Τα πέρασε για κουταβάκια και τελικά αποδείχτηκαν μωρά... αρκουδάκια (Photos)

711 Views
Τα πέρασε για κουταβάκια και τελικά αποδείχτηκαν μωρά... αρκουδάκια (Photos) Τα πέρασε για κουταβάκια και τελικά αποδείχτηκαν μωρά... αρκουδάκια (Photos)

 


Ένα απίστευτο... πακέτο περίμενε άνδρα στη Βόρεια Καρολίνα, καθώς γυρνώντας σπίτι του βρήκε μια κούτα με… κουτάβια, όπως στην αρχή νόμιζε. Ο άνδρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό, αλλά όταν οι αστυνομικοί αντίκρυσαν τα «κουτάβια» έκπληκτοι συνειδητοποίησαν ότι τελικά δεν ήταν σκύλοι, αλλά αρκουδάκια.


«Δεν είναι ασυνήθιστο να βρίσκουμε μαύρες αρκούδες στην περιοχή», δήλωσε ο Σερίφης του Κάμντεν Κάουντι, Κέβιν Τζόουνς στο CNN. «Αλλά να βρει κάποιος μωρά μαύρα αρκουδάκια σε ένα χαρτόκουτο έξω από το σπίτι του, τυλιγμένα σε ρούχα για να τα κρατήσει ζεστά, ναι, αυτό είναι πολύ περίεργο.»

Ο Σερίφης Τζόουνς δήλωσε ότι το άτομο που παράτησε τα μικρά αρκουδάκια πιθανότατα τα βρήκε τυχαία, τα έβαλε σε ένα κουτί και απλώς τα άφησε στο σπίτι του κάποιου άλλου όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να τα κρατήσει.

Τα αρκουδάκια πήρε ο Οργανισμός Άγριας Ζωής της Βόρειας Καρολίνας και θα απελευθερωθούν ξανά στην άγρια φύση όταν μεγαλώσουν.

Ο Οργανισμός πρόκειται, επίσης, να διερευνήσει που βρέθηκαν τα μωρά.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΖΟΟμε μαζί τους

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
So you think you can teach 49: Lady in black
So you think you can teach 49: Lady in black
με 0 Σχόλια 2671 Views

 Όταν στις 23 Μαρτίου ανακοινώθηκε η Μαύρη Ντίνα, πανικοβληθήκαμε. Στο messenger βάζαμε με τα κορίτσια μου στοίχημα, ποια θα αυτοκτονήσει πρώτη. Περνώντας όμως οι μέρες, το ματς ήρθε τούμπα, σαν τον τελικό τσου-λου του 2005. Γράφει ο Γιάννης Φασούλας

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή