαδίτισσες αναμένοντας την ανακοίνωση της τύχης τους, θρηνούν για την άλωση της πόλης. Ανάμεσά τους, παραδομένη στη μοίρα της, η γριά Εκάβη σέρνει το εξασθενημένο σώμα της, σηκώνοντας στις γέρικες πλάτες τα βάρη μιας ζωής από το ένδοξο παρελθόν στο τραγικό παρόν. Μέχρι το τέλος του έργου η μια συμφορά διαδέχεται την άλλη, με αποκορύφωμα τον θάνατο του εγγονού της, του Αστυάνακτα -τη μοναδική ελπίδα για την μελλοντική αναβίωση της Τροίας- τον οποίο οι Έλληνες αποφάσισαν να γκρεμίσουν από τα τείχη της πόλης. 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος.
Ερμηνεύουν: Γιώτα Φέστα, Χρήστος Διαμαντούδης, Ελένη Θυμιοπούλου, Μαρία Καραμήτρη, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Νίκος Μήλιας, Γιολάντα Μπαλαούρα, Ιωάννα Παγιατάκη, Χρίστος Στυλιανού, Βασίλης Τρυφουλτσάνης, Γιώτα Φέστα. 
 .
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη  20 Παρασκευή 21, Σάββατο 22 Αυγούστου στις 21.00.
 .
-k-
.
ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ανοιχτό Θέατρο Συκεών 
«Από Θέση Ισχύος - Η δύναμη του δημόσιου λόγου»
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ

Λόγοι και διαγγέλματα που εκφωνήθηκαν σε κρίσιμες καμπές της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας, από ανθρώπους σε θέση ισχύος. Στο επίκεντρο ο δημόσιος χώρος και ο δημόσιος λόγος.  Πολίτες και Πολιτικοί μέσα στην ιστορία. Αψιμαχίες, λόγοι που δίχασαν και ένωσαν, που ανέστησαν το ηθικό και κατακεραύνωσαν αντιπάλους. Λόγοι που ενίοτε καθοδηγούν επιμελώς το κοινό αίσθημα  και φλερτάρουν με τη δημαγωγία.

Σκηνοθεσία: Ένκε Φεζολλάρι. 
Ερμηνεύουν: Φιλαρέτη Κομνηνού, Αλέκος Συσσοβίτης, Άννα Μάσχα, Καλλιόπη Ευαγγελίδου.
 .
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Κυριακή 23 Αυγούστου στις 21.00.
.
Εβδομάδα 24 - 30 Αυγούστου 2020
.
-k-
.
ΔΕΥΤΕΡΑ  24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Θέατρο Συκεών
«Αχ  Έρωτα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Κοζάνης
Μία παράσταση-σύνθεση τεσσάρων έργων του μεγάλου ποιητή και δραματουργού Φεντερίκο Γκαρθία ΛΟΡΚΑ. Την τριλογία του «Ματωμένος Γάμος», «Γέρμα» και «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», μαζί με την λαϊκή κωμωδία «Η Θαυμαστή Μπαλωματού».

Σκηνοθεσία: Νανά Νικολάου
Ερμηνεύουν: Νάντια Μπουλέ, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Καλατζόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Χρήστος Ντόβας,  Πελαγία Αγγελίδου, Έφη Σισμανίδου, Δημήτρης Συνδουκάς.

Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 21:00.
.
-k- 
.
ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
Θέατρο Κήπου.  
«Στου Αισώπου την παρέα».
Θέατρο Μαίωτρον. 
Μπροστά  στα μάτια των παιδιών, και όχι μόνο, ζωντανεύουν οι μύθοι του Αισώπου. Οι θεατές διασκεδάζουν, γελούν, αλλά και μαθαίνουν από τα καμώματα της Αλεπούς, του Λύκου του Λιονταριού και πολλών άλλων ηρώων που πρωταγωνιστούν στις ιστορίες του μεγάλου παραμυθά. Μια παράσταση στην οποία συμμετέχουν ενεργά όλα τα παιδιά.

Σκηνοθεσία: -.
Ερμηνεύουν: - .

Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα 24 Αυγούστου, στις 20:30.
 -Αναλυτικές πληροφορίες για τη παράσταση θα βρείτε εδώ
.
-k-

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Θέατρο Δάσους.
«Η Φυλλάδα του Μεγαλέξανδρου» της Γλυκερίας Μπασδέκης.
Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος & ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.
 
Βασισμένοι στη λαϊκή «παραμυθία» της Φυλλάδας του Μεγαλέξανδρου, της θρυλικής ιστορίας του βίου, των άθλων και των ταξιδιών του μεγάλου Μακεδόνα που τη δημιούργησε η λαϊκή φαντασία αιώνες μετά τον θάνατό του, αλλά και στους «ντέντεκτιβς» ιστορικούς Αρριανό και Πλούταρχο, διοργανώνουμε μια συνάντηση με τον πιο γνωστό άγνωστο Οικουμενικό.
 
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόνης.
Ερμηνεύουν: Δημήτρης Κοντός, Ελένη Μαβίδου, Δημήτρης Μανδρινός, Έλενα Μεγγρέλη, Στεφανία Χονδράκη.

Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 21:00.
 
 -k-
 
ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Καλιφόρνια Ντρίμιν» του Βασίλη Κατσικονούρη.
Ανοιχτό θέατρο Συκεών
ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων
Πρεμιέρα: Τρίτη 25 Αυγούστου.
Καταγράφει την καθημερινότητα δύο νέων, του Ντίνου και του Άρη, οι οποίοι απολαμβάνουν τη χαλαρή διάσταση της ζωής, χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις, της ζωής που περιλαμβάνει τον έρωτα, τη διασκέδαση, την προσωπική ευχαρίστηση και ικανοποίηση και που η εμφάνιση ενός κρατικού εγγράφου που τους υπενθυμίζει πως πρέπει να υπηρετήσουν την πατρίδα, έρχεται να διαταράξει τη ράθυμη και ονειροπόλα καθημερινότητά τους.
 
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Πλασκοβίτης - Χρήστος Χρήστου.
Ερμηνεύουν: Παπαδημητρίου Μιχάλης, Σταματοπούλου Δανάη, Τζελέπη Αναστασία, Χρήστου Χρήστος.
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Τρίτη 25 Αυγούστου στις 21:00.
 
-k-
.
ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
Θέατρο Κήπου  
«ART» της Γιασμίνα Ρεζά.
Ο Σερζ, ο Ιβάν και ο Μαρκ είναι φίλοι. Κολλητοί. Η σχέση τους είναι τίμια και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μία αληθινής φιλίας…  μέχρι που με αφορμή έναν πίνακα λευκό, που δεν παρουσιάζει κανέναν και τίποτα, αρχίζουν να ξεσκεπάζονται όλα τα προβλήματα και των τριών χαρακτήρων. Προβλήματα της φιλίας, του γάμου, της τέχνης, του χωρισμού, του έρωτα και της προδοσίας.

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής. 
Ερμηνεύουν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς.

Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη 25 Αυγούστου στις 21:00
.
-k-
.
ΤΡΙΤΗ 25, ΤΕΤΑΡΤΗ 26, ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Θέατρο Δάσους.
«Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ.
Πρεμιέρα: Τρίτη 25 Αυγούστου

Ο Βλαδίμηρος και ο Εστραγκόν δύο επιζήσαντες μοναχικοί χαρακτήρες , συναντιούνται στο ίδιοσημείο για άλλη μια φορά. Μετέωροι σε ένα έρημο τοπίο, μιλούν, αστειεύονται, παίζουν , σιωπούν και περιμένουν. Ο Γκοντό υποσχέθηκε πως θα ’ρθεί. Είναι ψευδαίσθηση; Θα κρατήσει την τπόσχεση του και θα δώσει τη λύση; Υπάρχει και δοκιμάζει την πίστη τους; Ή μήπως αδιαφορεί για αυτούς και τους έχει ξεχάσει;

Σκηνοθεσία:  Γιάννης Κακλέας.
Ερμηνεύουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Άρης Σερβετάλης, Ορφέας Αυγουστίδης.

Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη 25, Τετάρτη 26, Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 21:00.
  
-k-
.
ΤΡΙΤΗ 25 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Θέατρο Κήπου
«Οιδίποδας» του Σοφοκλή.
Πρεμιέρα: Τρίτη 25 Αυγούστου.
 
Τρεις αφηγητές ανασύρουν επί σκηνής την ιστορία του Οιδίποδα, του ανθρώπου που ήταν μοιραίο να φτάσει στην γνώση και σε όλη την οδύνη που αυτή επιφέρει. Σε ένα νεκρικό τοπίο, ένα τοπίο λοιμού, ο Οιδίπους- βασιλιάς της Θήβας , επιχειρεί να μάθει την αιτία της «αρρώστιας», την αιτία που όλος ο λαός του «νοσεί». Η διαδικασία αυτής της έρευνας οδηγεί στην επώδυνη απάντηση. Η αρρώστια είναι ο ίδιος.
 
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς.
Ερμηνεύουν: Μιχάλης Σαράντης, Μαρία Κεχαγιόγλου, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης.
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 21:00
.
-k- 
.
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Θέατρο Κήπου
«Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Ένας κουφός. Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Την διεκδικούν και οι τρεις αλλά ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;

Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας. 
Ερμηνεύουν:  Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης,  Μυριέλλα Κουρεντή.

Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 21:00
.
-k-
.  .
ΠΕΜΠΤΗ 27 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ανοιχτό Θέατρο Συκεών
«Γκόλφω» του Σπύρου Περεσιάδη.
Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος.
 
 
Είναι η Γκόλφω μια ακόμη ιστορία έρωτα και προδοσίας ή μια διαχρονική αλήθεια που μαρτυρά ότι το τέλος της αγάπης σημαίνει θάνατο; Σε ένα ορεινό χωριό της ελληνικής υπαίθρου ξεκινά ένα βουκολικό παραμύθι, ένα «δράμα ειδυλλιακόν», μια ιστορία έρωτα, λαχτάρας για ζωή, για μοιρασιά, για ένωση. Η πλοκή του ξεδιπλώνεται με σύμμαχο τη φύση και ακροβατεί ανάμεσα σε ευχές και σε κατάρες, σε υποσχέσεις και προδοσίες, σε αποφάσεις της καρδιάς και σε άλλες πιο «μυαλωμένες».
 
Σκηνοθεσία: Χρήστος Παπαδημητρίου.
Ερμηνεύουν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Δημήτρης Μορφακίδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Χρύσα Τουμανίδου, Θάνος Φερετζέλης. 
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Αυγούστου , στις 21.00.
.
-k- 
.
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
Θέατρο Κήπου.  
«Το μήλο της Έριδας και άλλες jazz ιστορίες».
TheatrAction. 
Δραματουργική σύνθεση με κείμενα που εξιστορούν όλα τα γεγονότα του Τρωικού Πολέμου από την αρχή ως το τέλος του, βασισμένα στα έπη του Τρωικού Κύκλου (Κύπρια Έπη, Ιλιάδα, Αιθιοπίδα, Μικρά Ιλιάδα, Ιλίου Πέρσις, Νόστοι, Οδύσσεια).Η jazz μουσική, τα hip-hop τραγούδια, οι χορογραφίες, η σύγχρονη χιουμοριστική προσέγγιση αλλά και η ανατρεπτική συγκίνηση που συνθέτουν την εικόνα της παράσταση αποτελούν έναν διαφορετικό και ενδιαφέροντα τρόπο γνωριμίας και προσέγγισης των παιδιών με τον Όμηρο αλλά και τα υπόλοιπα έπη του Τρωικού κύκλου. 

Σκηνοθεσία: Δέσποινα Σαρόγλου.
Ερμηνεύουν:.

Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Πέμπτη 27 Αυγούστου,  στις 20:30.
 -Αναλυτικές πληροφορίες για τη παράσταση θα βρείτε εδώ
.
-k-
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Θέατρο Κήπου. 
«Ο Θησέας και ο Μινώταυρος» της Κάρμεν Ρουγγέρη.
Ο διάδοχος του θρόνου των Αθηνών, Θησέας, αφού έμαθε από την μητέρα του, Αίθρα, για την καταγωγή του, παίρνει κάτω από ένα μεγάλο βράχο, τα πέδιλα και το σπαθί που του είχε αφήσει ο πατέρας του, Αιγέας, βασιλιάς των Αθηνών και ξεκινάει από την Τροιζήνα να πάει στην Αθήνα να τον συναντήσει. Δεν άκουσε όμως τη συμβουλή της μητέρας του να ταξιδέψει με καράβι, προτίμησε να πάει από την ξηρά. Ήθελε να ακολουθήσει ένα πιο δύσκολο και δύσβατο μονοπάτι, ώστε να καθαρίσει τον δρόμο από τους εγκληματίες και τους ληστές που λυμαίνονταν την περιοχή, έχοντας ως πρότυπο, τον Ηρακλή και τους άθλους  του.
 
Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη – Χριστίνα Κουλουμπή
Ερμηνεύουν: Κατερίνα Γεωργάκη, Ιουστίνα Μάτσιασεκ, Άρης Δελαγραμμάτικας, Χριστίνα Κουλουμπή, Μανώλης Κλωνάρης, Γιώργος Μπανταδάκης, Στέλιος Νίνης, Σωτήρης Σουριανός και Βασίλης Τσιγκριστάρης.
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 21:00.
.
-k- 
,
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Τα αγάλματα περιμένουν» του Ανδρέα Φλουράκη. 
Ανοιχτό θέατρο Συκεών.
Θεσσαλικό θέατρο
Πρεμιέρα: Σάββατο 29 Αυγούστου.
Η παράσταση διαπραγματεύεται το ερώτημα «τι θα σώζαμε σήμερα σε περίοδο κινδύνου». Έμπνευση στάθηκε η επιχείρηση Απόκρυψης των αρχαιοτήτων όλων των Μουσείων της χώρας το 1940.
 
Σκηνοθεσία: Κυριακή Σπανού.
Ερμηνεύουν: Κυριακή Σπανού, Θανάσης Ζέρβας, Χρήστος Κορδελάς, Μαρσέλα Λένα, Ανδρομάχη Μακρίδου, Αθηνά Σακαλή, Βάνα Σλέιμαν, Ηρακλής Τζαφέτας, Παναγιώτης Τόλιας,
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Ανοιχτό θέατρο Συκεών, Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 21:00.
,
-k-
.
ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ανοιχτό θέατρο Συκεών
«Οδυσσέως σχεδία» του Ομήρου.
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας
Πρεμιέρα: Κυριακή 30 Αυγούστου.
Η Οδύσσεια είναι ένα άκρως γοητευτικό παραμύθι με φιλοσοφικά και μυστικά μονοπάτια, που εύκολα διαβαίνει όποιος ταξιδευτής επιθυμεί, μέσα από την αφήγηση, να γίνει συνοδοιπόρος του Οδυσσέα. Είναι ένα κείμενο αρχετυπικό, ποιητικό, που μπορεί να διαβαστεί σε πολλαπλά επίπεδα. Μύηση στην ενήλικη ζωή. Επώδυνη διαδρομή προς τη γνώση, πορεία προς την ουσιαστική ενηλικίωση, καταγραφή ενός περάσματος από την προϊστορία των ηρώων και των κατορθωμάτων τους όπως καταγράφονται στα Έπη, στην εποχή της ιστορίας του νοήμονος όντος.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαργαρίτης. 
Ερμηνεύουν: Κώστας Αρζόγλου, Χρυσάνθη Δούζη, Νίκος Καρδώνης, Στάθης Κόικας.
 .
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Κυριακή 30 Αυγούστου στις 21.00.
 
Εβδομάδα 31 Αυγούστου - 6 Σεπτεμβρίου 2020
.
ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Μια Ιλιάδα» της Λίζα Πήτερσεν και του Ντένις Ο’ Χέαρ
Ανοιχτό θέατρο Συκεών
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας
 
Το έργο παντρεύει με τον απλούστερο τρόπο την αφήγηση της Ιλιάδας,από έναν αφηγητή-ραψωδό, μια μεταφορική παρουσία του ίδιου του Ομήρουμε το σήμερα, για να καταλήξει σε μία ατελείωτη, εντυπωσιακή ονοματολογία όλων των πολέμων που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα.
 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βαρβάρα Δούκα. 
Ερμηνεύουν: Νίκος Αρβανίτης.
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 21:00.

-k-
.
ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Θέατρο Κήπου
«Το Τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη.
 
Ο Φώντας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) και ο Κόλιας (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) δυο φίλοι και κουνιάδοι, κάθονται ένα ζεστό αυγουστιάτικο απόγευμα μετά από ένα μεσημεριανό ύπνο, την ώρα του ιερού απογευματινού καφέ στη βεράντα τους και συζητούν πως θα πιάσουν την καλή και θα γλυτώσουν από τη φτώχεια τους. Το σχέδιο «όπως πάντα» καλά οργανωμένο και σίγουρο, μας δείχνει όλο το νεοελληνικό όνειρο που πλάθεται από ευτελή υλικά.
 
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης
Ερμηνεύουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Δευτέρα 31 Αυγούστου και Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 21:00.
.
-k-
.
ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
«Μήδεια» του Μποστ.

Στη Μήδεια, ο Μέντης Μποσταντζόγλου (Μπόστ) ξεκίνησε να γράψει ένα έργο βασισμένο στην ομώνυμη τραγωδία του Ευριπίδη και κατέληξε να μιλάει σε δεκαπεντασύλλαβο για μια γυναίκα στυγνή, κακούργα δολοφόνισσα, που έσφαξε τα παιδιά της επειδή ήτανε κάτι παλιόπαιδα που δεν παίρνανε τα γράμματα και δεν θέλανε να δουλέψουν. Σαν να μην της έφταναν όλα αυτά είχε κι έναν άντρα, τον Ιάσωνα, που την κεράτωνε από πάνω με μία καλόγρια! Έτσι, θολωμένη η Μήδεια αρπάζει το χασαπομάχαιρο απ’ την κουζίνα και φευ! Αντί να σφάξει τα παιδιά της σκοτώνει κάτι συμμαθητές τους που είχανε πάει στο σπίτι να τα συναντήσουν.

Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης. 
Ερμηνεύουν:   Μάκης Παπαδημητρίου, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Δρακόπουλος,Τζένη Θεωνά, Νικορέστης Χανιωτάκης, Γεράσιμος Σκαφίδας, Μπέτυ Αποστόλου, Άννα Κλάδη.

Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 21:00
.
-k-
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4, ΣΑΒΒΑΤΟ 5, ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Θέατρο Δάσους
«Όρνιθες» του Αριστοφάνη.
Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος.
 
Ο Πεισθέταιρος και ο Ευελπίδης απηυδισμένοι από τη διαφθορά σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, στην οποία έχει περιέλθει η πόλη, φεύγουν για να βρουν τον Τηρέα, τώρα πια Έποπα, κάποτε άνθρωπο, τώρα πια τσαλαπετεινό, για να μάθουν από αυτόν και τα άλλα πουλιά -που πετούν ψηλά και ίσως γνωρίζουν- αν υπάρχει κάποιος τόπος ειρηνικός να πάνε να ζήσουν εκεί. Εκείνος δεν γνωρίζει, και τότε ο Πεισθέταιρος του προτείνει να ιδρύσουν από κοινού μια νέα Πολιτεία -μεταξύ ουρανού και γης- που θα εξουσιάζει ταυτόχρονα θεούς και ανθρώπους και όπου τα πουλιά θα έχουν τη θέση που τους αναλογεί. 
 
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρήγας.
Ερμηνεύουν: Χρήστος Στέργιογλου, Ταξιάρχης Χάνος, Γιώργος Κολοβός, Κλειώ-Δανάη Οθωναίου, Θανάσης Ραφτόπουλος, 
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Παρασκευή 4, Σάββατο 5, Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00.
 
 -k- 
.
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Θέατρο Κήπου. 
«Οι μάρτυρες των Αθηνών» του  Μάνου Καρατζογιάννη.
Με κύριους άξονες την ατομικότητα και την ενσυναίσθηση οι «Μάρτυρες των Αθηνών» αφηγούνται την προσωπική και τη συλλογική ιστορία ενός ολόκληρου λαού, ογδόντα χρόνια μετά την κήρυξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Τα παιδικά χρόνια των παππούδων μας ως ρίζα της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας.  
 
Σκηνοθεσία: Μάνος Καρατζογιάννης.
Ερμηνεύουν: Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Εβίτα Ζημάλη, Θεοδώρα Μαστρομηνά, Μάρκος Μπούγιας, Γιώργος Παπαπαύλου, Μαριέτα Σγουρδαίου, Αθηνά Τσιλύρα, Κατερίνα Φωτιάδη..
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στις 20:30.
 -Αναλυτικές πληροφορίες για τη παράσταση θα βρείτε εδώ
  
-k-
 
 
Εβδομάδα 7 - 13  Σεπτεμβρίου 2020

-k-
.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
«Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη.
Θέατρο Δάσους
Εθνικό Θέατρο.
Πρεμιέρα: Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Είκοσι χρόνια μετά την έναρξη του πελοποννησιακού πολέμου, η Αθήνα και η Σπάρτη συνεχίζουν έναν πόλεμο που φαίνεται να μην έχει τέλος. Οι ανθρώπινες απώλειες και οι καταστροφές συνεχίζονται αμείωτες και από τις δύο πλευρές, ενώ κάθε προσπάθεια ειρήνης έχει αποτύχει. Η Αθηναία Λυσιστράτη όμως δεν απελπίζεται και προτείνει ένα ανορθόδοξο σχέδιο για την παύση των εχθροπραξιών.

Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.
Ερμηνεύουν: Βίκυ Σταυροπούλου, Πάρης Αλεξανδρόπουλος, Βίκυ Βολιώτη, Στεφανία Γουλιώτη, Βαγγέλης Δαούσης, Δάφνη Δαυίδ, Στέλιος Ιακωβίδης, Γιάννης Κότσιφας, Νεφέλη Μαϊστράλη, Γιώργος Ματζιάρης, Ελπίδα Νικολάου, Αγορίτσα Οικονόμου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος,  Νίκος Ψαρράς.

Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.
.
-k-
.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11, ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Σινέ Ελληνίς
«Ελμερ ο παρδαλός ελέφαντας»
Σε μια αγέλη ελεφάντων όλοι είναι διαφορετικοί. Άλλος είναι ψηλός κι άλλος πιο κοντός. Άλλος είναι μεγαλόσωμος και άλλος μικροκαμωμένος. Όλοι είναι διαφορετικοί μα έχουν το ίδιο χρώμα, γκρι. Εκτός από έναν...τον Έλμερ! 

Σκηνοθεσία: Ιωάννα Γεωργαντά.
Ερμηνεύουν: Μιχάλης Μαντάς, Άννα Παρασίδου, Ιφιγένεια Σταμπουλή, Στέφανος Τσαβές.
.
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 11 και Σάββατο 12/9, στις 20:30.
.
-k-
.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11, ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Μονή Λαζαριστών  
«Γκόλφω» του Σπύρου Περεσιάδη.
Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος.
 
 
Είναι η Γκόλφω μια ακόμη ιστορία έρωτα και προδοσίας ή μια διαχρονική αλήθεια που μαρτυρά ότι το τέλος της αγάπης σημαίνει θάνατο; Σε ένα ορεινό χωριό της ελληνικής υπαίθρου ξεκινά ένα βουκολικό παραμύθι, ένα «δράμα ειδυλλιακόν», μια ιστορία έρωτα, λαχτάρας για ζωή, για μοιρασιά, για ένωση. Η πλοκή του ξεδιπλώνεται με σύμμαχο τη φύση και ακροβατεί ανάμεσα σε ευχές και σε κατάρες, σε υποσχέσεις και προδοσίες, σε αποφάσεις της καρδιάς και σε άλλες πιο «μυαλωμένες».
 
Σκηνοθεσία: Χρήστος Παπαδημητρίου.
Ερμηνεύουν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Δημήτρης Μορφακίδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Χρύσα Τουμανίδου, Θάνος Φερετζέλης. 
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων:  Παρασκευή 11, Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.
 
Εβδομάδα 14 -  20 Σεπτεμβρίου 2020
.
-k-
.
ΠΕΜΠΤΗ  17 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18, ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Θέατρο Δάσους
«Τρωάδες» του Ευριπίδη.
Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΠΠΚ Μακεδονίας.
Με φόντο την κατεστραμμένη Τροία, οι γυναίκες Τρωαδίτισσες αναμένοντας την ανακοίνωση της τύχης τους, θρηνούν για την άλωση της πόλης. Ανάμεσά τους, παραδομένη στη μοίρα της, η γριά Εκάβη σέρνει το εξασθενημένο σώμα της, σηκώνοντας στις γέρικες πλάτες τα βάρη μιας ζωής από το ένδοξο παρελθόν στο τραγικό παρόν. Μέχρι το τέλος του έργου η μια συμφορά διαδέχεται την άλλη, με αποκορύφωμα τον θάνατο του εγγονού της, του Αστυάνακτα -τη μοναδική ελπίδα για την μελλοντική αναβίωση της Τροίας- τον οποίο οι Έλληνες αποφάσισαν να γκρεμίσουν από τα τείχη της πόλης. 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος.
Ερμηνεύουν: Γιώτα Φέστα, Χρήστος Διαμαντούδης, Ελένη Θυμιοπούλου, Μαρία Καραμήτρη, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Νίκος Μήλιας, Γιολάντα Μπαλαούρα, Ιωάννα Παγιατάκη, Χρίστος Στυλιανού, Βασίλης Τρυφουλτσάνης, Γιώτα Φέστα. 
 .
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη 17 Παρασκευή 18, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.
 
 
.
?

«Πέρσες» του Αισχύλου.
Εθνικό Θέατρο.

Στα Σούσα, την πρωτεύουσα των Περσών, οι γέροντες που έχουν μείνει στα μετόπισθεν, πιστοί  φύλακες των λαμπρών ανακτόρων του Ξέρξη, ανησυχούν για το στρατό τους που έχει εκστρατεύσει εναντίον της Ελλάδας, καθώς κανένα νέο δεν έχει φτάσει για την έκβαση της πολεμικής επιχείρησης.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λιγνάδης.
Ερμηνεύουν: Βασίλης Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Νίκος Καραθάνος, Λυδία Κονιόρδου, Κώστας Κουτσολέλος, Σπύρος Κυριαζόπουλος, Αλκιβιάδης Μαγγόνας, Λαέρτης Μαλκότσης, Αργύρης Ξάφης, Αργύρης Πανταζάρας, Δημήτρης Παπανικολάου, Γιάννος Περλέγκας, Αλμπέρτο Φάις.
.
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: ....
-Αναλυτικές πληροφορίες για τη παράσταση θα βρείτε εδώ
.
?.
«Βάκχες» του Ευριπίδη.

Ο θεός Διόνυσος φθάνει με ανθρώπινη μορφή στη Θήβα, πατρίδα της μητέρας του Σεμέλης, μαζί με τις Βάκχες που τον λατρεύουν για να επιβάλει τη λατρεία του. Ο εξάδελφός του Πενθέας, γιος της Αγαύης και ασκών την εξουσία στην πόλη, προσπαθεί να παρεμποδίσει τη νεόφερτη λατρεία, καταδιώκοντας τις μεταμορφωμένες από το θεό σε μαινάδες γυναίκες της Θήβας και συλλαμβάνοντας τον «μυστηριώδη ξένο» ως λάγνο διαφθορέα τους.
.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Σουγάρης.
Ερμηνεύουν: Γιώργος Κοψιδάς, Νίκος Καρδώνης, Δημήτρης Ήμελλος, Στάθης Κόικας, Κρις Ραντάνοφ, Χριστόδουλος Στυλιανού, Μανώλης Μαυροματάκης, Νίκη Σερέτη, Μυρτώ Αλικάκη, Μαρίζα Τσάρη, Γωγώ Καρτσάνα, Ηλέκτρα Σαρρή, Ξένια Ντάνια, Δέσποινα Μαρία Μαρτσέκη, Ρούλα Πατεράκη, Κώστας Λάσκος, Άρης Καλλέργης.
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 21:00
-Αναλυτικές πληροφορίες για τη παράσταση θα βρείτε εδώ
?
 
«Ένα μωρό για 3» της Coline Serreau.

Μια δροσερή κωμωδία που αναγκάζει τρεις εργένηδες να αντιμετωπίσουν άγριους γκάνγκστερς και καχύποπτους αστυνομικούς ενώ βιώνουν απροσδόκητα τη συγκλονιστική και σαρωτική ευθύνη της πατρότητας και παράλληλα ξυπνούν μέσα τους, πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου. 
Ερμηνεύουν: Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Δρακόπουλος, Φωτεινή Αθερίδου, Κώστας Φαλελάκης, Έφη Σταυροπούλου, Μαρία Βασιλάτου, Θέμις Μαρσέλλου.
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων:....
-Αναλυτικές πληροφορίες για τη παράσταση θα βρείτε εδώ
 
?
 
«Το καρέ του έρωτα» του Κώστα Πρετεντέρη.

Μια φιλική συντροφιά, περνάει την ώρα της με ερωτικές, οικονομικές,  συζυγικές και αστυνομικές ίντριγκες, σ’ ένα κοσμοπολίτικο νησί,  κι ο θεατής απολαμβάνει “την διασκεδαση μέσα στην διασκέδαση”.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Φρατζεσκακης. 
Ερμηνεύουν: Οδυσσέας Σταμουλης, Μάκης Πατελης, Σοφία Μανωλακου, Γιαννης Παπαθανασης,  Κώστας Ζεκος, Κυριακή Γασπαρη, Νελλη Γκινη.
 
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: ....
-Αναλυτικές πληροφορίες για τη παράσταση θα βρείτε εδώ
 
-k-
.
.
Δείτε αυτά:
/
Όλες οι νέες παραστάσεις (πρεμιέρες) που θα δοθούν από 15/5/2019 έως 14/05/2020 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αυτόματα συμμετέχουν για τα 3 Βραβεία Κοινού καθώς και για τα Βραβεία Κριτικής Επιτροπής στα 10α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2020 Πληροφορίες για τα 10α ΘΒΘ θα βρείτε ΕΔΩ  
.

αυτά:

Actors Portfolio:
Εμπλουτίστε το βιογραφικό σας με φωτογραφίες υψηλών προδιαγραφώνΕπιπλέον αναλαμβάνουμε: Φωτογράφησης προβών, πρεμιέρας, φωτογραφίες δελτίων Τύπου, συνεντεύξεις, προώθηση φωτογραφιών κοινωνικών δικτύων κ.ά.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
.
.
& αυτά:
 
-Τι παίζουν τα θέατρα στη Θεσσαλονίκη τώρα, κλικ εδώ.
.
τά:
Όλες οι θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού 2020
– Πρόγραμμα παραστάσεων – Περιοδείες, εδώ
.
-Οι νέες ταινίες της εβδομάδαςκλικ εδώ.
.
Τι παίζουν τα θερινά σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα, κλικ εδώ.
.
-Θέατρο: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Συναυλίες: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Σινεμά: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
-Βιβλίο: Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
΄΄
-Κερδίστε προσκλήσεις - Βιβλίακλικ εδώ.
.
Ακολουθήστε μας στα social media
      

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Χρώματα στον ορίζοντα» μια ιστορία του Σ. Παρχαρίδη για την φωτογραφία της αναγνώστριας Χ. Μαλιαχόβα.
«Χρώματα στον ορίζοντα» μια ιστορία του Σ. Παρχαρίδη για την φωτογραφία της αναγνώστριας Χ. Μαλιαχόβα.
με 0 Σχόλια 885 Views
«Για πες μας Χρωματά, τι χρώματα είδες σήμερα στην λίμνη;» «Τι θα μου δώκετε να φάγω για να σας πω;» «Τι θες;» ρωτούσαν τα παιδιά όλα μαζί…. Μια πρωτότυπη #ιστορία γραμμένη από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σταύρο Παρχαρίδη εμπνευσμένη από την #φωτογραφία της αναγνώστριας Χριστίνας Μαλιαχόβας για τις «ΕικόνεςΛέξεις» και την #Κουλτουρόσουπα.
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή