Μάικ αδέσποτο σκυλάκι - ζητάμε υπεύθυνη υιοθεσία

716 Views
Μάικ αδέσποτο σκυλάκι - ζητάμε υπεύθυνη υιοθεσία Μάικ αδέσποτο σκυλάκι - ζητάμε υπεύθυνη υιοθεσία

 

Ο Μάικ είναι ένα ήρεμο πλάσμα, ζει σε καταφύγιο και φυσικά ψάχνει τον άνθρωπό του. Είναι 6 ετών, 25 κιλά, υγιέστατος και φιλικός με όλα τα πλάσματα. Κατάλληλος για οικογένεια, ήσυχος, υπάκουος, καθαρός και παιχνιδιάρης. Ψάχνουμε γι αυτόν μία υπεύθυνη υιοθεσία.
 
Αυτή είναι η ιστορία του Μάικ 
Η εικόνα του Μάικ που έχουμε ακόμη στην καρδιά μας είναι αυτή του επτά μηνών κουταβιού, με το ποδαράκι μπανταρισμένο, κουλουριασμένο σε μία φωλιά, ένα πανέμορφο πλασματάκι πάνω σε κόκκινη κουβέρτα, με κολάρο στο λαιμό και βλέμμα λυπημένο. Μας κοίταξε με τα μεγάλα του εκφραστικά μάτια και μας είπε ό,τι δεν μας είχε πει ο Δημήτρης. Τη δική του μικρή ιστορία γεμάτη πόνο, αγωνία κι ανασφάλεια.
 

 
Το Μάικ τον βρήκε αιμόφυρτο, χτυπημένο από αυτοκίνητο και παρατημένο, ο Δημήτρης, ένας νεαρός που περνούσε από την περιοχή με το αυτοκίνητό του και βλέποντας τον κίνδυνο που διέτρεχε το χτυπημένο ζωάκι, στη μέση του δρόμου, με τα αυτοκίνητα να τρέχουν γύρω του, έδρασε άμεσα.
 
Δεν αδιαφόρησε ούτε προσπέρασε κάνοντας την ευχή να βρεθεί κάποιος καλός άνθρωπος να μαζέψει το χτυπημένο ζώο. Σταμάτησε την κυκλοφορία δίχως δεύτερη σκέψη, τον σκέπασε με το πανωφόρι του, τον πήρε αγκαλιά και προσεκτικά τον μετέφερε στον κτηνίατρο της περιοχής.
 


Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε μεν πολλαπλά κατάγματα στο πίσω πόδι και θα έπρεπε να χειρουργηθεί το συντομότερο, όμως κατά τα άλλα ήταν μια χαρά. Τον πήρε λοιπόν στο σπίτι του και τον φρόντισε κάποιες μέρες, μέχρι που τον αναλάβαμε εμείς. Ο Μάικ υποβλήθηκε σε ένα πολύωρο χειρουργείο για να αποκατασταθεί το ποδαράκι και η αποθεραπεία του κράτησε αρκετούς μήνες. 
 .
.
Στην προσπάθεια αυτή είχαμε αρωγούς καλούς ανθρώπους οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν και έτσι μπορέσαμε όλοι μαζί να του δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, να τρέχει, να παίζει και να μην υστερεί σε τίποτε από τα άλλα ζώα. Άλλη μία απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Ένα φωτεινό παράδειγμα ότι το ενδιαφέρον και η ανάληψη ευθύνης σώζουν ζωές αντίθετα με την αδιαφορία που σκοτώνει.
.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6949 620 538 vodafone
e mail: thaleia.folia.adespoton@gmail.com
&
Twitter: ThaleiaLand


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή