Πoλ ΜακΚάρτνεϊ: Ζητά τη διάσωση ελεφαντίνας στην Ινδία

3438 Views
Πoλ ΜακΚάρτνεϊ: Ζητά τη διάσωση ελεφαντίνας στην Ινδία Πoλ ΜακΚάρτνεϊ: Ζητά τη διάσωση ελεφαντίνας στην Ινδία

 

Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ έγραψε επιστολή ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για να παρασχεθεί βοήθεια σε κακοποιημένη ελεφαντίνα στην Ινδία.

Ο ΜακΚάρτνεϊ, εδώ και πολλά χρόνια υποστηρικτής της οργάνωσης PETA (Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων), έστειλε επιστολή στον υπουργό Περιβάλλοντος, Δασών και Κλιματικής Αλλαγής της Ινδίας, Μπουπέντερ Γιαντάβ, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για να μεταφερθεί το κακοποιημένο ζώο που ονομάζεται Jeymalyatha (επίσης γνωστή ως Joymala) σε κέντρο διάσωσης για την αποθεραπεία από ψυχολογικό τραύμα.Η Joymala κρατήθηκε αιχμάλωτη σε ναό στην Ταμίλ Ναντού της Ινδίας. Σε ένα viral βίντεο, το ζώο φαίνεται να κακοποιείται από τους φροντιστές του, οι οποίοι χρησιμοποιούν πένσες για να την ελέγξουν.

Στην επιστολή του, ο ΜακΚάρτνεϊ τονίζει: «Είμαι βέβαιος ότι θα ληφθούν μέτρα για να μεταφερθεί η βαριά κακοποιημένη ελεφαντίνα Jeymalyatha (Joymala) σε ένα κατάλληλο κέντρο διάσωσης όπου μπορεί να λάβει την εξειδικευμένη φροντίδα που χρειάζεται για τα ψυχολογικά της τραύματα και να ζήσει χωρίς αλυσίδες με την παρέα άλλων ζώων».

«Πιστεύω ότι συμφωνείτε ότι η Jeymalyatha έχει υποφέρει περισσότερο από αρκετά και ότι της αξίζει να περάσει τον υπόλοιπο χρόνο της σε αυτή τη Γη μακριά από τους κακοποιητικούς εκπαιδευτές της, να επανενταχθεί και να είναι μαζί με άλλους ελέφαντες» σημειώνει.


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο