6η Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών 2016 στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού

152 Views
6η Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών 2016 στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού 6η Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών 2016 στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού

 6η Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών 2016 στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού

Με τον εθελοντικό καθαρισμό στις εκβολές του Λουδία ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή 3 Απριλίου, η 6η Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού. Τα πέντε προηγούμενα χρόνια πραγματοποιήθηκαν συνολικά δεκαέξι εκδηλώσεις καθαρισμών σε διαφορετικά σημεία του Εθνικού Πάρκου και με τη συμμετοχή περισσότερων από 3.000 εθελοντών. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα με τη συνεργασία των τοπικών δήμων, καθώς και δεκάδων εθελοντικών ή περιβαλλοντικών οργανώσεων, πολιτιστικών συλλόγων και σχολείων της περιοχής και των κοντινών αστικών κέντρων.
 
Το ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή θα είναι στις 10 το πρωί, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στις εκβολές του Λουδία. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξάνδρειας και την Τοπική Κοινότητα Κλειδίου, ενώ θα συμμετάσχουν η Ομάδα Εθελοντών Κλειδίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου Φίλιππος, η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Αλεξάνδρειας και η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Δήμου Αλεξάνδρειας.
 
Για τους εθελοντές που θέλουν να συμμετάσχουν από τη Θεσσαλονίκη θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο το ΟΑΣΘ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
 
Η 6η Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών θα συνεχιστεί και τις επόμενες δύο Κυριακές του Απριλίου με εθελοντικό καθαρισμό στο παράκτιο τμήμα του Γαλλικού Ποταμού (10 Απριλίου) και στην παραλία Αλυκών Κίτρους (17 Απριλίου).
 
Και οι τρεις αυτές περιοχές είναι προστατευόμενες και ανήκουν στο ευρωπαϊκό οικολογικό δίκτυο Natura 2000. Στην καρδιά της άνοιξης θα έχουμε την ευκαιρία να τις δούμε σε μία από τις καλύτερές τους στιγμές!
 
Καλούνται οι εθελοντικές ομάδες, οι τοπικοί σύλλογοι και τα σχολεία να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 2310 794811. Για περισσότερες πληροφορίες: www.axiosdelta.gr.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Η Πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου ξανάρχεται στο Αριστοτέλειον
«Η Πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου ξανάρχεται στο Αριστοτέλειον
721 Views

 Ο θεατρικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη  «Η πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς επιστρέφει στην  Θεσσαλονίκη για 2 παραστάσεις.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή